مواد مورد نیاز تهیه کیک:
لایه اصلی کیک
- آرد ۳۱۵ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم معادل ۱/۲ فنجان
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- کره سرد ۱۷۵ گرم معادل ۳/۴فنجان
- تخم مرغ ۱ عدد
- زده تخم مرغ ۱ عدد
- پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد مورد نیاز لایه کرمی
- زرده بزرگ تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱۲۵ گرم
- نشاسته ذرت یا آرد ۳۵ گرم
- شیر ۶۰۰ میلی لیتر
- خمیر لوبیا وانیلی ۲ قاشق چایخوری
- پوست یک لیمو
لایه سطحی کیک
- اجیل کاج ۴۰ گرم
- پودر شکر
طرز تهیه کیک ایتالیایی:
لایه کرمی کیک
زرده های تخم مرغ را درون یک کاسه بریزد و شکر را به آنها اضافه کنید. با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود.
نشاسته ذرت یا آرد را نیز به کاسه اضافه کرده و مواد را یکدست مخلوط کنید تا به حالت کرمی درآیند.
شیر را درون یک تابه ریخته و روی شعله قرار دهید.
پوست یک لیمو را جدا کرده و درون شیر بریزید و اجازه دهید شیر شروع به جوشیدن کند.
حالا شیر را کم کم به مواد داخل کاسه اضافه کرده و آنها را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
پوست لیمو را از داخل تابه برداشته و مواد را به تابه برگردانید.
خمیر لوبیا وانیلی را نیز به مواد اضافه کرده و تابه را روی شعله متوسط قرار دهید.
به هم زدن مواد تا زمانی که به حالت کرمی اصلی و کمی سفت در آیند ادامه دهید.
سپس مواد را از صافی عبور دهید و با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شوند.
لایه اصلی کیک
آرد، شکر، بیکینگ پودر، پوست لیمو و نمک را درون یک غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید.
کره را نیز به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا مواد شکل پودر سوخاری شوند.
سپس تخم مرغ ها را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کرده و به مخلوط کردن آنها ادامه دهید تا یک خمیر به دست آید.
در صورت نیاز می توانید ۱ تا ۲ قاشق چایخوری به خمیر اضافه کنید.
خمیر را با پلاستیک بپوشانید و آن را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.
مرحله نهایی تهیه کیک:
در این حین آجیل کاج را نیز درون مقداری آب بریزید. فر را نیز روشن کرده و روی دما ۳۲۰ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سلسیوس قرار دهید.
پس از طی شدن ۱ ساعت خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را به دو قسمت نامساوی تقسیم کنید.
قسمت بزرگتر را برداشته و به شکل دایره ای با قطر ۲ میلی متر پهن کنید.
خمیر را درون تابه ای با ابعاد تابه ای که در ویدیو مشاهده می کنید قرار دهید.
لبه های خمیر را به تابه وصل کرده و قسمت های اضافی را جدا کنید. کمی نیز با چنگال کف خمیر ضربه بزنید.
لایه کرمی را روی خمیر ریخته و سطح آن را صاف کنید.
پودر شکر را به تکه دیگر خمیر اضافه کرده و سپس آن را به اندازه سر تابه پهن کنید.
خمیر را روی تابه قرار داده و با انگشت آن را به اطراف خمیر اول وصل کنید. سپس اضافه آن را جدا کنید.
با چنگال کمی روی خمیر ضربه بزنید و بعد با سفیده تخم مرغ روی آن بکشید.
آجیل کاج را از آب خارج کرده و روی خمیر بریزید.
حالا کافیست تابه را درون فر گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید.
پس از این مدت اجازه دهید کیک خنک شده و آماده سرو شود.
نوش جان.
نظر دیگران درباره "کیک ایتالیایی مادربزرگ، یک کیک ساده ولی بسیار خوش طعم"
هیچ نظری ارسال نشده است.