طرز تهیه مینی چیز کیک فنجانی یک نفره خوشمزه و آسان! 🧁

رسپی چیز کیک فنجانی ساده را جستجو کردید؟ دستور تهیه مینی چیز کیک تک نفره فنجانی که ساده و آسان با تاپینگ دلخواه خودتان درست می شود را در این فیلم آموزشی آشپزی با چی به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید.

من میتونم در مورد تهیه این دسر چیز کیک به شما این اطمینان رو بدم که علاوه بر طعم عالی و ظاهر جذاب، رسپی ساده و آسانی داره و آماده سازی این دسر خوشمزه برای شما زمان کمی خواهد برد.

اگر در حال تدارک یک مهمانی هستید و حالا توی صفحه های اینترنتی دنبال یک دسر چیز کیک کوچک با دستور پختی آسان و ظاهر و طعمی فوق العاده می گردید، به آشپزی با چی خوش آمدید. این یه دسر فوق العاده برای شمایی هست که برای آماده سازی زمان کمی دارید.

در ادامه برای شما طرز پخت این چیز کیک رو خواهم گفت.

زمانی که شما دست به کار شید و شروع کنید به درست کردن این چیز کیک، خودتون خواهید دید چقدر مراحل درست کردنش آسون و ساده هست.

کافیه مراحل رو به ترتیبی که گفتم انجام بدید و میون انجام دادن مراحل پخت چیز کیک، به تک تک نکاتی که میگم و بعد از آماده سازی (نکات مهم در مورد سرو) خوب دقت کنید تا به بهترین نتیجه ممکن برسید.

هر فصلی که هستید، طبق میوه هایی که در دسترس دارید، میتونید تاپینگ رویه کیکتون رو تغییر بدید.

قبل از شروع می خوام بهتون پیشنهاد کنم در صورت تمایل رسپی های چیز کیک گیلاس و چیز کیک بیسکویت کاکائویی آشپزی با چی رو هم ببینید.

حالا بریم برای پخت یک چیز کیک فنجانی تک نفره خوشمزه.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک فنجانی

مواد لازم برای قسمت پایین چیز کیک

  • بیسکویت دایجستیو یا ساقه طلایی خرد شده: 150 گرم
  • کره بدون نمک: 60 گرم

مواد لازم برای قسمت پنیری چیز کیک فنجانی

  • پنیر خامه ای پرچرب: 300 گرم
  • پودر قند: 100 گرم
  • عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق غذا خوری
  • آرد همه منظوره: 14 گرم
  • خامه ترش پرچرب (ماست یونانی به عنوان جایگزین):  185 گرم

مواد لازم برای فیلینگ دلخواه چیز کیک فنجانی

  • مارمالاد توت فرنگی
  • شاه توت
  • هر میوه ای که در دسترس دارید (زردآلو، هلو، انبه، آلبالو، گیلاس….)

مراحل پخت مینی چیز کیک فنجانی

فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد بگذارید.

بیسکویت ها را داخل غذاساز ، دستگاه خرد کن یا داخل نایلون به وسیله وردنه یا وسیله ای شبیه به آن خوب خرد میکنیم.

آنها را داخل یک ظرف ریخته، کره آب شده را روی بیسکویت ها میریزیم و به وسیله یک قاشق خوب با هم مخلوط میکنیم.

“بیسکویت و کره” رو اندازه یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری به طوری که 1/4 ارتفاع کاغذ مافین ها را بگیره به میزان یکسان میریزیم.

با انتهای قاشق بیسکویت ها رو به طوری که منسجم بشن و سطحی صاف و یکدست پیدا کنن فشار میدیم.

حالا قالب مافین رو بزارید کنار، و برید سراغ ساخت لایه پنیری.

پنیر خامه ای پرچرب رو با “دور کند” همزن برقی بزنید، تا یکدست و کرم رنگ بشه.

پس از اون تخم مرغ ها رو یکی یکی به پنیر اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.

عصاره وانیل، آب لیمو ترش و آرد رو به مواد پنیری اضافه کرده و با سرعت کند همزن برقی مخلوطشون می کنیم.

سرعت همزن و میزان هم زدن مواد پنیری

توجه داشته باشید که مواد رو تنها و تنها با دور کند همزن هم بزنید و هرگز سرعتش را زیاد نکنید. همینطور هرگز بیش از حد مواد رو با همزن هم نزنید. این کار با ایجاد حباب و هوای اضافه داخل مواد پنیری، در زمان پخت باعث ایجاد ترک در لایه پنیری میشه.

با استفاده از یک قاشق بستنی به میزان یکسان، اندازه یک قاشق هر مافین را پر پنیر کنید.

قالب رو به آرومی به چپ و راست در حالی که روی زمین هست تکون بدید،تا مواد پنیری سطحشون صاف بشه.

مافین ها رو در 160درجه سانتیگراد و در پایین ترین طبقه فر 2/3 به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید.

تنظیم دمای دقیق فر

اگه بعد از تنظیم دمای فر از میزان درست دمای آن اطمینان ندارید، بهتره برای اینکه دقیق و درست دمای فرتون رو متوجه بشید از دماسنج داخل فر استفاده کنید

(این دماسنج ها قیمت پایینی دارن اما واقعا به دردتون میخورن توی کیک پزی، و درصد خطای شمارو پایین میارن)

پس توجه داشته باشید که دمای فرتون بیش از ۱۶۰ درجه نباشه.

دلیل اینکه میگم از دماسنج استفاده کنید این هست که دمای فرها یکسان نیست ممکنه دمای فر شما داغ تر یا خنک تر از میزانی باشه که تنظیم کردید.

توجه به زمان دقیق پخت

اگر دمای پخت چیز کیک شما کمتر یا بیشتر از میزان اون چیزی که گفتیم باشه، باعث میشه چیز کیک تون ترک بخوره.

پس باید مافین شما برای پخت تنها و تنها ۱۵ دقیقه داخل فر باشه.

حالا زمان استراحت دادن چیز کیک داخل یخچال هست.

استراحت دادن به چیز کیک داخل یخچال باعث میشه طعم ها به خورد هم برن،

و دسر شما طعمی عمیق تر و دلپذیر تر داشته باشه. 

چیز کیک را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن به اندازه یک شب داخل یخچال قرار بدید.

به من اعتماد کنید و اجازه بدید چیز کیک تون ۸ ساعت داخل یخچال استراحت کنه.

شما در این صورت بهترین طعم ممکن رو ازون خواهید گرفت.

اگر فرصت کمی دارید حداقل ۴ ساعت درون یخچال به اون زمان بدید.

و در آخر سطح چیز کیکتون رو با مارمالاد یا میوه دلخواهتون تزئین کنید.

نکات مهم در مورد سرو چیز کیک

  • نکته مهمی که باید در مورد سرو چیز کیکها بدونید، این هست که تموم اونها، چه پخته شده و چه بدون پخت، بهتره برای حفظ ساختار قسمت پنیری خنک نگه داشته بشن.
  • شما حداکثر ۳۰ دقیقه قبل از خوردن کیک ها میتونید اونارو روی میز بگذارید.
  • اگر به هر دلیلی قرار هست چیز کیکتون زمان بیشتری تو دمای اتاق بمونه، بهتون توصیه می کنم که کیکتون رو به مدت یک الی دو ساعت فریز کنید.

نوش جان

مرتبط با "طرز تهیه مینی چیز کیک فنجانی یک نفره خوشمزه و آسان! 🧁"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه مینی چیز کیک با تاپینگ دلخواه خودتان"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *