مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کیک های کوچک شکلاتی:
- بادام زمینی برشته شده ۱۲۰ گرم و مقداری برای حاشیه کیک
- بلغور جو دوسر ۱۰۰ گرم
- خرما ۱۸۰ گرم
- پودر کاکائو ۱۰ گرم
- عسل ۲ قاشق غذاخوری
- شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
طرز تهیه مینی کیک های شکلاتی:
در ابتدا بادام زمینی ها و بلغور جو را درون یک مخلوط کن ریخته و آنها را کاملا ریز خرد کنید.
هسته خرما ها را جدا کرده و خرما را به همراه پودر کاکائو درون مخلوط کن ریخته و با مواد قبلی آنها را ریز خرد کنید.
حالا مواد درون مخلوط کن را در یک کاسه ریخته و عسل را به آنها اضافه کرده و هم بزنید.
با دست یک مشت از مواد را برداشته و فشرده کنید.
همچنین می توانید این مواد را برای داشتن ظاهر بهتر درون یک قالب فشرده کرده و سپس از قالب خارج کنید.
شکلات تلخ را خرد کرده و درون یک کاسه بریزید.
کاسه را نیز درون آب گرم یا در حال جوش قرار داده و شکلات را هم بزنید تا کاملا آب شود.
حال کیک ها را درون شکلات غلتانده و سپس روی یک توری قرار دهید تا خشک شوند.
پس از خشک شدن شکلات کیک، باقی مانده آن در کاسه را درون یک قیف ریخته و روی کیک را با آن تزئین کنید و سپس اجازه دهید خشک شوند.
حال کمی دیگر از شکلات را روی حاشیه کیک بکشید و بادام زمینی خرد شده را روی آن بچسبانید.
حالت کیک شکلاتی خاص و جذاب شما آماده شده است.
از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.
نظر دیگران درباره "دستور تهیه کیک های شکلاتی کوچک و خاص، بدون نیاز به آرد و شکر"
هیچ نظری ارسال نشده است.