کیک ایتالیایی مادربزرگ، یک کیک ساده ولی بسیار خوش طعم

اسم این کیک خوشمزه به ایتالیایی تورتا دنا نونا است که ترجمه آن میشود کیک مادربزرگ ها. علاوه بر اسم جالب و بامزه ای که این کیک ایتالیای دارد باید بدانید طعم فوق العاده ای نیز خواهد داشت. این کیک خوشمزه دارای لایه سطحی با مغز آجیل ها و یک لایه کرمی در وسط است که طعم آن را خاص میکند. اگر شما هم علاقه مند شدید با طرز تهیه این کیک مادربزرگ ایتالیایی آشنا شوید، ادامه مطالب را دنبال کنید.

مواد مورد نیاز تهیه کیک:

لایه اصلی کیک

  • آرد ۳۱۵ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم معادل ۱/۲ فنجان
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • کره سرد ۱۷۵ گرم معادل ۳/۴فنجان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • زده تخم مرغ ۱ عدد
  • پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز لایه کرمی

  • زرده بزرگ تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱۲۵ گرم
  • نشاسته ذرت یا آرد ۳۵ گرم
  • شیر ۶۰۰ میلی لیتر
  • خمیر لوبیا وانیلی ۲ قاشق چایخوری
  • پوست یک لیمو

لایه سطحی کیک

  • اجیل کاج ۴۰ گرم
  • پودر شکر

طرز تهیه کیک ایتالیایی:

لایه کرمی کیک

زرده های تخم مرغ را درون یک کاسه بریزد و شکر را به آنها اضافه کنید. با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود.
نشاسته ذرت یا آرد را نیز به کاسه اضافه کرده و مواد را یکدست مخلوط کنید تا به حالت کرمی درآیند.
شیر را درون یک تابه ریخته و روی شعله قرار دهید.
پوست یک لیمو را جدا کرده و درون شیر بریزید و اجازه دهید شیر شروع به جوشیدن کند.
حالا شیر را کم کم به مواد داخل کاسه اضافه کرده و آنها را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
پوست لیمو را از داخل تابه برداشته و مواد را به تابه برگردانید.
خمیر لوبیا وانیلی را نیز به مواد اضافه کرده و تابه را روی شعله متوسط قرار دهید.
به هم زدن مواد تا زمانی که به حالت کرمی اصلی و کمی سفت در آیند ادامه دهید.
سپس مواد را از صافی عبور دهید و با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شوند.

لایه اصلی کیک

آرد، شکر، بیکینگ پودر، پوست لیمو و نمک را درون یک غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید.
کره را نیز به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا مواد شکل پودر سوخاری شوند.
سپس تخم مرغ ها را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کرده و به مخلوط کردن آنها ادامه دهید تا یک خمیر به دست آید.
در صورت نیاز می توانید ۱ تا ۲ قاشق چایخوری به خمیر اضافه کنید.
خمیر را با پلاستیک بپوشانید و آن را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.

مرحله نهایی تهیه کیک:

در این حین آجیل کاج را نیز درون مقداری آب بریزید. فر را نیز روشن کرده و روی دما ۳۲۰ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سلسیوس قرار دهید.
پس از طی شدن ۱ ساعت خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را به دو قسمت نامساوی تقسیم کنید.
قسمت بزرگتر را برداشته و به شکل دایره ای با قطر ۲ میلی متر پهن کنید.
خمیر را درون تابه ای با ابعاد تابه ای که در ویدیو مشاهده می کنید قرار دهید.
لبه های خمیر را به تابه وصل کرده و قسمت های اضافی را جدا کنید. کمی نیز با چنگال کف خمیر ضربه بزنید.
لایه کرمی را روی خمیر ریخته و سطح آن را صاف کنید.
پودر شکر را به تکه دیگر خمیر اضافه کرده و سپس آن را به اندازه سر تابه پهن کنید.
خمیر را روی تابه قرار داده و با انگشت آن را به اطراف خمیر اول وصل کنید. سپس اضافه آن را جدا کنید.
با چنگال کمی روی خمیر ضربه بزنید و بعد با سفیده تخم مرغ روی آن بکشید.
آجیل کاج را از آب خارج کرده و روی خمیر بریزید.
حالا کافیست تابه را درون فر گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید.
پس از این مدت اجازه دهید کیک خنک شده و آماده سرو شود.
نوش جان.

مرتبط با "کیک ایتالیایی مادربزرگ، یک کیک ساده ولی بسیار خوش طعم"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "کیک ایتالیایی مادربزرگ، یک کیک ساده ولی بسیار خوش طعم"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *