مواد لازم برای تهیه شکلات نوتلا خانگی
- 1 فنجان (140 گرم) فندق، خام
- 1 قاشق غذاخوری (8 گرم) پودر کاکائو
- 12 اونس (340 گرم) شکلات شیری
- 3 قاشق غذاخوری (24 گرم) پودر قند
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
روش تهیه نوتلا خانگی
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- فندق ها را در یک لایه روی یک ورقه پخت پخش کنید. آنها را در فر به مدت 7 تا 8 دقیقه تفت دهید تا کمی قهوه ای شوند و پوست آن ها کمی باد کند. فندق ها را در یک حوله آشپزخانه بپیچید و به شدت مالش دهید تا تا حد امکان پوست شل شود. بگذارید کاملا خنک شود.
- شکلات را در مایکروویو یا روی یک دیگ بخار آب کنید. بگذارید کمی خنک شود.
- فندق ها را در غذاساز بریزید، فندق ها را آسیاب کنید تا به شکل خمیر درآیند. روغن، شکر، پودر کاکائو، وانیل و نمک را اضافه کنید و به کار ادامه دهید تا مخلوط تا حد ممکن یکدست شود. شکلات ذوب شده را اضافه کنید و تا زمانی که یکدست و مخلوط شود، عمل کنید.
- مخلوط را صاف کنید تا تکه های فندق باقیمانده (اختیاری) جدا شود. به شیشه یا هر ظرف دیگری منتقل کنید.
- پخش شده شکلاتی-فندقی را در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 2 هفته نگهداری کنید.
نکته هایی برای تهیه نوتلا خانگی
• بهترین گزینه برای روغن، روغن فندق است، اگر روغن فندق پیدا نکردید می توانید از روغن کانولا یا هر روغن گیاهی دیگر استفاده کنید.
• بسته به علاقه خود می توانید از شکر کم یا زیاد استفاده کنید.
لطفا بفرمایید برای تهیهی دسرهای اینچنینی وپوره کردن یچیزی مثل فندق که روغن بندازه از خردکن یا آسیاب خانگی هم میشه استفاده کرد یا با غذاساز بهتر درمیاد؟؟؟؟