مواد لازم برای تهیه کباب رشمی مرغ:
- سینه مرغ 3 عدد
- نصف فنجان گشنیز
- ربع فنجان نعنا
- 3 عدد فلفل سبز
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری رب سیر
- 1 قاشق چایخوری رب زنجبیل
- نصف فنجان ماست ساده
- شیر خشک 4 قاشق غذاخوری
- نصف قاشق چایخوری شکر قهوه ای
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری روغن
دستورالعمل تهیه جوجه کباب رشمی:
- سینه مرغ را به مکعب های کوچک برش دهید.
- با استفاده از گشنیز، نعناع، فلفل سبز، آبلیمو و نمک خمیر درست کنید.
- مرغ را با رب مرینیت کنید.
- خمیر سیر، خمیر زنجبیل، ماست ساده، شیرخشک، شکر قهوه ای و نمک را اضافه کنید.
- ساران مرغ مرینیت شده را بپیچید و حداقل 30 دقیقه کنار بگذارید.
- روغن را با مرغ ترشی مخلوط کنید و تکه ها را روی سیخ های بامبو قرار دهید.
- در ماهیتابه به مدت 8-10 دقیقه روی حرارت ملایم گریل کنید و گهگاهی بچرخانید.
- ذغال را در یک کاسه کوچک بریزید و در کنار سیخ ها قرار دهید و به مدت 2 دقیقه با درب بپزید.
- کباب را از روی حرارت بردارید و در حالی که داغ است سرو کنید.
مرتبط با "رسپی جالب و طرز تهیه جوجه کباب رشمی مرغ"
نظر دیگران درباره "رسپی جالب و طرز تهیه جوجه کباب رشمی مرغ"
هیچ نظری ارسال نشده است.