طرز پخت چیز کیک سوفله تنها با یک تخم مرغ با تمام نکات

این یکی از بهترین دستور پخت های چیز کیک سوفله است، علاوه بر اینکه مواد آسان و کمی برای پخت آن میخواهید، داخل تابه پخته می شود و نیازی به پخت در فر ندارد.

قبل از شروع آموزش به نکاتی که در ادامه میگوییم توجه داشته باشید.

پخت این کیک آسان است ولی توجه به این نکات برای رسیدن به بهترین نتیجه بسیار ضروری است.

نکات مهم پخت

  • ۱)  بهترین انتخاب برای قابلمه، تابه چدنی با کف ضخیم  است اگر ندارید از هر چیزی که دارید استفاده کنید. (منظور قابلمه ای است که قالب کیک را داخل آن قرار میدهید)
  • ۲) برای قالب کیک میتوانید از قالب یا قابلمه نچسب استفاده کنید.
  • ۳) بهتر است از یک تخم مرغ کوچک استفاده کنید.
  • ۴) حتماً داخل قابلمه ای که قالب را در آن می گذارید آب بریزید، بدون آب کف آن به راحتی می سوزد.
  • ۵) روی کیک را به خوبی با یک درب بدون هیچ درز کوچکی بپوشانید.(اگر درب شیشه بگذارید به راحتی می توانید بررسی کنید که کیک شما در چه حدی پخته شده است)
  • ۶) روی حرارت کم اجازه دهید به‌آرامی کیک بپزد. و تا زمانی که پخت نان تقریباً تمام نشده درب آن را به هیچ وجه باز نکنید.
  • ۷) اگر بعد  از ۴۰ دقیقه پخت هنوز آب داخل قابلمه باقی مانده است آن را حتماً پاک کنید در غیر این صورت کیک شما بیش از حد خیس میشود. پس از خشک شدن حتماً مراقب آن باشید تا نسوزد.
  • ۸) ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بیشتر بپزید تا کف آن به خوبی خشک شود. چون شرایط و میزان گرما برای هر کسی متفاوت است بهتر از خودتان زمان آن را تنظیم کنید.
  • ۹) اگر بوی کیک پخته شده به مشام شما می‌رسد حتماً روی آن را بررسی کنید که پخته شده است یا نه.
  • ۱۰) زمانی که روی آن پخته شد درب آن را باز کرده و آب زیر درب را به خوبی خشک کنید.
  • ۱۱) زمانی که سطح روی کیک بسته شد و با خلال دندان بررسی کردیدو خشک خارج شد از کیک شما یعنی کیک شما پخته شده است.

مواد تشکیل دهنده

  • تخم مرغ ۱عدد
  • پنیر خامه ای ۶۰ گرم (۴ قاشق غذاخوری)
  • شیر گرم ۴۰ گرم
  • کره ذوب شده یا روغن نباتی ۱۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۲۰ گرم

طرز پخت کیک

پنیر خامه ای را داخل کاسه ریخته و با یک لیسک هم بزنید.

کره آب شده را اضافه کرده و با لیسک دوباره مخلوط کنید.

زرده یک عدد تخم مرغ را به مواد بالا اضافه کرده و سفیده آن را داخل یک کاسه دیگر میریزیم.

با لیسک به آرامی زرده تخم مرغ را با کره و پنیر خامه ای مخلوط میکنیم.

در این مرحله به دلخواه میتوانید کمی عصاره ی وانیل به مواد خامه ای اضافه کنید.

به کمک لیسک خوبی با یکدیگر مخلوط کنید شیر را به آن اضافه کرده و دوباره با یک همزن دستی هم میزنیم تا مواد رنگ کرمی بگیرد.

نشاسته ذرت را به آن اضافه می کرده و دوباره باهم هم به خوبی مخلوط میکنیم.

کاغذ روغنی را دقیقا به اندازه کف قالب (یا کمی کوچکتر) برش میدهیم.

داخل قالب را به خوبی چرب میکنیم و کاغذ روغنی را کف آن پهن میکنیم.

سفیده تخم مرغ با همزن برقی در حدی که به صورت ابرهای سفید داخل کاسه در بیایند هم میزنیم.

شکر را در سه مرحله به سفیده در حالی که با همزن برقی هم میزنیم اضافه میکنیم. (به صورت ده گرم ده گرم)

باید سفیده به صورت که در فیلم میبینید به خوبی فرم بگیرد.

سفیده را در چهار مرحله به مواد خامه ای اضافه کرده و با لیسک به صورتی که در فیلم میبینید به آرامی در یک جهت مخلوط میکنیم.

آماده سازی پخت

مایع خمیری را داخل قالب ریخته، درب آن را به صورتی که هیچ درزی نداشته باشد میپوشانیم.(اگر درب قالب شیشه ای باشد شما به راحتی متوجه می شوید که کیک شما در چه حدی پخته شده است)

روی تابه چدنی که در ابتدا گفتیم مقداری آب میریزیم و و قالب را روی آن قرار میدهیم.

روی حرارت خیلی کم کم به مدت حدودا ۶۰ دقیقه زمان لازم است تا کیک شما پخته شود.

آب کف قالب باید به آرامی تبخیر شود.

پس از ۴۰ دقیقه باید آب کف تابه را خشک کنید.

اگر بوی کیک پخته شده پس از ۴۰ یا ۵۰ دقیقه به مشام شما رسید حتما کیک را بررسی کنید. و درب قالب را خشک کنید.

قبل از ۴۰ دقیقه به هیچ عنوان درب قالب را باز نکنید تا کیک شما حالت پفکی داشته باشد.

زمانی که درب قالب را خشک کردید حدود ۱۰ الی ۲۰ دقیقه دیگر به کی فرصت دهید تا کف آن گریل شود.

با خلال دندان کیک را بررسی کنید اگر خشک خارج شد یعنی کیک شما گفته شده است.

به صورت که در فیلم میبینی کیک را از قالب خارج کرده و روی آن کمی پودر قند بریزید.

چیز کیک سوفله آن نرم و لطیف شما آماده سرو است.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت چیز کیک سوفله تنها با یک تخم مرغ با تمام نکات"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت چیز کیک سوفله تنها با یک تخم مرغ با تمام نکات"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *