طرز تهیه مرغ بریانی ساده ، غذایی خوشمزه و دلچسب

شک نداشته باشید که یک غذای مرغ بریانی لذیذ و خوشمزه می تواند برای هر مضافتی، چه خانوادگی، چه با دوستان و آشنایان، و حتی چه برای مسافرت، عالی و مفید باشد. می توانید خیلی راحت و آسان با مقداری مرغ و برخی از مواد لازم دیگر مانند ادویه ها، این غذای مرغ بریانی خوش طعم را درست کنید. این چیزی است که برای درست کردن یک مرغ ساده بریانی نیاز دارید، پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا مواد لازم و طرز تهیه این مرغ بریانی لذیذ را برای شما بازگو کنیم.

عناصر لازم برای درست کردن غذای مرغ بریانی لذیذ:

  • 600 گرم مرغ (بدون استخوان)
  • 1 قاشق چایخوری روغن پخت و پز
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری رب سیر
  • 1 قاشق چایخوری رب زنجبیل
  • 1 نصف قاشق چایخوری آب لیمو
  • 1 نصف قاشق چایخوری برگ کاری (خرد شده)
  • نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز (کشمیری)
  • 1 قاشق چایخوری زیره سبز (برشته شده)
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • 1نصف قاشق غذاخوری آرد مایدا / AP
  • 1 نصف قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • 1 فنجان پیاز (نازک خلال شده)
  • 1 قاشق چایخوری رب زنجبیل
  • ربع قاشق چایخوری زردچوبه
  • فلفل قرمز کشمیری 1 قاشق چایخوری
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز
  • 8-10 برگ کاری
  • 4 عدد فلفل سبز
  • 4 قاشق غذاخوری ماست ساده
  • نصف قاشق چایخوری شکر
  • گارام ماسالا 1 قاشق چایخوری
  • نصف یا نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری رب زنجبیل
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری شاه جیرا
  • 2 عدد چوب دارچین (کوچک)
  • 2 برگ بو (کوچک)
  • 3 عدد هل
  • 4 عدد میخک
  • 2 فنجان برنج (30 دقیقه خیس خورده)
  • 3 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
  • رنگ خوراکی (اختیاری)
  • گشنیز و نعنا (خرد شده)

دستورالعمل تهیه غذای مرغ بریانی لذیذ:

  1. تکه های مرغ خرد شده را در یک کاسه بریزید و روی آن روغن آشپزی بپاشید و سپس کمی نمک بپاشید.
  2. سپس خمیر سیر، رب زنجبیل، آب لیمو، برگ کاری، کشمیری، زیره، فلفل، آرد AP و آرد ذرت را اضافه کنید، همه مواد را با دست مخلوط کنید و مرغ را خوب بپوشانید.
  3. تکه های مرغ را روی تابه قرار دهید و سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند.
  4. پس از این، روغن پخت و پز را به ماهیتابه دیگری اضافه کنید و پیاز را اضافه کنید ، با حرارت متوسط ​​زیاد سرخ کنید تا قهوه ای شود.
  5. رب زنجبیل، رب سیر، زردچوبه، کشمیری و گشنیز را اضافه کنید، خوب هم بزنید.
  6. بعد از مخلوط کردن خوب، برگ کاری، فلفل سبز را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
  7. سپس ماست ساده و شکر را با هم مخلوط کرده و داخل تابه بریزید، کاملاً مخلوط کنید.
  8. گارام ماسالا، نمک را اضافه کنید و سپس تکه های مرغ را داخل مخلوط قرار دهید.
  9. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  10. در یک تابه جداگانه حاوی آب، نمک، خمیر زنجبیل، شاه جیرا، چوب دارچین، برگ بو، هل و میخک را اضافه کنید، سریع هم بزنید.
  11. برنج را به ماهیتابه اضافه کنید، هم بزنید، سپس به مدت 5 دقیقه با حرارت زیاد بپزید.
  12. با استفاده از صافی آبکش ، برنج را از ماهیتابه خارج کنید و داخل ماهیتابه حاوی مرغ قرار دهید، با استفاده از یک کاردک برنج را به طور مساوی پخش کنید.
  13. پیاز سرخ شده و گشنیز را روی بریانی ها بپاشید. (می توانید رنگ خوراکی هم اضافه کنید).
  14. درب تابه را گذاشته و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
  15. بعد از 15 دقیقه درب را بردارید و با کاردک دور بریانی ها را مخلوط کنید.
  16. بریانی کامل شما اکنون آماده سرو است!

مرتبط با "طرز تهیه مرغ بریانی ساده ، غذایی خوشمزه و دلچسب"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه مرغ بریانی ساده ، غذایی خوشمزه و دلچسب"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *