طرز تهیه چیزکیک گیلاس با سس گیلاس بدون نیاز به فر

این چیزکیک میتواند یکی از خوشمزه ترین دسرهایی باشد که درست میکنید. زمان آماده سازی، برای اینکه داخل یخچال بره حدود نیم ساعت است.

در حال حاضر که در فصل تابستان هستیم، و فصل میوه خوشمزه گیلاس رسیده، بهتر است این چیزکیک خوشمزه را درست کنید و از خوردن این دسر خوشمزه لذت ببرید.

چیز کیک خوشمزه ما تشکیل شده از سه قسمت:

  • 1.بیسکوییت با عطر بادام و کره و به دلیل استفاده بیشتر از بیسکویت نسبت به رسپی های دیگر تهیه چیزکیک، قسمت بیسکویتی نسبت به چیز کیک های دیگر کمی ضخیم تر خواهد شد.
  • 2. تاپینگ پنیری که ترکیبی از پنیر خامه ای ماسکارپونه شیر عسلی سس گیلاس… است.
  • 3. فیلینگ سس گیلاس که با نشاسته ذرت غلیظ تر شده.

آماده سازی ۲ قسمت مهم داره

  • اول) تهیه فیلینگ سس گیلاس که ۱۵ دقیقه زمان خواهد برد.
  • دوم) آماده سازی پایه و قسمت جذاب پنیری آن که بازهم ۱۵ دقیقه زمان میبرد. تفاوت این چیزکیک با چیزکیک هایی که احتمالاً قبل درست کرده اید یا جایی خورده اید، این است که پایه بیسکویتی به دلیل وجود بیسکویت بادامی(کوکی آمارتی) طعمی بادامی دارد و به دلیل خشکی این نوع بیسکویت (منظورم بیسکویت بادامی هست) کره بیشتری استفاده شده است. چنانچه شما این نوع بیسکوییت (کوکی آمارتی) در دسترس خود ندارید، با حذف بیسکویت بادامی میتوانید ۱۵ گرم از کره کم کرده و باقی مراحلی که در فیلم هست را انجام بدهید.

حالا بریم برای آموزش این دسر خوشمزه وجذاب

مواد مورد نیاز

پایه

  1. بیسکویت دایجستیو یا ساقه طلایی ۱۵۰ گرم
  2. بیسکویت بادامی (کوکی آمارتی)  ۷۵ گرم
  3. کره بدون نمک ۷۵ گرم

کرم پنیری

  1. پنیر خامه ای پرچرب ۲۰۰ گرم
  2. پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
  3. شیر عسلی ۲۰۰ گرم
  4. آبلیموی تازه  ۶۰ میلی لیتر (1/4 فنجان)
  5. پودر ژلاتین ۱۰ گرم (درون مقداری آب بن ماری شود)
  6. سس گیلاس میکس شده یک فنجان

فیلینگ گیلاس (سس گیلاس)

  1. گیلاس تازه بدون هسته ۴۹۰ گرم (3.5 فنجان)
  2. شکر ۷۰ گرم (1/3 فنجان)
  3. نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
  4. آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
  5. آب ۱۲۵ میلی لیتر (1/2 فنجان)

مراحل آماده سازی چیزکیک گیلاس

فیلینگ گیلاس (سس گیلاس)

گیلاس ها را درون یک تابه ریخته و به همراه آبلیموی تازه، نشاسته ذرت و شکر تفت میدهیم تا شکر داخل مواد حل شود.

پس از آن آب را به تابه اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط می کنیم و تا جایی که مواد داخل ظرف کمی به غلظت برسد به پخت ادامه میدهیم.

یک فنجان از فیلینگ گیلاس را برداشته و با گوشت کوب برقی یا غذاساز و یا هر وسیله‌ای که در دسترس دارید، خوب میکس میکنیم. به صورتی که مثل یک سس غلیظ شود. و سس به دست آمده را برای کرم پنیری کنار گذاشته تا خنک شود.

پایه بیسکوئیتی

بیسکویت ها را داخل غذاساز ریخته. در حدی که خوب خرد شود، میکس می کنیم.

کره آب شده را به بیسکویت هایی که داخل یک کاسه ریختیم اضافه کرده و با هم خوب مخلوط میکنیم.

بیسکویت ها را داخل یک قالب ۲۰ سانتی ریخته و به وسیله انتهای یک لیوان منسجم کرده، و سطح پایه بیسکویتی را خوب صاف می کنیم.

حالا پایه بیسکویتی که داخل قالب ۲۰ سانتی ریختیم را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر میزاریم.

کرم پنیری

پنیر خامه ای پرچرب و پنیر ماسکارپونه را داخل یک کاسه ریخته، و با همزن برقی چند دقیقه هم میزنیم تا یکدست شده و پنیر پف کند.

شیر عسلی و یک فنجان سس گیلاس میکس شده را به مواد پنیری اضافه کرده، و تا جایی که باهم خوب مخلوط بشوند با همزن برقی هم میزنیم.

ژلاتین و آبلیمو را با هم مخلوط کرده، و به مدت ۵ دقیقه می گذاریم کنار تا ژلاتین درون آبلیمو خیس بخورد.  حالا بعد از ۵ دقیقه محلول آب لیمو و ژلاتین را داخل مایکروفر گذاشته تا ژلاتین داخل آبلیمو خوب حل شود (روی بخار کتری هم میشود).

یک قاشق غذاخوری از کرم پنیری که ساختیم را داخل ژلاتین ریخته و با هم خوب مخلوط می کنیم. 

بعد از آن محلول ژلاتین را داخل کرم پنیری ریخته و خیلی سریع خوب با هم مخلوط می کنیم (مطمئن شوید که محلول ژلاتین شما داغ نیست).

آماده سازی چیزکیک

کرم پنیری را روی پایه بیسکویتی که ۳۰ دقیقه داخل فریزر بوده میریزیم.

قالب را به آرامی روی سطح تکان می دهیم، تا حدی که کرم پنیری سطحی صاف و یک دست داشته باشد.

حالا قالب خود را به مدت یک شب داخل یخچال بگذارید تا چیز کیکتان استراحت کند.

بعد از اینکه قسمت پنیری چیز کیک خوب سفت شد و خود را گرفت، میتوانید سس گیلاس را روی سطح چیزکیک بریزید.

چیز کیک خوشمزه شما برای سرو آماده است.

نوش جان

مرتبط با "طرز تهیه چیزکیک گیلاس با سس گیلاس بدون نیاز به فر"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه چیزکیک گیلاس با سس گیلاس بدون نیاز به فر"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *