طرز پخت پای سیب خوشمزه ترین پای سیب جهان

با اطمینان به شما می گویم این پای سیب یکی از خوشمزه ترین پای سیب های جهان است. پس زودتر دست به کار شوید و خودتان را مهمان خوشمزه ترین پای سیب جهان کنید.

این پای سیب خوشمزه از چند لایه بسیار جذاب تشکیل شده است.

به نکاتی که در ادامه خواهیم گفت توجه داشته باشید.

مواد تشکیل دهنده

خمیر پای

  • آرد  ۰۰ (۲صفر)  ۳۰۰ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • پودر وانیل ۸ گرم
  • نمک کمی
  • تخم مرغ ۱عدد
  • کره ۱۸۰

لایه سیب دار

  • سیب ۵ عدد
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین ۱ قاشق چایخوری

کرم وانیلی

  • شیر ۱ لیتر
  • پودینگ وانیلی ۲ بسته
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری

سطح ترد

  • آرد  ۰۰ (۲صفر)  ۱۲۰ گرم
  • شکر ۴۰ گرم
  • کره ۷۰ گرم

طریقه پخت

خمیر پای

آرد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید به آن نمک، کره و شکر را اضافه کنید.

با دستتان به آرامی کره و خمیر با هم مخلوط کنید.

زمانی که خمیر به حالتی در فیلم میبینید درامد یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید و دوباره با دست خمیر را ورز بدهید.

خمیر را آنقدر ورز بدهید که حالتی یک دست پیدا بکند.

داخل یک قالب نسوز ۲۶ سانتی (یا در کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید) خمیر را به صورتی که در فیلم میبینید در کف آن پهن کنید.

کناره های خمیر را با دست بالا بیاورید به صورتی که به دور قالب چسبیده باشد.

قالب را داخل یخچال بگذارید تا خمیر سرد شود.

فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید.

لایه سیب دار

سیب ها را پوست بگیرید و به صورت مربعی در ابعاد کوچک خرد کنیددر و داخل کاسه بریزید.

به سیب ها آب  نصف یک عدد لیمو تازه به همراه شکر و دارچین را بریزید و با هم به خوبی مخلوط کنید.

قالب را از یخچال خارج کرده و سیب ها را داخل خمیر بریزید.

کرم وانیلی

شیر را در قابلمه ریخته و به آن پودینگ وانیلی و شکر را اضافه کرده و با همزن طوری که پودینگ و شکر با شیر مخلوط شود روی حرارت متوسط هم میزنیم تا شیر غلیظ شود.

حالا کرم غلیظی که با شیر ساختیم را داخل قالب روی سیب ها می ریزیم و به کمک یک قاشق  سیب هایی که بالا آمده اند را به پایین فشار می دهیم.

قالب را کنار می گذاریم.

سطح ترد پای

آرد را داخل یک کاسه ریخته و به آن شکر و کره را اضافه میکنیم و با دست کره و شکر آرد را با هم ترکیب میکنیم. (به صورتی که در فیلم میبینید)

خمیر پودری که به دست آمده را روی سطح کرمی که توی قالب ریختیم میپاشیم به طوری که تمام سطح قالب را بگیرد.

حالا قالب را به مدت ۶۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد.

قبل از جداسازی پای از قالب ابتدا اجازه دهید کمی خنک شود و پس از آن حداقل ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کیک حالت بهتری پیدا کند.

پس از آن می توانید پای را از قالب جداسازی کنید.

روی سطح پای سیب می توانید پودر قند بپاشید.

حالا خوشمزه ترین پای سیب را شما پخته اید.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت پای سیب خوشمزه ترین پای سیب جهان"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت پای سیب خوشمزه ترین پای سیب جهان"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *