طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی بدون تخم مرغ، بدون فر! 🍰🍓

برای تهیه این چیزکیک توت فرنگی خوشمزه نیازی به تخم مرغ و پخت در فر ندارید. این دسر چیز کیک توت فرنگی دارای طعمی لطیف و سطحی نرم است. پس با آموزش ما در آشپزی با چی، این چیز کیک خوشمزه و آسان را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

امروز میخواهیم یک چیز کیک خوشمزه که پر از توتفرنگی است را به شما آموزش بدهیم.

داخل این چیز کیک برای بهتر کردن طعم قسمت پنیری از خامه ترش استفاده کرده ایم. چنانچه خامه ترش در دسترستان نیست، می توانید از ماست یونانی و پنیر ماسکارپونه به عنوان یک جایگزین عالی استفاده کنید.

مواد تشکیل دهنده چیز کیک توت فرنگی

مواد لازم برای پایه چیز کیک

  • بیسکویت (پتی بور یا ساقه طلایی) ۱۰۰ گرم
  • کره آب شده ۳۰ گرم

مواد لازم برای لایه پنیری چیز کیک

  • پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
  • خامه ترش (جایگزین: ماست یونانی یا پنیر ماسکارپونه) ۹۰ گرم
  • شکر ۳۰ گرم
  • شیر ۳۰ گرم
  • ژلاتین ۶ گرم
  • پوره توت فرنگی ۸۰ گرم
  • خامه غلیظ قنادی ۲۰۰ میلی لیتر (شکر ۱۵ گرم برای فرم دادن به خامه)

مواد لازم برای پوره توت فرنگی چیز کیک

  • توت فرنگی ۲۲۰ گرم
  • شکر ۳۰ گرم
  • آب لیموترش تازه ۱۰ گرم

مواد لازم برای ژله توت فرنگی چیز کیک

  • پوره توت فرنگی ۱۵۰ گرم
  • ۳۵ گرم
  • ژلاتین ۵ گرم

مواد لازم برای ژله لیمو چیز کیک

  • آب ۲۰۰ گرم
  • آب لیمو ترش تازه ۱۰ گرم
  • شکر ۴۰ گرم
  • ژلاتین ۷ گرم

همچنین برای مورد آخر: میوه توت فرنگی به مقدار پوشاندن سطح کیک!

چیز کیک توتفرنگی بدون تخم مرغ

روال تهیه چیز کیک توتفرنگی

روال تهیه پایه چیز کیک توتفرنگی

بیسکویت را درون یک نایلون ریخته و به کمک یک وردنه به خوبی بیسکویت ها را پودر میکنیم.

پس از آن کره آب شده را داخل نایلون روی بیسکویت ها اضافه کرده و باز هم خوب مخلوط می کنیم طوری که کره به خورد بیسکویتها برود.

کف و دور دیواره ی قالب چند سانت بلندتر از ارتفاع قالب تان کاغذ روغنی میگذاریم.

بیسکویت ها را داخل قالب ریخته و به کمک یک قاشق یا ته یک لیوان کامل منسجم کرده و سطح آن را خوب صاف می کنیم.

روال تهیه پوره توت فرنگی چیز کیک

توت فرنگی های خرد شده را به همراه شکر و آبلیمو روی حرارت می گذاریم و حدود هشت دقیقه در حدی که به قوام برسد اجازه میدهیم بپزد. پس از آن از روی حرارت برمی داریم.

مارمالاد به دست آمده را داخل یک ظرف ریخته و به کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز یا خردکن خوب می کرده و له میکنیم تا پوره ما به دست آید.

حدود ۳۰ دقیقه کنار میگذاریم تا پوره خنک شود.

روال تهیه قسمت پنیری چیز کیک

پنیر خامه ای و خامه ترش داخل یک کاسه ریخته و به کمک لیسک با هم خوب مخلوط می کنیم. پس از آن شکر را اضافه کرده و باز هم به کمک لیسک مخلوط میکنیم، تا خامه و شکر خوب باهم مخلوط شوند.

ژلاتین را داخل شیر به دمای محیط رسیده ریخته و با یک قاشق مخلوط می کنیم. ظرف بزرگتری را آب جوش میریزیم و ظرف ژلاتین و شیر را داخل آب جوش یا روی بخار کتری می گذاریم ژلاتین داخل شیر را بنماری میکنیم.

ژلاتین حل شده داخل شیر را به قسمت خامه ای اضافه کرده و دوباره به کمک لیسک با هم خوب مخلوط می کنیم.

۸۰ گرم از پوره توتفرنگی را به مواد پنیری اضافه میکنیم. و با لیسک خوب مخلوط می کنیم.

خامه غلیظ قنادی را داخل یک کاسه ریخته و ۱۵ گرم شکر به آن اضافه کرده و تا جایی که خامه به حالت و غلظتی که در فیلم میبینید برسد با همزن برقی هم میزنیم.

خامه غلیظ را به مواد پنیری اضافه کرده و به کمک لیسک باز هم مواد را به صورتی که در فیلم میبینید، خوب مخلوط می کنیم.

مخلوط خامه ای را روی پایه بیسکویتی داخل قالب میریزیم و قالب را چندین بار در حدی که سطح لایه پنیری خوب صاف شود به این کار ادامه می دهیم.

روی قالب را سلفون میکشیم و به مدت یک ساعت داخل فریزر یخچال میگذاریم.

روال تهیه ژله توت فرنگی چیز کیک

آب و ژلاتین را با هم مخلوط میکنیم و روی بخار کتری آب یا گذاشتن ظرف داخل آب جوش با هم خوب بنماری میکنیم.

۱۵۰گرم پوره توت فرنگی را داخل یک کاسه ریخته و ژلاتین بن ماری شده را داخل پوره اضافه میکنیم. و با هم خوب مخلوط می کنیم.

ژله توت فرنگی را روی مواد پنیری ریخته و سطح آن را با تکان دادن قالب صاف میکنیم. و دوباره قالب را به مدت یک ساعت داخل یخچال در خنک ترین قسمت آن (بالاترین طبقه) می گذاریم.

روال تهیه ژله لیمو

۱۰۰ گرم آب و ژلاتین را با هم مخلوط کرده.

۱۰۰ گرم دیگر آب داخل قابلمه ای کوچک ریخته و آب لیموترش تازه و شکر را به آن اضافه می کنیم. قابلمه را روی حرارت گذاشته و زمانی که شکر با آب حل شد از روی حرارت بر میداریم.

مخلوط ژلاتین و آب را درون قابلمه به آب و شکر اضافه میکنیم.

قابلمه خود را داخل یک ظرف بزرگتر که آب و یخ ریخته ایم قرار میدهیم و مواد را با کمک لیسک مخلوط میکنیم تا زمانی که ژله لیمویی که ساختیم خنک شود.

حدود ۱۲عدد توت فرنگی های یک اندازه را از وسط نصف می کنیم، برای دور قالب روی ژله توت فرنگی. دورتادور قالب به صورتی که در فیلم مشاهده میکنید میچینیم.

و قسمت داخلی قالب را با توت فرنگی های خرد نشده روی سطح به طوری که در فیلم میبینید جوری که تمام سطح را بپوشاند می چینیم.

ژله لیمو را به کمک یک ملاقه تا نصف ارتفاع توت فرنگی ها لابلای توت فرنگی ها میریزیم، و ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.

پس از آن در آخر باقی ژله لیمو را روی توت فرنگی ها اضافه کرده و داخل یخچال قرار میدهیم.

پیشنهاد ما برای سرو چیز کیک توتفرنگی

حداقل به مدت ۲ ساعت داخل یخچال (خنک ترین قسمت بالاترین طبقه) قرار میدهیم.

میتوانید هر لایه را بیش از زمان گفته شده در یخچال قرار دهید ولی توجه کنید که زودتر از زمان گفته شده از یخچال خارج نکنید.

پیشنهاد می کنم چیزکیک خود را به اندازه یک شب داخل یخچال استراحت دهید. تا علاوه بر داشتن ظاهر قشنگتر، بهترین طعم و بافت ممکن را داشته باشد.

چیزکیک را حداکثر ۳۰ دقیقه قبل از خوردن از یخچال خارج کنید.

زمانی که قرار است بیش از زمان گفته شده در محیط دمای اتاق قرار بگیرد، بهتر است یک الی دو ساعت داخل فریزر بگذارید.

چیز کیک خوشمزه شما برای سرو آماده است!

مرتبط با "طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی بدون تخم مرغ، بدون فر! 🍰🍓"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی بدون تخم مرغ، بدون فر! 🍰🍓"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *