یک لحظه خودتون رو تو آشپزخونه ای تصور کنید، در حالی که کیک تون داره توی فر میپزه، عطر نارگیل و موز توی تمام فضا پیچیده و شما در حال آماده سازی یه چای یا قهوه داغ هستید. تا به همراه کیک خوشمزه تون میل کنید. تحقق بخشی به این رویای دلپذیر آسون تر از اون چیزیه که حتی فکرش رو بکنید.
امروز قصد دارم یک کیک موزی با نتیجه ای عالی و رسپی فوق العاده آسان را به شما آموزش بدم.
ترکیب بوی نارگیل و موز در فضای خونتون واقعاً دلپذیر خواهد بود. اگر به دنبال پخت یک کیک جذاب با طعمی متفاوت که طرز پختی آسون داره هستید، کیک موز نارگیلی یکی از بهترین گزینه های ممکن برای شماست.
شما این کیک رو میتونید هم به صورت داغ، هم به صورت سرد، سرو کرده و نوش جان کنید.
مواد تشکیل دهنده کیک موزی
مواد پایه لازم برای کیک
- آرد همه منظوره: ۲۰۰ گرم
- پودر نارگیل: ۶۰ گرم
- شکر: ۱۰۰ گرم
- ماست یونانی: ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- موز: ۶ عدد
- عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- پوست رنده شده ۱ عدد لیموی متوسط
- بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
- مقداری نمک
- روغن: ۱۳۰ گرم
سس کره ای کف قالب
- شکر: ۱۵۰ گرم
- کره نرم: ۱۰۰ گرم
- آب: دو قاشق غذاخوری
توصیه های مهم قبل از طبخ کیک موزی
- برای گرفتن بهترین نتیجه از ماست یونانی یا ماست پر چرب استفاده کنید.
- از موزی که بیش از حد رسیده و حالت لهیدگی دارد استفاده نکنید. چون حالت نرمش بعد از پخت بافت خوبی به کیک شما نخواهد داد.
- من از قالب 24 سانتی استفاده کردم، هرچه ارتفاع قالب شما بیشتر باشد نتیجه بهتر خواهد بود.
طرز پخت کیک موز نارگیلی
فر را روشن کرده و دما را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید.
کف و اطراف دیواره قالب نچسب تان را با کره به صورتی که در فیلم میبینید چرب کنید.(ترجیحا از قالب نچسب استفاده کنید و اگر قالب شما نچسب نیست از کاغذ روغنی استفاده کنید)
ساخت رویه کره ای کیک
شکر و ۲ قاشق غذاخوری آب را روی حرارت بگذارید.و اجازه دهید شکر و آب روی حرارت متوسط حل شوند. بگذارید رنگ شکر و آب کاراملی شود.
کره نرم خرد شده را به آرامی و در چند مرحله درون شکر کاراملی بریزید.(این مایع بسیار داغ است در این مرحله مراقب دست های خود باشید).
به وسیله یک کفگیر یا از طریق تکان دادن ظرف کمک کنید کره و شکر با هم مخلوط و امولوسیون شوند.
کارامل به دست آمده را کف قالب خود بریزید و با چرخاندن قالب کاری کنید که کارامل به صورت یکنواخت پخش شود.
طرز تهیه مایع خمیری کیک موزی
ماست یونانی، شکر، تخم مرغ، عصاره وانیل و پوست لیمو را با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
آرد را روی مواد خیس الک کرده. پودر نارگیل، بکینگ پودر، نمک و روغن هسته انگور یا روغن معمولی را روی آن اضافه می کنیم.
به کمک یک لیستک موادی که اضافه کردیم را با مواد خیس مخلوط میکنیم.
موزها را به ارتفاع دو نیم سانتی متر برش داده و در حالتی که در فیلم مشاهده میکنید کف قالب رو کارامل کره ای میچینیم.
مایع خمیر را روی موز ها میریزیم و با یک کاردک سطح خمیر کیک را صاف کرده. و قالب را چندین بار به آرامی به زمین می کوبیم، تا هوا و حباب میان مواد خارج شود و مایع خمیر به انتهای قالب کشیده شود.
قالب را داخل فر گذاشته حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه زمان بدید کیکتان بپزد. برای اطمینان از پخت کامل با یک خلال دندان کامل شدن پخت کیک را بررسی کنید. به این صورت که اگر خلال دندان بدون چسبیدن چیزی به آن از کیک خارج شد، کیک شما آماده است.
بعد از اینکه کیک پخت و قالب را از فر خارج کردید نیم ساعت زمان بدید تا کیک خنک تر بشود و پس از آن کیک را از قالب جدا کنید.
کیک موز نارگیل شما با سطح کارامل کره ای آماده است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت کیک موزی با عطر نارگیل و روکش کاراملی! 🍌"
هیچ نظری ارسال نشده است.