طرز تهیه کیک بلغور جو دوسر سیب خوشمزه

اگر به دنبال دستور تهیه یک کیک آسان و خوشمزه هستید، باید بدانید که این کیک جو دوسر لذیذ و سریع سیب برای شما مناسب خواهد بود. شما نیز می توانید فقط با چند ماده اولیه و 10 دقیقه کار ، این کیک سیب جو دوسر شگفت انگیز را درست کنید. پس در ادامه ما را همراهی کنید و در نتیجه روش پختن این کیک لذیذ را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کیک جو دوسر سیب:

  • 6 عدد سیب بزرگ
  • 2 الی 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1سه چهارم فنجان (160 گرم) جو دوسر نورد شده
  • 1 2/3 فنجان (210 گرم) آرد همه منظوره
  • کره سرد 150 گرم
  • 3/4 فنجان (150 گرم) شکر + 1 قاشق غذاخوری برای رویه
  • 1 قاشق چایخوری دارچین

طرز درست کردن کیک جو دوسر سیب لذیذ:

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 فارنهایت) گرم کنید. یک قالب فنری 9 اینچی (22 تا 23 سانتی متری) را با کاغذ روغنی بپوشانید و با کره چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ آرد، جو و شکر را مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه سیب های پوست گرفته را رنده کرده و با آب لیموی تازه مخلوط کنید. آن را کنار گذاشته.

برای اولین لایه کیک:

دو قاشق غذاخوری (30 گرم) کره سرد را کف قالب رنده کنید، 3 الی 4 قاشق غذاخوری از مخلوط جو را بپاشید، سپس کمی فشار دهید. 1/3 سیب های رنده شده را به طور مساوی با آب آن پخش کنید.

همین کار را 2 بار دیگر تکرار کنید:

مخلوط جو دوسر (1/3 باقیمانده)، مخلوط سیب، مخلوط جو دوسر، مخلوط سیب، مخلوط جو دوسر و. 120 گرم کره سرد باقیمانده را روی کیک رنده کنید و 1 قاشق غذاخوری شکر بپاشید.

به مدت 35-40 دقیقه بپزید، تا زمانی که روی آن طلایی شود. بگذارید 20 دقیقه خنک شود، از ماهیتابه رها کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

مرتبط با "طرز تهیه کیک بلغور جو دوسر سیب خوشمزه"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه کیک بلغور جو دوسر سیب خوشمزه"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *