کمی درباره کیک سیب فرانسوی
در مورد طعم و بافت این کیک سیب باید بگویم که به دلیل وجود سیب داخل کیک به خاطر اندازه های نسبتا درشت به کیک بافتی مرطوب و بسیار دلپذیر خواهد داد.
و همینطور سطح رویی کیک شما به دلیل فراستینگ تخم مرغ کره ای حالتی ترد و جذاب خواهد داشت.
کیکی مرطوب را تصور کنید با رویه ای ترد که بوی کره میدهد. این کیکی است که امروز با هم خواهیم پخت.
میتوانید در یک عصر دل انگیز، به همراه عزیزانتان با یک فنجان چای یا قهوه داغ این کیک را نوش جان کنید و نهایت لذت را ببرید.
نکاتی در مورد مواد تشکیل دهنده کیک سیب فرانسوی
- پیشنهادم به شما این است که در مورد مواد تشکیل دهنده این کیک به خود سخت نگیرید. شما هر میوه شیرینی که داخل دسر و کیک استفاده میشود را میتوانید جایگزین سیب کنید.
- علاوه بر آن میتوانید از عصاره وانیل، گلاب، بادام و … به همراه ادویه های دارچین، هل یا هر ادویه ای که مورد علاقه شما باشد، در این دستور پخت استفاده کنید.
- اگر میخواهید میزان شیرینی کیکتان کمتر باشد، میشود شکر داخل خمیر کیک را تا 20 گرم کاهش داد.
حالا زمان آموزش این کیک فوق العاده جذاب و خوشمزه است که خودتان در ادامه خواهید دید، تا چه اندازه پخت آسانی خواهد داشت.
مواد شامل دو بخش میشود اول موادی که داخل کیک را میسازد و بعدی ساخت یک کرم تخم مرغی خوش عطر که طعم کیک شما را به مرحله بعدی خواهد برد.
مواد مورد نیاز برای پخت کیک سیب فرانسوی
مواد لازم برای بخش اصلی کیک سیب
- آرد قنادی: 150 گرم (1 پیمانه)
- شکر: 130 گرم (دو سوم پیمانه)
- تخم مرغ: 2 عدد
- روغن: 60 گرم (یک سوم پیمانه)
- شیر: 100 میلی لیتر (کمتر از نصف پیمانه)
- نمک: 1/4 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: 12 گرم معادل 3 قاشق چایخوری
- سیب تازه: 3 الی 4 عدد
مواد لازم برای تهیه فراستینگ ترد روی کیک سیب
- تخم مرغ: 1 عدد
- کره ذوب شده: 80 گرم
- شکر: 100 گرم معدل نصف پیمانه
- پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش متوسط
در ابتدا قبل از شروع مراحل پخت اجازه دهید تمام مواد تشکیل دهنده شما به دمای محیط برسد. یعنی اگر در یخچال قرار داده شده اند، آنها را بیرون بیاورید و کمی صبر کنید تا سردی آنها از بین رفته و با دمای محیط اطرافشان یکسان شوند.
مراحل پخت کیک سیب فرانسوی
- قبل از انجام هر کاری فر را روشن کرده و روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
- حالا مواد خشک (آرد، شکر، نمک، بکینگ پودر) را درون یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید. در مرحله ادویه یا عصاره دلخواهتان را میتوانید اضافه کنید. همینطور اگر شیرینی زیاد دوست ندارید، شکر را تا 20 گرم کاهش بدهید.
- دو عدد تخم مرغ و روغن و شیر رو به مواد خشک اضافه کرده و به کمک همزن دستی با هم خوب مخلوط کنید.
- داخل قالب نچسب را به وسیله کره چرب کرده و مایع کیک را داخل قالب بریزید. و بعد از آن سه مرتبه قالب را به سطح سفتی بکوبید تا اگر هوای خالی یا حبابی درون مواد مانده باشد خارج شود.
- سیب ها را پوست بکنید و داخلشان را تمیز کنید. هر نیمه سیب را به هشت قسمت خرد کنید. سپس سیب ها را، روی سطح مایه کیک اضافه کنید.
- کیکتان را داخل فر به مدت ۴۰ دقیقه، بستگی به زمانی دارد که کیک شما میپزد (فرها درجه پختشون به خاطر تفاوت برند، و میزان قدرتشون از هم متفاوت هست. پس بهتره در این مورد طبق دما و کارایی فر خودتان عمل کنید).
زمانی که کیک داخل فر میپزه، فراستینگ رو حاضر می کنیم.
مراحل تهیه فراستینگ کیک سیب فرانسوی و اقدامات نهایی
- تخم مرغ، شکر و پوست لیمو ترش رو با هم مخلوط کرده و کم کم کره آب شده رو باهاشون مخلوط میکنیم تا جایی که یک مایه غلیظ کرم رنگ به دست بیاد هم میزنیم.
- کیکی رو که حدوداً ۴۰ دقیقه از زمان پختش گذشته رو از فر خارج میکنیم (حتما قبل از ریختن مواد فراستینگ روی سطح، با خلال دندان کیک رو چک کنید که پخته باشه)
- مواد فراستینگ رو روی سطح کیک میریزیم و به خوبی پخش میکنیم.
- گریل فر رو روشن کرده و کیک رو دوباره بفرستید داخل فر، حدوداً 12 دقیقه زمان لازم است تا کیک شما حاضر شود.
- به زمانی که برای پخته شدن سطح کیک گفتیم اکتفا نکنید. و حتما به میزان قدرت و دمای فر خود، مدام کیک را چک کنید تا سطح کیک شما خوب سرخ شود، همینطور آن قدر سرخ نشود که سطح کیک بسوزد و سیاه شود.
- بعد از خارج کردن کیک از فر حدودا بعد نیم ساعت که کیک شما خنک تر شد با یک چاقو اطراف کیک را از قالب جدا کرده و مطابق فیلم طوری که سطح ترد کیک بالا قرار بگیرد داخل بشقاب بذارید.
نکته مهم برای پخت کیک سیب فرانسوی خوش طعم
امکان جایگزین کردن هر میوه ای که در کیک ها و دسرها استفاده میشود با توجه به فصل و دسترسی شما به میوه ها وجود دارد، حتی خرما را هم میتوانید جایگزین سیب کنید.
اگر دستور پخت کیک سیب دیگری را هم برای روزهای آینده مد نظر دارید، کیک سیب معمولی که شبیه به همین کیک است، یا کیک سیب بلغور جو که طعمی فوق العاده دارد را امتحان کنید.
سلام،وجود تخم مرغ در کرم باعث ایجاد بو زفر نمی شود؟