طرز تهیه کرم کارامل کلاسیک فرانسوی ساده! 🍮

امروز قصد دارم یک روش تهیه دسر کرم کارامل فرانسوی با طعم خاص و بافتی لطیف رو به شما آموزش بدم. بوی وانیل این دسر فرانسوی دلپذیرتر از هر دسر دیگه ای هست. مطمئن باشید اگر فقط یه بار این دسر رو امتحان کنید، حسابی طرفدارش میشید. از بس که خوش عطر و خوش طعم هست. 

شما برای تهیه این دسر اصیل فرانسوی فقط و فقط به چهار قلم ماده غذایی خیلی ساده، که در هر آشپزخانه ای پیدا میشه نیاز دارید. با نتیجه ای فوق العاده خوشمزه، که در آخر به شما خواهد داد.

برای گرفتن بهترین نتیجه ممکن به شما پیشنهاد می کنم:

پیشنهاد من برای انتخاب مواد مورد نیاز دسر کارامل فرانسوی

  • از شیر پرچرب استفاده کنید. (البته این پیشنهاد من شامل تموم کیک ها و دسرهایی میشه که درست میکنید. مطمئن باشید این کار همیشه توی گرفتن نتیجه بهتر مفید خواهد بود).
  • اگر وانیل طبیعی در دسترس داشتید برای این دسر یک انتخاب بسیار عالی است. ولی اگر وانیل طبیعی در دسترس نبود، بهترین انتخاب میتونه عصاره وانیل باشه.
  • یک کرم کارامل بدون نقص که به بهترین نحو درست شده نباید اطرافش پر از حباب باشه.
  • سس کارامل شما نباید خیلی تیره بشه (این یعنی سوخته) و طعم کارامل رو تلخ میکنه همینطور نباید قبل از اینکه سرخ شدن (این یعنی خام هست هنوز) برش دارید چون وقتی رنگش سفید باشه طعمی نخواهد داشت. ولی زمانی که به مقدار کافی کارامل شما سرخ بشه یک تلخی ملایم و دلپذیر به دسر میدهد، که عالی است. و شما اون طعم بهشتی رو ازش خواهید گرفت.
  • توصیه آخرم هم به شما این هست که، دقیقاً طبق رسپی پیش برید. و هیچ چیزی را کم یا زیاد نکنید تا بهترین نتیجه ممکن را بگیرید.

مواد مورد نیاز

  1. شکر: ۴۰۰ گرم (نصف آن “۲۰۰ گرم” برای کارامل استفاده میشود)
  2. تخم مرغ: ۷ عدد (۴ عدد تخم مرغ کامل/۳ عدد زرده)
  3. شیر: یک لیتر
  4. وانیل: غلاف وانیل یک عدد یا عصاره وانیل یک قاشق

طرز تهیه کارامل فرانسوی کلاسیک

اول فر را روشن کرده و روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد بگذارید.

۲۰۰ گرم شکر را همراه ۴ عدد تخم مرغ کامل و ۳ زرده تخم مرغ و همینطور وانیل با همزن دستی به اندازه دو دقیقه باهم خوب مخلوط کنید.

شیر را درون یک قابلمه ریخته و به همراه غلاف وانیل طبیعی (اگر وانیل طبیعی ندارید از این قسمت صرف نظر کنید) بر روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

پس از اینکه شیر شما جوشید ابتدا یک ملاقه از شیر را با مخلوط شکر و تخم مرغ میکس کرده و سپس تمام شیر جوشیده شده را به مخلوط شکر و تخم مرغ در حالیکه محلول را به تندی هم میزنید اضافه کنید.

حال که شیر، شکر و تخم مرغ را به خوبی با هم مخلوط کردید، محلول به دست آمده را از صافی رد کنید تا تخم مرغ و غلاف وانیل از محلول جدا شود. سپس به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

نحوه تهیه سس کارامل

۲۰۰ گرم باقیمانده شکر را با ربع فنجان آب روی حرارت زیاد بگذارید تا یکدست شود.

لطفا مراقب دست های خود باشید، چون این محلول بسیار داغ است. زمانی که کارامل شما شروع به سرخ شدن می کند دسته قابلمه را گرفته و با تکان دادن قابلمه اجازه بدهید روی حرارت یک دست بشود.

کرم کارامل زمانی که مثل ژله شد پخته است. به اندازه ای که در فیلم میبینید کارامل شما باید سرخ بشود. 

قالب های کوچک کارامل را داخل یک ظرف گود گذاشته، و کارامل سرخ شده را در انتهای قالبها بریزید.

باز هم مراقب دست های خود باشید این سس کارامل بسیار داغ است.

درون قالب هایی که انتهای آنها سس کارامل ریختیم را با محلول شیر و شکر و تخم مرغ پر کنید.

ظرف گود بزرگتری که قالب های کارامل را درون آن قرار دادیم را تا نیمه با آب جوش میریزیم.

حال ظرف را درون فر ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدهیم.

*اگر دمای فر شما بیش از ۱۶۰ درجه سانتیگراد باشد اطراف کارامل شما حباب ایجاد خواهد شد.

بعد از پخته شدن از فر خارج کرده و قالب ها را از آب جوش خارج میکنیم.

نکات نهایی برای سرو کارامل فرانسوی

در کمترین حالت ممکن، قالب های کارامل فرانسوی شما باید ۲ ساعت در یخچال بماند.

ولی برای گرفتن بهترین نتیجه، باید قالب ها را یک الی دو روز درون یخچال بگذارید.

برای جدا کردن کارامل از قالب، همانطور که در فیلم میبینید، با دو انگشت خود قسمت سطح چسبیده به قالب را فشار دهید، تا سطح چسبیده به قالب از آن جدا شود.

و پس از آن در حالی که قالب را به آرامی به سطح بشقاب میکوبیم کارامل از قالب جدا میشود.

توجه داشته باشید برای اینکه کارامل به شما سالم از قالب جدا شود، باید در یخچال به مدت 2 ساعت بماند.

دسر خوشمزه فرانسوی شما آماده است.

نوش جان

مرتبط با "طرز تهیه کرم کارامل کلاسیک فرانسوی ساده! 🍮"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه کرم کارامل کلاسیک فرانسوی ساده! 🍮"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *