طرز پخت مرغ پاپکورنی ترد و تند به روش KFC

اگر می خواهید راز مرغ های سوخاری فست فودی که سطحی ترد و بافتی آبدار دارند را بدانید این آموزش عالی را ازدست ندهید. اگر اولین بار است که این مرغ پاپکورنی خوشمزه رادرست می کنید،به شما اطمینان می دهم آخرین بار نیز نخواهد بود.

توصیه های مهم:

برای اینکه مرغ شما از داخل آبدار باشد، پس از مرینت کردن آن ترجیحا یک شب داخل یخچال قرار دهید.

اما اگر زمان کافی برای این کار ندارید اصلا نگران نباشید مرغ شما همچنان عالی خواهد بود.

شما با مرینت کردن مرغ سه کار مهم انجام داده اید: ابتدا آنها را نرم می کنید، بعد فوق العاده آبدار، و پس از آن سطح قطعات مرغ را برای اینکه آرد سوخاری روی آنها را کاملا بپوشاند آماده کرده اید.

اگر میخواهید سطح مرغ پاپ کورنی شما تردتر باشد میتوانید آنها را دو بار سرخ کنید.  اولین بار فقط یک دقیقه بگذارید داخل روغن سرخ شود، خارج کرده و اجازه دهید خنک شود. سپس برای بار دوم به مدت یک دقیقه یا بیشتر سرخ کنید تا پخته شوند. برای اینکه مطمئن شوید که تمام مرغ های شما پخته شده اند درشت ترین قطعه را در نظر گرفته و پس از پخت داخل آن را بررسی کنید که صورتی یا نپخته نباشد.

میتوانید  برای سرو مرغ های پاپ کورنی را در سس مورد علاقه خود: سس باربیکیو، سس گوجه فرنگی، سس فلفل قرمز، سس مایونز و سس… غوطه ور کرده و میل کنید.

مواد تشکیل دهنده

مرینت مرغ

  • سینه مرغ ۲ عدد
  • نمک 3/4 قاشق چای خوری
  • ماست ساده ۴ قاشق غذاخوری
  • شیر 1/2  لیوان
  • آبلیموی تازه 1/2 (۱ عدد لیموی متوسط)

آرد سوخاری

  • آرد همه منظوره ۱ لیوان
  • نشاسته ذرت 1/2 لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • نمک ۲ قاشق چایخوری
  • پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا دودی ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل هندی ۱ قاشق چای خوری
  • پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سفید ۱ قاشق چایخوری
  • پونه کوهی دو قاشق چایخوری

برای سرخ کردن

  • روغن نباتی یا روغن سرخ کن به مقدار غلتاندن مرغ ها داخل آن

طریقه پخت مرغ پاپکورنی

طریقه مرینت کردن مرغ

ابتدا مرغ ها را از فریزر خارج کرده پس از یخ زدایی به کمک یک چاقوی تیز به قطعات مکعبی خرد می کنیم.

مرغ های مکعبی را داخل یک کاسه بزرگ ریخته، ماست، شیر، آبلیموی تازه و نمک را داخل ظرفی دیگر با هم مخلوط کرده، و به مرغ ها اضافه می کنیم.

مرغ و موادی که با آن اضافه کرده ایم را به خوبی با هم مخلوط کرده و روی کاسه را با یک نایلون می پوشانیم. کاسه را به مدت ۱ الی ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.

ساخت آرد سوخاری

درون یک کاسه: آرد همه منظوره، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، نمک، پودر تخم گشنیز، پاپریکای دودی، فلفل هندی، فلفل قرمز، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل سفید و اورگانو را اضافه کرده، و با استفاده از یک قاشق مواد خشک را با هم خوب مخلوط کنید.

طریقه سرخ کردن مرغ پاپکورنی

پس از استراحت مرغ های مرینت شده داخل یخچال، آنها را از یخچال خارج کرده و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا به دمای محیط برسند.

یک تابه عمیق چدنی را روغن سرخ کردنی ریخته و بر روی حرارت متوسط به روغن اجازه می دهیم به خوبی داغ شود.

در این حین تکه های مرغ را داخل آرد سوخاری ریخته، این کار را با هر ۶ عدد انجام داده، و سطح مرغ ها را با آرد سوخاری به خوبی آغشته کرده و بپوشانید.

مرغ های آغشته به آرد سوخاری را درون بشقابی گذاشته و تا زمانی که نیمی از مرغ ها به آرد سوخاری آغشته شوند به این کار ادامه می دهیم.

توجه داشته باشید اگر پس از آغشته کردن مرغ به آرد زمان زیادی در این حالت مانده و سریع آنها را سرخ نکنید. سطح مرغ نرم شده و پس از سرخ کردن آنچنان ترد نخواهد بود. چون پوشش آردی مرغ، بافت خشک خود را از دست میدهد.

زمانی که روغن به خوبی داغ شد تکه های مرغ آغشته به آرد سوخاری را یکی یکی به داخل روغن اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که داخل تابه را زیاد شلوغ نکنید. هر۱۰ الی ۲۰ ثانیه مرغ ها را داخل روغن هم بزنید.

نباید مرغ ها به ته ظرف بروند باید روی آن شناور باشند. پس از ۳ دقیقه درشت ترین تکه را تست کنید تا مطمئن شوید تمام مرغ ها کاملا پخته اند.

سپس مجدد این کار را برای سرخ کردن باقی مرغ ها نیز انجام بدهید.

مرغ پاپ کورنی خوشمزه شما شما آماده سرو است.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت مرغ پاپکورنی ترد و تند به روش KFC"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت مرغ پاپکورنی ترد و تند به روش KFC"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *