طرز تهیه شکلات نوتلا خانگی ساده با فندق و پودر کاکائو! 🌰

شکلات صبحانه نوتلا را با این روش آسان در خانه درست کنید! بهترین روش برای درست کردن نوتلا خانگی با پودر کاکائو، وانیل و فندق در این فیلم آموزش داده می شود.

روش آسان برای درست کردن شکلات صبحانه نوتلا در خانه با پودر کاکائو، وانیل و فندق را در این رسپی ساده به صورت مرحله به مرحله بخوانید و فیلم آموزشی طرز تهیه کرم شکلاتی نوتلا در منزل را برای دیدن دقیق روال آن به صورت همزمان تماشا کنید. این نوتلا خانگی خوش طعم فقط با فندق و چند ماده ساده قابل تهیه است و شما نیز می توانید خیلی آسان نمونه این نوتلا شکلاتی خوشمزه را خودتان تهیه کنید.

مطمئنا این رسپی تهیه شکلات صبحانه فندقی نظر همه طرفداران نوتلا را به خودش جلب میکند، چرا که هر شخصی می تواند با موادی ساده در خانه نمونه این نوتلا خانگی بی نظیر را تهیه کند. پس اگر می خواهید مواد لازم و طرز تهیه این نوتلا خوشمزه خانگی را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه نوتلا در خانه

  • 1 فنجان فندق خام (140 گرم)
  • 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (8 گرم)
  • 340 گرم شکلات شیری
  • 3 قاشق غذاخوری پودر قند(24 گرم)
  • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • نصف قاشق چایخوری نمک

روش تهیه شکلات صبحانه نوتلا در خانه

  1. قبل از شروع کار، فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. فندق ها را در یک لایه روی یک ورقه پخت شیرینی پخش کنید. آنها را در فر به مدت 7 تا 8 دقیقه تفت دهید تا کمی قهوه ای شوند و پوست آن ها کمی باد کند.
  3. پس از دراوردن فندق ها از فر، آنهاها را در یک حوله آشپزخانه بپیچید و به شدت مالش دهید تا حد امکان پوست شل شود. بگذارید کاملا خنک شود.
  4. شکلات را در مایکروویو یا روی یک دیگ بخار آب کنید و سپس بگذارید کمی خنک شود.
  5. فندق ها را در یک خرد کن بریزید یا آنها را آسیاب کنید تا به شکل خمیر درآیند. اگر وسیله ای برای این کار ندارید می توانید آنها را درون پلاستیک بگذارید و با گوشتکوب له کنید.
  6. روغن، شکر، پودر کاکائو، وانیل و نمک را اضافه کنید و به کار ادامه دهید تا مخلوط تا حد ممکن یکدست شود.
  7. شکلات ذوب شده را به این مخلوط اضافه کنید و تا زمانی که یکدست شود آنها را هم بزنید.
  8. مخلوط را صاف کنید تا تکه های فندق باقیمانده جدا شود (اختیاری) و سپس به شیشه یا هر ظرف دیگری منتقل کنید.
  9. مخلوط شکلات-فندق را در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 2 هفته نگهداری کنید.

نکته هایی برای تهیه یک شکلات نوتلا خانگی خوشمزه

• بهترین گزینه برای روغن، روغن فندق است، اگر روغن فندق پیدا نکردید می توانید از روغن کانولا یا هر روغن گیاهی دیگر استفاده کنید.
• بسته به علاقه خود می توانید از شکر کم یا زیاد در این دستور تهیه نوتلا استفاده کنید.

مرتبط با "طرز تهیه شکلات نوتلا خانگی ساده با فندق و پودر کاکائو! 🌰"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه شکلات نوتلا خانگی ساده با فندق و پودر کاکائو! 🌰"

  1. ف گفت:

    لطفا بفرمایید برای تهیه‌ی دسرهای اینچنینی وپوره کردن یچیزی مثل فندق که روغن بندازه از خردکن یا آسیاب خانگی هم میشه استفاده کرد یا با غذاساز بهتر درمیاد؟؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *