طرز تهیه کلوچه ماکارون فرانسوی! 🍩

کلوچه ماکارون فرانسوی یک میان وعده عالی برای آنهاییست که شیرینی دوست دارند. در این فیلم آموزشی، نحوه پخت کلوچه ماکرون فرانسوی به صورت گام به گام آموزش داده شده است. این کلوچه های خاص به اندازه ای ظریف و خوشمزه هستند که بعد از میل کردن در دهان آب می شوند و طعم لذیذ آن ها به زودی به دل می نشیند. برخی فکر می کنند که تهیه این مدل کوکی های ماکارون فرانسوی سخت و دشوار است، اما اگر در اینجا تمامی مراحل نام برده را مانند ویدئو دنبال کنید، می توانید به راحتی نمونه این کلوچه های ماکارون فرانسوی را در خانه تهیه نمائید.

همانطور که گفتیم این کلوچه های ماکارون فرانسوی طعمی لذیذ دارند و در دهان ذوب میشوند، همچنین تهیه و درست کردن آن ها بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکرش را می کنید.

ما در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این کلوچه های ماکارون فرانسوی صورتی رنگ را با شما در میان می گذاریم و در اصل می توانید با تمشک، یا رنگ های خوراکی و یا هر طعم دیگری نمونه آن ها را در خانه درست کنید.

این کلوچه های ماکارون لذیذ همینطور به عنوان هدایای خانگی مقرون به صرفه، خوشمزه و عالی هستند و می توانید آن ها را به اعضای خانواده یا دیگر آشنایان خود هدیه دهید.

مواد لازم برای تهیه کلوچه ماکارون فرانسوی:

برای کوکی ها:

پودر شکر 85 گرم
80 گرم آرد بادام/بادام زمینی
1/4 قاشق چایخوری نمک
60-65 گرم سفیده تخم مرغ ، دمای اتاق
1/4 فنجان (50 گرم) شکر
ژل یا رنگ خوراکی

برای پر کردن کوکی ها:

  • تمشک 130 گرم – تازه یا یخ زده
  • 200 گرم شکلات سفید
  • 2 قاشق غذاخوری کرم سنگین

روش تهیه کلوچه های ماکارون خانگی:

  1. شکر پودر شده و بادام زمین را در مخلوط کن مواد غذایی قرار داده و تا زمانی که بسیار خوب مخلوط شوند، آن ها را مخلوط کنید. مخلوط آرد بادام را از طریق یک غربال ریز ریز درون یک کاسه بزرگ بریزید و توده های بزرگتر را دور بیندازید. سپس آن ها را کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ جداگانه ، سفیده تخم مرغ را با نمک هم بزنید تا قله های نرم شکل بگیرند. به تدریج شکر پودر شده را اضافه کنید تا کاملاً در آن گنجانیده شود. به همزدن ادامه دهید تا مخلوط کاملا سفت و سخت شود. رنگ خوراکی را در حین همزدن اضافه کنید تا ترکیب شود و رنگ تغییر کند.
  3. حدود ⅓ یا نصف از مخلوط آرد بادام غلیظ را در یک زمان به سفیده های تخم مرغ اضافه کرده و با استفاده از اسپاتول به آرامی تا زمانی که ترکیب شود ، به آرامی مخلوط کنید. پس از آخرین افزودن آرد بادام ، به آرامی تا زمانی که خمیر به طور کامل ترکیب شود ، ادامه دهید ، مخلوط یکدست ، چسبنده و براق خواهد بود.
    4- خمیر را به یک کیسه لوله ای با یک نوک متوسط ​​​​منتقل کنید. ماکارون ها را روی یک کاغذ perchment بریزید و با آن ها یک دایره 1 اینچی (3 سانتی متری) تشکیل دهید و آنها حداقل 1 اینچ (2 سانتی متر) از هم فاصله داشته باشند. حداقل 5 بار روی ورق پخت روی یک سطح صاف ضربه بزنید تا ماکارون ها را صاف کنید و هر حباب هوا را از میان آن ها آزاد کنید. بگذارید ماکارون ها به مدت 30 تا 45 دقیقه در دمای اتاق بنشینند تا خوب جذب هم شوند.
  4. فر را از قبل 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) گرم کنید.
  5. ماکارون ها ، یک ورق را در آن زمان ، به مدت 14 تا 15 دقیقه بپزید. از فر خارج کنید و بگذارید کاملاً خنک شود.

سراغ پر کردن کلوچه ها بروید:

  1. تمشک و شکر را در یک قابلمه کوچک قرار دهید ، روی حرارت کم گرم کنید تا بسیار نرم و یکدست باشد. دانه ها را الک کرده و تکههای بزرگ را دور بیندازید. پوره تمشک صاف را دوباره به قابلمه بریزید ، شکلات سفید خرد شده و خامه سنگین را اضافه کنید. بر روی حرارت کم قرار دهید ، گاهی اوقات هم بزنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. از روی حرارت بردارید ، بگذارید کمی خنک شود ، به یک کیسه لوله ای منتقل کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید و یا تا زمانی که خنک شود و آماده استفاده شود.

تهیه نهایی و مخلوط کوکی و مواد پرکردنی:

  1. دو کوکی از قبل آماده شده را بردارید ، مقداری مواد پر کننده را به یک پوسته ماکارون اضافه کنید. آن را با یک پوسته ماکارون دیگر برای ایجاد حالت ساندویچی در صدر قرار دهید. با پوسته های ماکارون باقی مانده همین کار را تکرار کنید.
  2. ماکارون ها را به مدت 24 ساعت در یک ظرف قرار دهید. می توانید آن ها را در دمای اتاق نگهدارید و سرو کنید.

نکته هایی در مورد تهیه کلوچه های ماکارون:

• با این مواد ذکر شده می توانید حدود 25 کوکی درست کنید.
• برای یک نتیجه کامل باید در این دستور العمل از مقیاس استفاده کنید.
• اطمینان حاصل کنید که کاسه شما بسیار تمیز و بدون چربی است.
• سعی نکنید قبل از خنک شدن ماکارون ها را از سینی جدا کنید.
• هنگام مخلوط کردن آرد و خمیر مرزی ، بیش از حد یا کمبود آن را اضافه نکنید.
• می توانید به مدت 4 تا 5 روز این شیرینی ها را در یخچال نگهدارید.

مرتبط با "طرز تهیه کلوچه ماکارون فرانسوی! 🍩"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه کلوچه ماکارون فرانسوی! 🍩"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *