چطور دسر تیرامیسو با طعم قهوه ایتالیایی درست کنیم؟

این دسر خوشمزه و لذیذ تیرامیسو با استفاده از بیسکویت ساوویاردی یا همان (لیدی فینگر) آغشته به شربت قهوه، کاسترد غنی ماسکارپونه و خامه زده شده یا فرم گرفته، یا سفیده تخم مرغ هم زده شده قابل ساخت است. برای این نسخه دسر لذیذ تیرامیسو از خامه فرم گرفته استفاده شده است، اما شما می توانید آن را با سفیده تخم مرغ زده شده (مانند تیرامیسو سنتی) درست کنید. پس با ما همراه باشید تا مواد لازم و طرز تهیه این دسر تیرامیسو خوشمزه را یاد بگیریم.

مواد لازم برای درست کردن دسر تیرامیسو:

  • 5 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
  • نصف فنجان + 2 قاشق غذاخوری (125 گرم) شکر
  • 2/3 فنجان (400 میلی لیتر) خامه سنگین، سرد
  • 14 اونس (425 گرم) پنیر ماسکارپونه، دمای اتاق
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • نصف فنجان اسپرسو دم کرده
  • 36 تا 40 عدد بیسکویت ساوویاردی (لیدی فینگر)
  • 2 تا 3 قاشق غذاخوری لیکور قهوه/مارسالا/براندی
  • کاکائو برای پاشش روی سطح

مراحل تهیه دسر لذیذ تیرامیسو خانگی:

  1. شربت قهوه را درست کنید: قهوه داغ را با لیکور یا همان شربت مخلوط کنید، در ظرف بزرگی بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  2. مایه را درست کنید: زرده تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ ضد حرارت قرار دهید و روی قابلمه با آب در حال جوش قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که کف کاسه با آب تماس نداشته باشد. مرتب هم زدن را شروع کنید تا شکر حل شود و کاسترد غلیظ شود. دمای معتدل زرده تخم مرغ باید به 154 تا 158 درجه فارنهایت (68 تا 70 درجه سانتیگراد) برسد. این مرحله اختیاری است. کاسه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
  3. ماسکارپونه، عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  4. در یک کاسه جداگانه خامه سرد را بزنید تا سفت شود. 1/3 خامه فرم گرفته را داخل مخلوط ماسکارپونه بریزید. سپس باقیمانده خامه فرم گرفته. کنار بگذارید.
  5. مواد را با هم مخلوط کنید: هر بیسکوئیت لیدی فینگر را به مدت 1 تا 2 ثانیه در مخلوط قهوه فرو کنید. کف یک ظرف 9 در 13 اینچی (22 در 33 سانتی متر) قرار دهید. در صورت نیاز، چند بخش بیسکوئیت را بشکنید تا در ظرف جا شود. نیمی از خامه را روی لیدی فینگرهای خیس شده بمالید. این کار را با یک لایه دیگر لیدی فینگر تکرار کنید و بقیه کرم را روی آن بمالید. روی آن را بپوشانید و حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. درست قبل از سرو، پودر کاکائو را روی آن بپاشید.

نکته لازم برای درست کردن تیرامیسو:

هم زدن زرده تخم مرغ با شکر روی بن ماری اختیاری است. به طور سنتی، هم زدن زرده تخم مرغ خام با شکر کاملاً خوب است. اگر از تخم مرغ تازه استفاده کنید هیچ خطری وجود ندارد. اما، بسیاری از مردم از خوردن تخم مرغ خام می ترسند، بنابراین این به شما بستگی دارد.

به جای خامه غلیظ می توانید از 4 عدد سفیده تخم مرغ استفاده کنید. آن‌ها را هم بزنید تا سفت شود، سپس به مخلوط ماسکارپونه بریزید. این روش سنتی ایتالیایی است. اما، باید بدانید که نسخه با کرم غلیظ غنی تر و بسیار بهتر است. اما باز هم به شما بستگی دارد.

مرتبط با "چطور دسر تیرامیسو با طعم قهوه ایتالیایی درست کنیم؟"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "چطور دسر تیرامیسو با طعم قهوه ایتالیایی درست کنیم؟"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *