مواد لازم برای تهیه چیز کیک بیسکویت کاکائویی
برای لایه بیسکویتی زیر چیز کیک
- 250 گرم بیسکویت کاکائویی
- 6 قاشق غذاخوری کره (90 گرم)
مواد مورد نیاز برای فیلینگ چیز کیک
- 2 و نیم فنجان پنیر خامه ای (565 گرم)
- 200 گرم کرم بیسکویت بیسکوف لوتوس یا کرم کاکائو نوتلا
- 1 فنجان خامه غلیظ سرد (240 میلی لیتر)
- 2/3 فنجان پودر قند (85 گرم)
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 14 گرم پودر ژلاتین
- 70 میلی لیتر آب
مواد لازم برای لایه بالایی
- 200 گرم کره بیسکوف لوتوس یا کرم کاکائو نوتلا
- 3 الی 4 بیسکویت کاکائویی خرد شده
طرز درست کردن چیز کیک بیسکویت کاکائویی
درست کردن لایه رویی چیز کیک
بیسکویت های کاکائویی را به با قرار دادن درون خردکن برقی خرد کنید و یا اگر خردکن در دسترس ندارید بیسکویت ها را درون یک پلاستیک بریزید و سپس با دست بر روی پلاستیک ضربه بزنید تا بیسکویت ها به یک پودر نرم کاکائویی تبدیل شوند.
![خرد کردن بیسکویت کاکائویی برای چیز کیک](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-1.jpg)
کره را با کمی حرارت به صورت مایع در بیاورید و بر روی بیسکویت کاکائویی له شده بریزید. اگر از خرد کن استفاده کرده اید می توانید در همان ظرف خردکن کره را روی بیسکویت بریزید و دستگاه را روشن کنید. در غیر این صورت یک کاسه فراهم کنید و ابتدا پودر بیسکویت را در آن ریخته، سپس کره ذوب شده را روی آن بریزید و با قاشق آنقدر هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.
![ریختن کره ذوب شده روی بیسکویت چیز کیک](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-2.jpg)
مخلوط پودر بیسکویت کاکائویی و کره را درون یک قالب دلخواه بریزید.
![ریختن بیسکویت کره ای برای چیز کیک در ظرف](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-3.jpg)
با استفاده از قاشق یا چیزی با کف صاف بر روی آن فشار بدهید تا سطحی صاف و یکدست از این مخلوط ایجاد شود.
![صاف کردن بیسکویت کره ای چیز کیک در ظرف](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-4.jpg)
قالب را در یخچال بگذارید تا به سراغ درست کردن بخش اصلی چیز کیک برویم. تا بخش اصلی را درست کنیم، این لایه رویی هم در یخچال آماده استفاده میشود.
![ظرف بیکویت کره ای صاف شده](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-5.jpg)
درست کردن قسمت اصلی چیز کیک
در یک کاسه کوچک 14 گرم پودر ژلاتین و 70 میلی لیتر آب سرد را با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید 10 دقیقه باقی بماند.
![ریختن آب سرد روی ژلاتین برای چیز کیک](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-6.jpg)
در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای، عصاره وانیل و کرم بیسکویت (یا کرم شکولاتی نوتلا) را هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
![مخلوط کردن پنیر خامه ای، نوتلا و عصاره وانیل برای چیز کیک](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2022/09/biscuit-cheesecake-step-7.jpg)
در یک کاسه جداگانه خامه غلیظ را با پودر قند بزنید تا قله های متوسط سفت شکل بگیرد.
![ریختن پودر قند روی خامه غلیظ برای چیز کیک](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-8-1080x608.jpg)
خامه فرم گرفته را به تدریج در مخلوط پنیر خامه ای بریزید.
![ترکیب کردن خامه قندی با مخلوط پنیر نوتلا برای چیز کیک](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-9-1080x608.jpg)
ژلاتین را درون ماکروویو ذوب کنید و یا با آب گرم مخلوط کنید.
![مخلوط ژلاتین و آب گرم برای چیز کیک](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-10.jpg)
به تدریج چند قاشق غذاخوری از مخلوط چیز کیک را به ژلاتین حل شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
![ریختن مخلوط خامه پنیری روی ژلاتین برای چیز کیک](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-11.jpg)
دوباره آن را در مخلوط چیز کیک بریزید و به هم بزنید تا یکدست شود.
![برگرداندن ترکیب ژلاتینی به مخلوط چیز کیک](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-12.jpg)
مخلوط چیز کیک را روی قالبی که در آن بیسکوییت ما قرار دارد و در یخچال گذاشته بودیم، بریزید.
![ریختن مخلوط چیز کیک درون قالب](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-13.jpg)
قالب را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
![قالب چیز کیک قبل از فریز کردن](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-14.jpg)
آماده کردن لایه بالایی چیز کیک بیسکویتی
در یک کاسه کوچک کرم بیسکوف یا نوتلا را در مایکروویو آب کنید یا مقداری آب گرم بر روی آن بریزید و هم بزنید.
![ترکیب آب گرم با نوتلا برای روی چیز کیک](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-15.jpg)
تا زمانی که همچنان این ترکیب شکلاتی گرم است، آن را روی قالب بریزید تا لایه بالایی چیز کیک ما را تشکیل دهد.
![ریختن نوتلا درون قالب چیز کیک بیسکویتی](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-16.jpg)
چیز کیک بیسکویتی خود را حداقل به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
![قالب چیز کیک بیسکویتی با نوتلا](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-17.jpg)
چیز کیک را از قالب خارج کرده و دور تا دور کیک را با بیسکویت خرد شده تزیین کنید.
![](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2023/06/biscuit-cheesecake-step-18.jpg)
امیدوارم از خوردن این چیز کیکی بیسکویتی لذت ببرید.
![چیز کیک بیسکویتی با نوتلا و ژله](https://ashpazibachi.ir/wp-content/uploads/2022/09/no-bake-lotus-biscoff-cheesecake-recipe.jpg)
نظر دیگران درباره "طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده با ژله و بیسکویت 🍰"
هیچ نظری ارسال نشده است.