طرز پخت مرغ سوخاری در فر بدون نیاز به روغن

اگر شما به خاطر استفاده زیاد روغن در مرغ سوخاری، از پخت و خوردن آن صرف نظر می کنید این آموزش برای شما می تواند عالی باشد. سطحی ترد و بافتی آبدار و فوق العاده دارد.

مرغ سوخاری بدون هیچ روغن یا چربی اضافه ای که قطعاً یک گزینه سالم تر برای شما خواهد بود.

این دستور یکی از سالم ترین دستورهای پخت مرغ سوخاری است که تا به حال دیده اید.

مواد تشکیل دهنده

  • مرغ کوچک تا متوسط ۱ عدد
  • پاپریکا دودی ۳ قاشق چایخوری
  • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
  • فلفل هندی ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سفید ۱/۲ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • نمک ۲ قاشق چایخوری
  • برگ بو ۲ عدد
  • شکر قهوه ای ۱ قاشق چایخوری
  • دوغ ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد همه منظوره ۳/۴ لیوان
  • آرد ذرت (نشاسته ذرت) ۱ لیوان

طریقه پخت

ابتدا مرغ خود را به تکه های مساوی تقسیم کنید. (برای این کار می‌توانید از روش انجام کار در فیلم کمک بگیرید)

مرینت مرغ ها

درون یک کاسه همه ادویه ها:  زردچوبه، پاپریکا دودی، فلفل قرمز، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل سفید، فلفل هندی، نمک و شکر قهوه ای را اضافه کنید.

ادویه ها را خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.

روی تکه های مرغ خود به طور یکنواخت طوری که تمام سطح مرغ را بپوشاند دو قاشق چایخوری از ادویه ای که مخلوط کردید بپاشید. (باقی ادویه را برای بعد کنار بگذارید)

داخل یک کاسه بزرگ دوغ، تخم مرغ ها و نمک را بریزید و با هم به خوبی مخلوط کرده و برگ بو را به آن اضافه کنید باز هم بزنید.

مرغ هایی که آنها ادویه زدیم را داخل سس مرینتی که ساختیم اضافه کرده طوری که مرغ ها داخل سس غوطه ور شوند.

آماده سازی نهایی

روی ظرف را با سلفون یا درب آن می پوشانیم و به مدت ۲ الی ۲۴ ساعت داخل یخچال گذاشته و اجازه می دهیم مرغ داخل سس استراحت کند.

۲ ساعت یا روز بعد زمانی که مرغ را از یخچال خارج می کنید و خود را روشن کرده و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میگذاریم.

در حالی که فر در حال گرم شدن است، ادویه های باقی مانده به همراه آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را داخل کاسه ریخته و با هم به خوبی مخلوط میکنیم.

تکه های مرغ را از سس جدا کرده و یکی یکی داخل مخلوط آرد تندی که ساختیم غوطه ور میکنیم.

روی مرغ ها را دو لا نپوشانید، یک لایه نازک یکدست بر روی سطح مرغ کافیست.

تکه های مرغ را روی یک توری سیمی قرار دهید، و پنج دقیقه به مرغ تان استراحت دهید تا آرد رطوبت مرغ را جذب کند.

توجه داشته باشید که روی تکه های مرغ شما هیچ آرد خشکی نباید باقی بماند، اگر اینطور است یعنی پوشش روی مرغ شما خیلی ضخیم است. برای رفع آن کمی از سس مرینت مرغ روی نقاط خشک روی آن بمالید.

مرغ ها را داخل فر حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد و سوخاری شود.

نسبت به سایز و اندازه مرغ تان، زمان پخت در فر کم یا زیاد میشود.

مرغ خوشمزه و فوق العاده سوخاری شما آماده سرو است.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت مرغ سوخاری در فر بدون نیاز به روغن"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت مرغ سوخاری در فر بدون نیاز به روغن"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *