روش تهیه نان جو دوسر خوشمزه و مقوی! 🍞

اگر می خواهید روش درست کردن یک نان جو دو سر خوشمزه و عالی را یاد بگیرید، حتما در این مطلب ما را همراهی کنید. این یک رسپی بسیار آسان و ساده برای درست کردن نان جو دوسر خانگی است که بدون شک طعم لذیذ آن را نیز بسیار دوست خواهید داشت. البته که این نان جو دو سر پرک شده لذیذ بسیار مقوی و سالم نیز است و می توانید به عنوان یک نان برای غذای گیاهی خود از آن استفاده کنید. ما در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این نان جو دو سر عالی را با شما در میان می گذاریم.

مواد لازم برای تهیه نان جو دوسر خانگی

  • جو دوسر نورد شده: 1 فنجان معادل 90 گرم
  • آرد همه منظوره: 3 فنجان معادل 375 گرم
  • ربع فنجان (80 گرم) شربت افرا
  • آب جوش: 320 میلی لیتر
  • ربع قاشق چایخوری مخمر خشک فوری
  • نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده: 2 قاشق غذاخوری معادل 30 گرم)

دستور تهیه نان جو دو سر

در یک کاسه همزن بزرگ یا در کاسه همزن برقی آب جوش، جو دوسر، شربت افرا، کره و نمک را با هم مخلوط کنید. هم بزنید و بگذارید کمی خنک شود.

آرد، مخمر را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را به مدت 7-8 دقیقه ورز دهید.

خمیر را در یک کاسه کمی چرب کرده و روی آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت ور بیاید تا دو برابر شود.

خمیر را به آرامی خالی کنید، آن را به شکل کنده درآورید. کنده را در یک قالب نان 9 در 5 اینچی کمی چرب شده قرار دهید. ظرف را بپوشانید، اجازه دهید حدود 1 ساعت دم بکشد.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

برس را با آب بمالید و روی نان مقداری جو دو سر حلقه شده بپاشید. 40-45 دقیقه بپزید. اگر به نظر می رسد که نان خیلی زود سرخ می شود، تا آخر پخت با فویل آلومینیومی بپوشانید.

قبل از برش بگذارید کاملا خنک شود.

مرتبط با "روش تهیه نان جو دوسر خوشمزه و مقوی! 🍞"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "روش تهیه نان جو دوسر خوشمزه و مقوی! 🍞"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *