طعم و بافت کیک سیب فرانسوی
در مورد طعم و بافت، به دلیل وجود سیب داخل کیک به خاطر اندازه های نسبتاً درشت به کیک بافتی مرطوب و بسیار دلپذیر داده است.
و همینطور سطح کیک شما به دلیل فراستینگ تخم مرغ کره ای حالتی ترد و جذاب خواهد داشت.
کیکی مرطوب را تصور کنید با رویه ای ترد که بوی کره میدهد.
میتوانید در یک عصر دل انگیز، به همراه عزیزانتان با یک فنجان چای یا قهوه داغ این کیک را نوش جان کنید و نهایت لذت را ببرید.
نکاتی در مورد مواد تشکیل دهنده کیک سیب فرانسوی
- پیشنهادم به شما این است که در مورد مواد تشکیل دهنده این کیک به خود سخت نگیرید. شما هر میوه شیرینی که داخل دسر و کیک استفاده میشود را میتوانید جایگزین سیب کنید.
- و علاوه بر آن میتوانید از عصاره (وانیل، گلاب، بادام…) و ادویه (دارچین، هل…) مورد علاقه، طبق ذائقه و خلاقیت خودتان به مواد اضافه کنید.
- اگر میخواهید میزان شیرینی کیکتان کمتر باشد، میشود شکر داخل خمیر کیک را تا 20 گرم کاهش داد.
حالا زمان آموزش این کیک فوق العاده جذاب و خوشمزه است که خودتان در ادامه خواهید دید، تا چه اندازه پخت آسانی خواهد داشت.
مواد شامل دو بخش میشود اول موادی که داخل کیک را میسازد و بعدی ساخت یک کرم تخم مرغی خوش عطر.

مواد مورد نیاز برای پخت کیک سیب فرانسوی
مواد لازم
- آرد قنادی: 150 گرم (1 پیمانه)
- شکر: 130 گرم (دو سوم پیمانه)
- تخم مرغ: 2 عدد
- روغن: 60 گرم (یک سوم پیمانه)
- شیر: 100 میلی لیتر (کمتر از نصف پیمانه)
- نمک: 1/4 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: 12 گرم معادل 3 قاشق چایخوری
- سیب تازه: 3 الی 4 عدد
فراستینگ ترد روی کیک
- تخم مرغ: 1 عدد
- کره ذوب شده: 80 گرم
- شکر: 100 گرم معدل نصف پیمانه
- پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش متوسط
در ابتدا قبل از شروع مراحل پخت اجازه دهید تمام مواد تشکیل دهنده شما به دمای محیط برسد.
مراحل پخت کیک سیب فرانسوی
- قبل از انجام هر کاری فر را روشن کرده و روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
- حالا مواد خشک (آرد، شکر، نمک، بکینگ پودر) را درون یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید.
توصیه ای در مورد ایجاد طعم دلخواه در این کیک سیب
در این مرحله ادویه یا عصاره دلخواهتان را میتوانید اضافه کنید.
همینطور شکر را تا 20 گرم کاهش بدهید.
- دو عدد تخم مرغ و روغن و شیر رو به مواد خشک اضافه کرده و به کمک همزن دستی با هم خوب مخلوط کنید.
- داخل قالب نچسب را به وسیله کره چرب کرده و مایع کیک را داخل قالب بریزید. و بعد از آن سه مرتبه قالب را بکوبید روی زمین، تا اگر هوای خالی یا حبابی درون مواد مانده باشد خارج شود.
- سیب ها را پوست بکنید و داخلشان را تمیز کنید. هر نیمه سیب را به هشت قسمت خرد کنید. سیب ها را، روی سطح مایع کیک اضافه کنید.
استفاده از میوه های دیگر به جای سیب
امکان جایگزین کردن هر میوه ای که در کیک ها و دسرها استفاده میشود با توجه به فصل و دسترسی شما به میوه ها وجود دارد، حتی خرما را هم میتوانید جایگزین سیب بکنید.
کیکتان را داخل فر به مدت ۴۰ دقیقه، بستگی به زمانی دارد که کیک شما میپزد (فرها درجه پختشون به خاطر تفاوت برند، و میزان قدرتشون از هم متفاوت هست. پس بهتره در این مورد طبق دما و کارایی فر خودتان عمل کنید).
زمانی که کیک داخل فر میپزه، فراستینگ رو حاضر می کنیم.
تخم مرغ، شکر و پوست لیمو ترش رو با هم مخلوط کرده و کم کم کره آب شده رو باهاشون مخلوط میکنیم تا جایی که یک مایع غلیظ کرم رنگ به دست بیاد هم میزنیم.
کیکی رو که حدوداً ۴۰ دقیقه از زمان پختش گذشته رو از فر خارج میکنیم (حتما قبل از ریختن مواد فراستینگ روی سطح، با خلال دندان کیک رو چک کنید که پخته باشه)
مواد فراستینگ رو روی سطح کیک میریزیم و به خوبی پخش میکنیم.
گریل فر رو روشن کرده و کیک رو دوباره بفرستید داخل فر، حدوداً 12 دقیقه زمان لازم است.
نکته مهم برای پخت این کیک سیب
به زمانی که برای گریل شدن سطح کیک گفتیم اکتفا نکنید. و حتما به میزان قدرت و دمای فر خود، مدام کیک را چک کنید تا سطح کیک شما خوب سرخ شود، همینطور آن قدر سرخ نشود که سطح کیک بسوزد و سیاه شود.
بعد از خارج کردن کیک از فر حدودا بعد نیم ساعت که کیک شما خنک تر شد با یک چاقو اطراف کیک را از قالب جدا کرده و مطابق فیلم طوری که سطح ترد کیک بالا قرار بگیرد داخل بشقاب بذارید.
کیک سیب فرانسوی شما آماده است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "آموزش پخت کیک سیب فرانسوی! 🍏"
هیچ نظری ارسال نشده است.