دستور پخت برنج و مرغ مخصوص ، غذایی سریع و لذیذ

بی شک می توان گفت برنج و مرغ یکی از پرمصرف ترین غذاهای خانگی هستند که بسیاری از مردم سراسر جهان با رسپی های مختلف از آن ها غذاهایی خوشمزه و لذیذ درست می کنند. از چلو مرغ و بریانی گرفته تا خورش های کاری مرغ یا کته مرغ و انواع غذاهای بی نظیر دیگر. در اینجا نیز ما یک رسپی خاص، ساده و بسیار لذیذ از غذای برنج و مرغ را به شما معرفی می کنیم که علاوه بر طعمی لذیذ و بی نظیر، بسیار سریع، آسان و راحت نیز قابل پخت می باشد. پس اگر می خواهید در یکی از کمترین زمان های ممکن یک غذای بی نظیر برنج و مرغ لذیذ درست کنید، پس با ما همراه شوید.

مواد لازم برای درست کردن غذای چلو مرغ مخصوص:

  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • 1 عدد سیب زمینی بزرگ
  • ربع قاشق چایخوری زردچوبه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • تکه های مرغ 1 کیلوگرم
  • 1 نصف قاشق چایخوری نمک
  • 1 نصف قاشق چایخوری رب زنجبیل
  • 1 قاشق چایخوری رب سیر
  • 1 نصف قاشق چایخوری فلفل
  • 1 نصف قاشق غذاخوری بریانی ماسالا
  • نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • نصف فنجان ماست ساده
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • ربع فنجان پیاز سرخ شده
  • 3 عدد آلو
  • 2 فنجان برنج
  • 1 فنجان شیر داغ
  • 1 نصف فنجان آب داغ
  • 1 قاشق چایخوری آب کورا

دستورالعمل تهیه پلو مرغ خاص و خوشمزه:

  1. پیازهای نازک خلال شده را در یک قابلمه بزرگ بپزید تا قهوه ای یا طلائی شوند.
  2. پیازهای سرخ شده را از روی حرارت بردارید.
  3. سیب زمینی ها را با زردچوبه و نمک بپوشانید و به مدت 3 الی 4 دقیقه روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید.
  4. سیب زمینی ها را از روی حرارت بردارید.
  5. مرغ، نمک، خمیر زنجبیل، رب سیر، فلفل، بریانی ماسالا، فلفل قرمز، ماست ساده و شکر را جداگانه بپزید.
  6. به مدت 5-6 دقیقه روی حرارت متوسط ​​تفت دهید.
  7. با پیاز سرخ شده، آلو، و برنج خیس خورده آن را بپوشانید.
  8. شیر داغ و آب داغ بریزید.
  9. با درب بپوشانید و به مدت 25 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
  10. قبل از سرو پیاز و روغن سرخ شده را اضافه کنید.

مرتبط با "دستور پخت برنج و مرغ مخصوص ، غذایی سریع و لذیذ"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستور پخت برنج و مرغ مخصوص ، غذایی سریع و لذیذ"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *