طرز تهیه پیتزا تابه ای به سبک مارگاریتا با موادی آسان

یک پیتزا ایتالیایی خوشمزه خانگی به سبک مارگاریتا. اگر پیتزا به عنوان معروف ترین غذای ایتالیا شناخته می شود، پیتزا مارگاریتا به عنوان معروف ترین پیتزای ایتالیایی شناخته می شود. قسمت فیلینگ پیتزای خوشمزه ما تشکیل شده است از پنیر موزارلا، گوجه گیلاسی، ریحان تازه به همراه پونه کوهی و سیر.

سبکی برگرفته از یک سرآشپز از شهر ناپل به نام اسپوزیتو است.که به همراه همسرش، زمانی که ملکه مارگاریتا و شاه امبرتوی برای بازدید به ناپل آمده بودند.

به افتخار ورود ملکه مارگاریتا به شهر ناپل، با الهام گیری از رنگ های پرچم ایتالیا، پیتزایی خلق کرد. و به ملکه مارگاریتا هدیه داد.

که از سه رنگ: “قرمز (گوجه)، سفید (پنیر)، سبز (ریحان)” تشکیل می شد.

این پیتزا به افتخار ملکه، پیتزا مارگاریتا نام گرفت. و خیلی سریع به یکی از محبوب ترین غذاها در شهر ناپل تبدیل شد.

در ادامه به شما یکی از عالی ترین دستور پخت های این پیتزای تابه ای خوشمزه را خواهیم گفت.

مواد مورد نیاز

فیلینگ پیتزا

  • پنیر موزارلا 250 گرم
  • گوجه گیلاسی (یا پوره گوجه) 400 گرم
  • برگ ریحان تازه 1/2 از یک بسته
  • اورگانو 1 قاشق غذاخوری
  • سیر 3 حبه

ابتدا خمیر پیتزای خود را با دستور خمیر پیتزا با همزن برقی یا خمیر پیتزای دست ساز تهیه کنید.

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

برای هر پیتزا ۳۰۰ گرم از خمیر پیتزای خود مانند یک توپ خمیری جدا کنید.

روی خمیر تان را با پارچه پوشانده دو ساعت دیگر خمیر را استراحت دهید.

اگر از روزهای قبل اقدام به تهیه خمیر کرده اید می توانید به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت خمیر را قبل از پخت در یخچال نگهداری و استراحت دهید.

اگر خمیرتان را داخل یخچال نگهداری کرده اید حتماً ۳۰ دقیقه قبل از پخت از یخچال خارج کرده و اجازه دهید به دمای محیط برسد.

فر خود را روشن کرده و در بالاترین دمای ممکن قرار دهید.

سطح صافی که روی آن خمیر را قرار میدهید آرد پاشی کرده و خمیر خود را با استفاده از دست تان مانند دیسک دایره ای به اندازه ۳۰ سانتی متر باز کرده و دوردایره ی خود را به اندازه یک سانتی متر ضخیم تر در نظر بگیرید.

تابع مخصوص پخت پیتزا را قبل از قرار دادن خمیر داخل آن درون فر قرار داد و به اندازه ۱۰ دقیقه اجازه دهید داخل فر داغ بشود.

خمیر پیتزای خود را با احتیاط داخل تابه داغ مورد نظر بگذارید.

اضافه سازی فیلینگ

به پایه هر پیتزای خود یک حبه سیر رنده شده و 1/3 قاشق غذاخوری ارگانو اضافه کنید، و 1/3 گوجه گیلاسی اضافه کرده و روی آن نمک بپاشید.

1/3 پنیر های خرد شده موزارلا را روی گوجه ها اضافه کنید.

و درآخر برگهای تازه ریحان را روی گوجه ها ریخته و روغن زیتون را روی مواد و اطراف پیتزا بریزید.

درون فر با حداکثر دمای پخت به مدت ۱۰ دقیقه، یا تا زمانی که پنیر شروع به گریل شدن می‌کند اجازه دهید پیتزای شما بپزد.

پس از آن از فر خارج کرده و روی تخته، پیتزا را برش بزنید.

می توانید زمان سرو روی پیتزای مارگاریتای خود را با ریحان های بیشتری تزیین کنید.

پیتزای مارگاریتا شما آماده است.

نوش جان

مرتبط با "طرز تهیه پیتزا تابه ای به سبک مارگاریتا با موادی آسان"

نظر دیگران درباره "طرز تهیه پیتزا تابه ای به سبک مارگاریتا با موادی آسان"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *