پاناکوتا به ایتالیایی به معنای خامه پخته شده است.
امروزه اکثر دسرهای پاناکوتا با استفاده از ژلاتین ساخته می شوند.
در زمان های قدیم و نسخه های سنتی طرز تهیه پاناکوتا از تخم مرغ استفاده می کردند. ,gd به طور کلی استفاده از ژلاتین درون دسر ممکن است دردسر هایی داشته باشد.
برای مثال، اگر ژلاتین شما کهنه شده باشد، درون دسر درست عمل نخواهد کرد.
یا اگر شما بیش از حد از ژلاتین داخل دسر خود استفاده کنید. دسر به گونه ناخوشایندی شدیدا سفت خواهد شد. علاوه بر اینها ممکن است ژلاتین گاهی بوی عجیب ناخوشایندی در دسر شما ایجاد کند.
همچنین مطمئناً برای شما دسترسی به تخم مرغ بسیار آسان تر از ژلاتین است.
و به طور کلی هر دسری که با استفاده از ژلاتین ساخته می شود. برای گرفتن بهترین نتیجه، آماده سازی دشوارتری خواهد داشت.
در این رسپی ما تخم مرغ را جایگزین ژلاتین درون پاناکوتا می کنیم.
این کار آماده سازی آسان تر و نتیجه ای شگفت انگیز و طعمی بسیار دلپذیر تر به دسر ما می دهد.
مواد تشکیل دهنده دسر پاناکوتا وانیلی
مواد مورد نیاز برای تهیه پاناکوتای وانیلی
- سفیده تخم مرغ: ۵ عدد یا ۱۵۰ گرم
- خامه غلیظ یا پرچرب: دو فنجان، یعنی در حدود ۵۰۰ میلی لیتر
- شکر: ۱۰۰ گرم
- وانیل: طبیعی یک عدد یا عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
مواد مورد نیاز برای تهیه سس توت فرنگی
- لیمو ترش: یک عدد
- شکر: ربع فنجان
- توت فرنگی: ۳۰۰ گرم
مواد مورد نیاز برای تزیین دسر پاناکوتا
- پسته: ربع فنجان
- شاه توت: بسته به سلیقه خودتان
برای گرفتن بهترین نتیجه ممکن خامه غلیظ پرچرب مرغوب تهیه کنید. استفاده از خامه مرغوب درون این دسر برای گرفتن طعم بهتر و بافتی خامه ای تر تاثیر مثبت بسیاری دارد.
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با سس توت فرنگی
طرز تهیه سس توت فرنگی
برای تهیه سس توت فرنگی آب لیمو ترش شکر و توت فرنگی را داخل یک قابلمه ریخته و کمتر از پنج دقیقه حرارت می دهیم توت فرنگی و شکر باهم مخلوط شوند
بیش ازروی حرارت نگذارید زیرا توت فرنگی ها تیره میشوند.
سس توت فرنگی را کنار بگذارید تا خنک شود و پس از آن درون یخچال قرار دهید.
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی
خامه را داخل قابلمه ریخته و دانه های یک عدد وانیل طبیعی یا یک قاشق چای خوری عصاره وانیل را به آن اضافه کرده و می گذاریم روی حرارت متوسط به آرامی بجوشد در این میان گاهی با کفگیر چوبی خامه را هم میزنیم.
زمانی که خامه درحال گرم شدن است. سفیده تخم مرغ و شکر را درون یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن زن دستی در حد ۳۰ ثانیه هم میزنیم، پیش از این نیاز نیست.
زمانی که خامه جوشید.، خامه جوشیده شده را ابتدا کمی از خامه درحالی که به تندی با همزن هم میزنیم و سپس داخل تخم مرغ و شکر میریزیم. بعد از این مرحله تمام خامه را دوباره در حالی که به تندی با همزن هم میزنیم به سفیده تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم.
در آخر برای اینکه تخم مرغ پخته و غلاف وانیل از محلول جدا شود، محلول به دست آمده را از صافی رد می کنیم.
مخلوط خامه ای را درون چهار قالب کارامل، به اندازه 3/4 ارتفاع قالب بریزید.
قالب ها را درون یک ظرف بزرگتر گود گذاشته و ظرف بزرگتر را تا نیمه با آب جوش پر کنید.
خوب توجه داشته باشید که درون قالب ها آب ریخته نشود.
این محلول را به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پاناکوتا پخته شود.
اگر پاناکوتای شما پخته شود حالتی سفت پیدا می کند و اگر به آن دست بزنید مشخص است.
به دسری که حالت نرم و شل دارد باید زمان بیشتری دهید تا بپزد.
پس از پخته شدن از فر خارج کرده و پاناکوتا را از آب جوش خارج میکنیم.
نکته سرو و جداسازی پاناکوتا از قالب
ابتدا اجازه دهید پاناکوتا به دمای اتاق برسد و خنک تر شود.
پس از آن اگر عجله دارید حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. ولی بهترین حالت این است که شما یک شب به دسر خود داخل یخچال استراحت دهید.
بعد از استراحت دادن در یخچال برای جدا کردن پاناکوتا از قالب، همانطور که در فیلم میبینید. با دو انگشت خود قسمت سطح چسبیده به قالب را فشار دهید، تا سطح چسبیده به قالب از آن جدا شود. و پس از آن در حالی که قالب را به آرامی به سطح بشقاب میکوبیم پاناکوتا از قالب جدا میشود.
همچنین برای جدا کردن پاناکوتا از قالب می توانید قالب ها را به مدت ۳۰ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید، اینکار در رهاسازی پاناکوتا از قالب کمک کننده است.
حالا میتوانید روی آن را با سس توت فرنگی و توت دلخواهتان تزیین کنید.
پاناکوتای خوشمزه شما آماده است.
نوش جان!
نظر دیگران درباره "طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با سس توت فرنگی [بدون ژلاتین]"
هیچ نظری ارسال نشده است.