رسپی جالب و طرز تهیه جوجه کباب رشمی مرغ

آیا می خواهید یک رسپی و دستور پخت لذیذ برای درست کردن جوجه کباب را یاد بگیرید؟ این کباب رشمی مرغ است که در اصل شبیه به همان جوجه کباب تیهه و سرو می شود، اما با موادی خاص و ویژه که طعم و عطر جوجه کباب شما را بسیار خاص تر می کند. خودتان در ادامه مطلب با ما همراه باشید و روش تهیه این غذای خوشمزه و عالی را یاد بگیرد.

مواد لازم برای تهیه کباب رشمی مرغ:

  • سینه مرغ 3 عدد
  • نصف فنجان گشنیز
  • ربع فنجان نعنا
  • 3 عدد فلفل سبز
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری رب سیر
  • 1 قاشق چایخوری رب زنجبیل
  • نصف فنجان ماست ساده
  • شیر خشک 4 قاشق غذاخوری
  • نصف قاشق چایخوری شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری روغن

دستورالعمل تهیه جوجه کباب رشمی:

  1. سینه مرغ را به مکعب های کوچک برش دهید.
  2. با استفاده از گشنیز، نعناع، فلفل سبز، آبلیمو و نمک خمیر درست کنید.
  3. مرغ را با رب مرینیت کنید.
  4. خمیر سیر، خمیر زنجبیل، ماست ساده، شیرخشک، شکر قهوه ای و نمک را اضافه کنید.
  5. ساران مرغ مرینیت شده را بپیچید و حداقل 30 دقیقه کنار بگذارید.
  6. روغن را با مرغ ترشی مخلوط کنید و تکه ها را روی سیخ های بامبو قرار دهید.
  7. در ماهیتابه به مدت 8-10 دقیقه روی حرارت ملایم گریل کنید و گهگاهی بچرخانید.
  8. ذغال را در یک کاسه کوچک بریزید و در کنار سیخ ها قرار دهید و به مدت 2 دقیقه با درب بپزید.
  9. کباب را از روی حرارت بردارید و در حالی که داغ است سرو کنید.

مرتبط با "رسپی جالب و طرز تهیه جوجه کباب رشمی مرغ"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "رسپی جالب و طرز تهیه جوجه کباب رشمی مرغ"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *