مواد لازم برای درست کردن غذای چلو مرغ مخصوص:
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 1 عدد سیب زمینی بزرگ
- ربع قاشق چایخوری زردچوبه
- نصف قاشق چایخوری نمک
- تکه های مرغ 1 کیلوگرم
- 1 نصف قاشق چایخوری نمک
- 1 نصف قاشق چایخوری رب زنجبیل
- 1 قاشق چایخوری رب سیر
- 1 نصف قاشق چایخوری فلفل
- 1 نصف قاشق غذاخوری بریانی ماسالا
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
- نصف فنجان ماست ساده
- 1 قاشق چایخوری شکر
- ربع فنجان پیاز سرخ شده
- 3 عدد آلو
- 2 فنجان برنج
- 1 فنجان شیر داغ
- 1 نصف فنجان آب داغ
- 1 قاشق چایخوری آب کورا
دستورالعمل تهیه پلو مرغ خاص و خوشمزه:
- پیازهای نازک خلال شده را در یک قابلمه بزرگ بپزید تا قهوه ای یا طلائی شوند.
- پیازهای سرخ شده را از روی حرارت بردارید.
- سیب زمینی ها را با زردچوبه و نمک بپوشانید و به مدت 3 الی 4 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید.
- سیب زمینی ها را از روی حرارت بردارید.
- مرغ، نمک، خمیر زنجبیل، رب سیر، فلفل، بریانی ماسالا، فلفل قرمز، ماست ساده و شکر را جداگانه بپزید.
- به مدت 5-6 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید.
- با پیاز سرخ شده، آلو، و برنج خیس خورده آن را بپوشانید.
- شیر داغ و آب داغ بریزید.
- با درب بپوشانید و به مدت 25 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
- قبل از سرو پیاز و روغن سرخ شده را اضافه کنید.
مرتبط با "دستور پخت برنج و مرغ مخصوص ، غذایی سریع و لذیذ"
نظر دیگران درباره "دستور پخت برنج و مرغ مخصوص ، غذایی سریع و لذیذ"
هیچ نظری ارسال نشده است.