طرز تهیه پیادینا ایتالیایی آسان، با مواد دلخواه!

من سعی دارم در این آموزش پخت غذا، روش تهیه پیادینای ایتالیایی را برای شما تشریح کنم. در این رسپی ساده، مواد لازمی که ما پیشنهاد کرده ایم قابل تغییر با مواد در دسترس و دلخواه خودتان هستند.

پیادینا نوعی نان نازک تخت ایتالیایی است که در ایتالیا با نام پیادا نیز شناخته می شود، این غذا روی چرخ های غذا فروشی کنار خیابان به فروش میرسد.

طریقه سرو این نان به دو صورت است.

  • اول با پنیر، کلم ها، سبزیجات و بیکن
  • دوم با نوتلا، شکلات و مربا های شیرین

در انتخاب مواد میانی سخت نگیرید.

مواد میانی پیادینا

شما میتوانید برای تهیه  مواد میانی پیادینا داخل آن را طبق مواد در دسترس و سلیقه خودتان پر کنید. و با به خرج دادن کمی خلاقیت، نان مخصوص و منحصر به فرد ایتالیایی دلخواه خودتان را بسازید.

ولی مواد جایگزین را متناسب با ماده گفته شده انتخاب کنید.

برای مثال: (به جای سبزی آروگولا، کاهو پیچ یا کاهوی معمولی) یا (به جای پنیر موزارلا، پنیر پیتزا یا… ) یا (به جای بیکن گوساله، ژامبون گوشت) و… به همین سادگی می توان جایگزین کرد.

مواد مورد نیاز برای تهیه پیادینا

برای نان پیادینا

  1. آرد همه منظوره: ۳۰۰ گرم
  2. روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
  3. بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  4. نمک: نصف قاشق چای خوری
  5. آب گرم: نصف زنجان

مواد میانی پیادینا

  • پنیر موزارلا
  • سبزی آروگولا
  • بیکن گوساله
  • فلفل دلمه قرمز
  • روغن زیتون

طرز تهیه پیادینای ایتالیایی اصیل!

طرز پخت نان پیادینا

آرد را درون یک کاسه الک کرده و بکینگ پودر نمک روغن زیتون و آب گرم را به آن اضافه میکنیم.

به کمک یک لیسک آرد و موادی که به آن اضافه کردیم را مخلوط میکنیم. برای این کار شما می توانید از غذاساز هم استفاده کنید.

خمیر به دست آمده را بر روی سطح آرد پاشی شده، مطابق فیلم خوب ورز دهید، تا کاملاً یکدست شود.  حالا با نایلون تمام سطح خمیر یا یک پارچه مرطوب روی خمیر را بپوشانید. و بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند.

خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید. و هر قسمت را مانند یک توپ کوچک در آورید.دوباره روی خمیرها  بپوشانید و اجازه بدهید ۳۰ دقیقه استراحت کند.

هر قسمت را به وسیله یک وردنه مثل یک بشقاب، گرد و بسیار نازک کرده و به اندازه ۲۰ سانتی متر باز کنید.

با یک پارچه مرطوب روی خمیری که باز کرده اید را بپوشانید. ماهیتابه مورد نظر را روی حرارت متوسط قرار بدهید.خمیر را توی ماهیتابه بگذارید و روی آن با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید.

تقریباً به هر طرف خمیر 5 دقیقه زمان بدهید تا بپزد، حباب هایی که هنگام پخت در خمیر ایجاد می شود را با چنگال سوراخ کنید.

پس از پخته شدن، نان تان را درون یک بشقاب قرار دهید. و بعد از پخت، هر نان را روی نان قبلی درون بشقاب بگذارید تا نان ها خشک نشوند.

اضافه کردن مواد میانی پیادینا

برای اضافه کردن فیلینگ یا مواد میانی پیادینا، نان را دوباره درون ماهیتابه با حرارت خیلی کم بگذارید.

توجه داشته باشید که مواد را فقط روی نیمی از نان بریزید.

ابتدا پنیر موزارلای خرد شده را اضافه کنید، پس از آن بیکن گوساله را روی تکه های پنیر بگذارید، روی بیکن فلفل دلمه خرد شده و سبزی بریزید و دوباره چند تکه ی دیگر پنیر(ریختن پنیر به انتها و روی مواد باعث می شود تا مواد میانی به نان بچسبد) و کمی فلفل سیاه بر روی تمام مواد میانی و نان را از نیمه ببندید و به مواد فشار دهید.

حواستان باشد که روی حرارت خیلی کم پخته شود.

زمانی که پنیرسمت ماهیتابه آب شد نان برشته تر شد آن را برمیگردانیم.

وقتی که پنیر کامل آب شد و دو طرف نان برشته شد، پیادینا را روی یک تخته قرار داده و از وسط برش دهید.

پیادینای خوشمزه ی ایتالیایی شما آماده است.

هنگام سرو، در صورت تمایل میتوانید روغن زیتون را روی پیادینا بریزید و در حالی که گرم است میل کنید.

نوش جان

مرتبط با "طرز تهیه پیادینا ایتالیایی آسان، با مواد دلخواه!"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه پیادینا ایتالیایی آسان، با مواد دلخواه!"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *