مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کیک سیب:
- سیب ۴ عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱/۲ فنجان و ۲ قاشق غذاخوری معادل ۱۲۵ گرم
- شیر ۱۰۰ میلی لیتر
- روغن ۱/۴ فنجان معادل ۶۰ میلی لیتر
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- آرد ۲۱۰ گرم
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
- مقداری پودر قند برای روی کیک
طرز تهیه کیک سیب دار لذیذ:
ابتدا باید سیب ها را پوست کنده و سپس آنها را به روش نگینی خرد کنید.
یک تابه ۲۰ سانتی برداشته و ابتدا یک کاغذ شیرینی پزی کف ان قرار دهید.
داخل تابه را با روغن چرب کرده و سپس سیب ها را درون آن بریزید.
خمیر کیک
آرد ، بکینگ پودر، نمک و دارچین را به ترتیب درون یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را به همراه شکر در کاسه ای دیگر بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مواد کاملا یک دست و فوم مانند شوند.
شیر و روغن را نیز به تخم مرغ و شکر اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا کاملا در هم حل شوند.
حالا مخلوط آرد را با این مواد اضافه کرده و با همزن برقی تا جایی که مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند و به شکل خمیر درآیند، هم بزنید.
خمیر اماده را درون تابه روی سیب ها ریخته و تابه را کمی تکان دهید تا خمیر در آن، جا بگیرد.
پخت کیک
تابه را درون فر از قبل گرم شده با دما ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سلسیوس قرار دهید.
به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا پخت کیک کامل شود.
برای اطمینان از پخت می توانید یک خلال را در وسط کیک فرو کنید، در صورت تمیز ماندن آن متوجه خواهید شد که کیک کاملا پخته شده است.
در انتها ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کیک خنک شود و سپس پودر شکر را روی کیک ریخته و نوش جان کنید.
همچنین میتوانید از این کیک خوشمزه همراه با بستنی وانیلی و کمی پودر زنجبیل، جوز هندی یا هر چیزی که مطابقه سلیقه شما باشد، نهایت لذت را ببرید.
نظر دیگران درباره "ساده ترین روش پخت کیک با تکه های سیب فقط در 10 دقیقه"
هیچ نظری ارسال نشده است.