مواد لازم برای تهیه چیز کیک بیسکوف لذیذ:
برای لایه رویی:
- 250 گرم (9 اونس) بیسکوف لوتوس
- 6 قاشق غذاخوری (90 گرم) کره، ذوب شده
مواد مورد نیاز برای پر کردن کیک:
- 2 و نیم فنجان (565 گرم) پنیر خامه ای
- 200 گرم (7 اونس) کره بیسکوف لوتوس
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) خامه سنگین، سرد
- 2/3 فنجان (85 گرم) پودر قند
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 14 گرم پودر ژلاتین + 70 میلی لیتر آب
مواد لازم برای لایه بالایی:
- 200 گرم (7 اونس) کره بیسکوف لوتوس
- 3 الی 4 کوکی خرد شده
طرز درست کردن چیز کیک بیسکوف خوش طعم و لذیذ:
لایه رویی را درست کنید:
- در یک غذاساز یا کیسه زیپلاک، بیسکویت های نیلوفر آبی را به خرده های ریز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و نبض را اضافه کنید تا مخلوط شوند. کف تابه فنری 9 اینچی (23 سانتی متری) را فشار دهید. هنگام درست کردن فیلینگ در یخچال بگذارید.
اصل چیز کیک را درست کنید:
- در یک کاسه کوچک پودر ژلاتین و آب را هم بزنید. اجازه دهید 10 دقیقه شکوفا شود.
- در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای، عصاره وانیل و کره کوکی را بزنید تا نرم و یکدست شود. در یک کاسه جداگانه خامه غلیظ را با پودر قند بزنید تا قله های متوسط سفت شکل بگیرد. خامه فرم گرفته را به تدریج در مخلوط پنیر خامه ای بریزید.
- ژلاتین را به مدت 15 ثانیه در مایکروویو ذوب کنید. ژلاتین را گرم کنید: به تدریج چند قاشق غذاخوری از مخلوط چیزکیک را به ژلاتین حل شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. دوباره به مخلوط چیزکیک بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
- در تابه فنری ریخته و به مدت 30 دقیقه در فریز قرار دهید.
در همین حین لایه بالایی را آماده کنید:
- کره بیسکوف کوکی را در یک کاسه ضد حرارت قرار دهید و در مایکروویو ذوب کنید تا ذوب شود. در حالی که هنوز مایع است روی چیزکیک بریزید.
- کیک را حداقل به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
تزیین کیک:
- کیک را از قالب خارج کرده و دور تا دور کیک را با کوکی های خرد شده تزئین کنید.
مرتبط با "طرز تهیه چیزکیک بیسکویتی خوشمزه بدون نیاز به پخت"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه چیزکیک بیسکویتی خوشمزه بدون نیاز به پخت"
هیچ نظری ارسال نشده است.