مواد لازم برای تهیه کیک لعاب توت فرنگی
برای لایه توت فرنگی (18 سانتی متر)
- پوره توت فرنگی: 250 گرم
- شکر: 1/3 فنجان (63 گرم)
- آرد ذرت: 12 گرم (1 یا نصف قاشق غذاخوری)
- پودر ژلاتین: 12 گرم
- آب سرد: 70 میلی لیتر
- برگه ریحان یا نعنا (اختیاری)
برای لایه کیک (18 سانتی متر)
- آرد: 80 گرم (دو سوم فنجان)
- شکر: 60 گرم (یک سوم فنجان یا 1 قاشق غذاخوری)
- کره نرم شده: 60 گرم (4 قاشق غذاخوری)
- بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
- جوش شیرین: 1/8 قاشق چایخوری
- مقداری نمک
- تخم مرغ: 1 عدد
- پوره توت فرنگی: 60 گرم
- عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری
برای موس لیمو وانیلی (20 سانتی متر)
- پودر ژلاتین: 18 گرم
- آب: 100 میلی لیتر
- شیر: 480 میلی لیتر (2 فنجان)
- کرم سنگین: 360 میلی لیتر (1 و نیم فنجان)
- شکر: 3/4 فنجان (150 گرم)
- کره: 90 گرم (6 قاشق غذاخوری)
- زرده تخم مرغ متوسط: 6 عدد
- آرد ذرت: 27 گرم (یک سوم قاشق غذاخوری)
- خمیر وانیلی خالص: یک یا نصف قاشق چایخوری
- لیمو: 1 عدد (یا کمی بیشتر)
مواد لازم برای لعاب آینه ای کیک
- شکر: 1 یا نصف فنجان (300 گرم)
- شیر متراکم شیرین: 200 گرم (2/3 فنجان)
- آب: 150 میلی لیتر
- ژلاتین: 20 گرم
- آب سرد: 120 میلی لیتر (1/2 فنجان)
- شکلات سفید: 350 گرم
- ژل رنگی
طرز تهیه کیک لعاب توت فرنگی
نحوه آماده سازی لایه توت فرنگی کیک
- در یک کاسه کوچک ژلاتین و آب سرد را مخلوط کنید. بگذارید 15 دقیقه ورم و باد کند.
- در یک قابلمه کوچک شکر و ذرت را مخلوط کنید ، پوره توت فرنگی و ریحان یا نعناع خرد شده را اضافه کنید. دائماً هم بزنید و هم بزنید تا ضخیم شود. از روی حرارت بردارید. ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. دمای اتاق رو خنک کنیم.
- حلقه کیک 18 سانتی متری را با بسته بندی پلاستیکی کشیده شده در پایین آماده کنید. مخلوط را درون حلقه بریزید. در فریزر قرار دهید.
نحوه پخت لایه کیک توت فرنگی
- فر را از قبل گرم کنید تا 160 درجه سانتیگراد (320F). در یک کاسه کوچک آرد ، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک. کنار بگذارید
5- در یک کاسه بزرگ کره و شکر نرم را بزنید تا سبک و کرک شود. عصاره تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید ، ضرب کنید تا گنجانیده و یکدست شود. پوره توت فرنگی و ضرب و شتم تا یکدست. به تدریج مخلوط آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
- در حلقه کیک 18 سانتی متر (7 اینچی) بریزید و به مدت 25 دقیقه بپزید. بگذارید کاملاً خنک شود ، از حلقه آزاد شود ، به آرامی قسمت بالا را برش دهید تا در حالی که مرحله بعدی را انجام می دهید ، یک لایه دیگر روی آن قرار دهید.
طرز تهیه موس لیمو
- در یک کاسه کوچک ژلاتین و آب سرد مخلوط کنید. بگذارید 15 دقیقه ورم بیاید.
- در یک ظرف کوچک 8 گرم شیر را با لیمو و عصاره وانیل ، جوش دهید. کنار بگذارید به یک قابلمه بزرگتر ، شکر ، ذرت را اضافه کرده و مخلوط کنید. زرده های تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. به تدریج شیر گرم را از طریق الک اضافه کرده و مرتباً هم بزنید. مخلوط را روی حرارت متوسط کم گرم کنید ، و به طور مداوم در حال هم زدن باشید تا غلیظ شود. از روی حرارت برداشته ، کره را اضافه کنید ، هم بزنید تا ترکیب شود. ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. کرم سنگین را به قله های نرم بزنید ، مخلوط شیر را به کرم اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود.
طرز تهیه کیک
- حلقه کیک 20 سانتی متر (8 اینچی) را با بسته بندی پلاستیکی که در قسمت پایین کشیده شده است آماده کنید. نیمی از موس را بریزید ، تکان دهید و به طور مساوی پخش کنید ، به مدت 5 دقیقه یخ بزنید ، به آرامی توت فرنگی را در مرکز قرار دهید. موس باقیمانده را بریزید و 1 سانتی متر فضای را در بالا بگذارید و به طور مساوی پخش شود. اطمینان حاصل کنید که تمام فضای اطراف لایه کیک را پوشش می دهید. لایه کیک را روی بالا قرار دهید ، به آرامی فشار دهید و موس را پخش کنید. حداقل 8 ساعت با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا یخ بزند.
نحوه لعاب دادن به کیک
- کیک را از حلقه با استفاده از سشوار برای ذوب کردن یخ ، رها کنید. کیک را برداشته و دوباره به فریزر بگذارید.
- در یک کاسه کوچک ژلاتین و آب سرد مخلوط کنید. بگذارید 15 دقیقه ورم کند.
- در قابلمه و آب متوسط ، شکر و شیر شیرین را با گرما متوسط گرم کنید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا زمانی که شکر حل شود و مخلوط شروع به جوشیدن کند. از روی حرارت بردارید ، ژلاتین را اضافه کنید. هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
- مخلوط داغ را روی شکلات سفید بریزید و بگذارید 5 دقیقه بماند. مخلوط کنید تا کاملاً یکدست ، رنگ مواد غذایی را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. قبل از ریختن روی کیک یخ زده ، تا 32 تا 35 درجه (90-95F) خنک کنید و آن را روی کیک بگذارید.
- لعاب را روی بالای کیک بریزید. بعد از 10تا 15 دقیقه قطره ها را با یک اسپاتول بردارید. کیک را تا زمانی که کیک به دمای خوراکی برسد در یخچال قرار دهید.
مرتبط با "طرز تهیه موس کیک لعاب خوشمزه با طعم توت فرنگی! 🍓"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه موس کیک لعاب خوشمزه با طعم توت فرنگی! 🍓"
هیچ نظری ارسال نشده است.