دستور پخت کیک موزی با آرد جو! 🍌

بلغور جو دوسر یک ماده غلاتی بسیار مقوی، مغذی و سالم است که می توانید با استفاده از آن یک کیک دسر بسیار خوشمزه درست کنید. این کیک جودسر موزی است که طرز تهیه ان بسیار راحت و آسان می باشد. پس شما نیز می توانید بدون دردسر با برخی از مواد ساده نمونه این کیک خانگی مقوی و سالم را درست کنید. این کیک عالی برای گیاه خواران طرفدار کیک نیز عالی می باشد، چرا کعه فاقد شکر تصفیه شده و بدون گلوتن است. پس اگر می خواهید مواد لازم برای تهیه این کیک لذیذ خانگی را بشناسید و طرز تهیه این کیک سالم و گیاهی را یاد بگیرید، با ما همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک جو دو سر موزی:

  • 3 فنجان (270 گرم) جو دوسر پرک شده
  • 1 فنجان (80 گرم) جو سریع
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 3 عدد موز بزرگ
  • 1 و نیم فنجان (360 میلی لیتر) شیر بادام/شیر نارگیل
  • 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) روغن نارگیل
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/4 فنجان (80 گرم) شربت افرا
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1/3 فنجان (60 گرم) چیپس شکلات (اختیاری)

دستور تهیه کیک جو دوسر سالم:

  1. فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. قالب فنری 8 اینچی (20 سانتی متری) را آماده کنید – کاغذ روغنی را روی ظرف بپوشانید و لبه ها را با کره چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، موز را له کنید، تخم مرغ، شیر، افرا و عصاره وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
  3. در کاسه ای جداگانه جو دو سر رول شده، جو دوسر سریع، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
  4. مواد مرطوب و خشک را با هم ترکیب کنید، شکلات چیپسی را اضافه کنید، فقط مخلوط کنید تا ترکیب شوند. بگذارید 5 تا 10 بماند تا مایعات جذب شوند.
  5. خمیر را در قالب بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.
  6. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه روی توری سیمی خنک شود، سپس از تابه رها کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

مرتبط با "دستور پخت کیک موزی با آرد جو! 🍌"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستور پخت کیک موزی با آرد جو! 🍌"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *