عناصر لازم برای درست کردن غذای مرغ بریانی لذیذ:
- 600 گرم مرغ (بدون استخوان)
- 1 قاشق چایخوری روغن پخت و پز
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری رب سیر
- 1 قاشق چایخوری رب زنجبیل
- 1 نصف قاشق چایخوری آب لیمو
- 1 نصف قاشق چایخوری برگ کاری (خرد شده)
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز (کشمیری)
- 1 قاشق چایخوری زیره سبز (برشته شده)
- نصف قاشق چایخوری فلفل
- 1نصف قاشق غذاخوری آرد مایدا / AP
- 1 نصف قاشق غذاخوری آرد ذرت
- 1 فنجان پیاز (نازک خلال شده)
- 1 قاشق چایخوری رب زنجبیل
- ربع قاشق چایخوری زردچوبه
- فلفل قرمز کشمیری 1 قاشق چایخوری
- 1 قاشق چایخوری گشنیز
- 8-10 برگ کاری
- 4 عدد فلفل سبز
- 4 قاشق غذاخوری ماست ساده
- نصف قاشق چایخوری شکر
- گارام ماسالا 1 قاشق چایخوری
- نصف یا نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری رب زنجبیل
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری شاه جیرا
- 2 عدد چوب دارچین (کوچک)
- 2 برگ بو (کوچک)
- 3 عدد هل
- 4 عدد میخک
- 2 فنجان برنج (30 دقیقه خیس خورده)
- 3 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
- رنگ خوراکی (اختیاری)
- گشنیز و نعنا (خرد شده)
دستورالعمل تهیه غذای مرغ بریانی لذیذ:
- تکه های مرغ خرد شده را در یک کاسه بریزید و روی آن روغن آشپزی بپاشید و سپس کمی نمک بپاشید.
- سپس خمیر سیر، رب زنجبیل، آب لیمو، برگ کاری، کشمیری، زیره، فلفل، آرد AP و آرد ذرت را اضافه کنید، همه مواد را با دست مخلوط کنید و مرغ را خوب بپوشانید.
- تکه های مرغ را روی تابه قرار دهید و سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند.
- پس از این، روغن پخت و پز را به ماهیتابه دیگری اضافه کنید و پیاز را اضافه کنید ، با حرارت متوسط زیاد سرخ کنید تا قهوه ای شود.
- رب زنجبیل، رب سیر، زردچوبه، کشمیری و گشنیز را اضافه کنید، خوب هم بزنید.
- بعد از مخلوط کردن خوب، برگ کاری، فلفل سبز را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- سپس ماست ساده و شکر را با هم مخلوط کرده و داخل تابه بریزید، کاملاً مخلوط کنید.
- گارام ماسالا، نمک را اضافه کنید و سپس تکه های مرغ را داخل مخلوط قرار دهید.
- همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- در یک تابه جداگانه حاوی آب، نمک، خمیر زنجبیل، شاه جیرا، چوب دارچین، برگ بو، هل و میخک را اضافه کنید، سریع هم بزنید.
- برنج را به ماهیتابه اضافه کنید، هم بزنید، سپس به مدت 5 دقیقه با حرارت زیاد بپزید.
- با استفاده از صافی آبکش ، برنج را از ماهیتابه خارج کنید و داخل ماهیتابه حاوی مرغ قرار دهید، با استفاده از یک کاردک برنج را به طور مساوی پخش کنید.
- پیاز سرخ شده و گشنیز را روی بریانی ها بپاشید. (می توانید رنگ خوراکی هم اضافه کنید).
- درب تابه را گذاشته و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
- بعد از 15 دقیقه درب را بردارید و با کاردک دور بریانی ها را مخلوط کنید.
- بریانی کامل شما اکنون آماده سرو است!
مرتبط با "طرز تهیه مرغ بریانی ساده ، غذایی خوشمزه و دلچسب"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه مرغ بریانی ساده ، غذایی خوشمزه و دلچسب"
هیچ نظری ارسال نشده است.