طرز تهیه پانی پوری، اسنک هندی با سس مخصوص! 🥙

پانی پوری به عنوان یک اسنک خوشمزه هندی به اسم های زیادی مانند گل کاپا، فوچکا یا گوپچاپ نیز شناخته می شود. پانی پوری یک غذای سریع، خوش طعم و مقوی است که درست کردن آن نیز سریع و آسان خواهد بود. اگر می خواهید روش تهیه این اسنک هندی خوشمزه و متفاوت را یاد بگیرید، پس ما را در ادامه همراهی کنید. این غذای هندی لذیذ با موادی ساده تهیه شده و شما نیز می توانید برای تجربه یک طعم متفاوت و خاص ، آن را در خانه امتحان کنید.

اگر قصد دارید تا با این رسپی غذای خوشمزه و عالی، خانواده و اطرافیان خود را شگفت زده کنید و آن ها را با یک میان وعده لذیذ و دلچسب آشنا کنید، این مطلب را تا انتها ببینید.

ما در اینجا تمامی مواد لازم در دسترس و طرز تهیه این غذای هندی جالب را به شما آموزش می دهیم، در حالی که این غذای پانی پوری هندی، تا حدودی شبیه به اسنک است و پخت و تهیه آن بسیار آسان تر از آن چیزی است که فکرش را می کنید.

مواد لازم برای تهیه نان پوری

  • 1 فنجان بلغور برشته نشده
  • ربع فنجان آرد همه منظوره
  • 1/3 فنجان آب

مواد مورد نیاز برای تهیه سس پانی پوری

  • تمر هندی 50 گرم
  • 3 لیوان آب
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • نصف یا نصف قاشق چایخوری نمک سیاه
  • نصف قاشق غذاخوری گشنیز بو داده شده
  • فلفل قرمز سرخ شده 1 قاشق غذاخوری
  • نصف قاشق چایخوری زیره برشته شده
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق چایخوری آبلیمو

مواد لازم برای پر كردن پانی پوری

  • 3 فنجان نخود سفید
  • 2 عدد سیب زمینی متوسط
  • 2 قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده
  • 4 تا 5 عدد فلفل سبز تازه خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز تفت داده شده
  • 1 قاشق چایخوری زیره برشته شده
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز سرخ شده
  • گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • نصف قاشق چایخوری نمک به مزه
  • نصف قاشق چایخوری آبلیمو

دستورالعمل تهیه پانی پوری هندی

  1. با دست بلغور را با آرد آپ خیلی خوب مخلوط کنید.
  2. در حین مخلوط کردن و ورز دادن به تدریج آب را اضافه کنید و اجازه دهید بلغور آب را جذب کند.
  3. وقتی خمیر به حالت کشسانی رسید، روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید و مطمئن شوید که خمیرتان خیلی نرم و سفت نباشد.
  4. قبل از نصف کردن خمیر دوباره خمیر را ورز دهید و با وردنه آن را به صورت نازک پهن کنید.
  5. با استفاده از کاتر آشپزی آن ها را به قطعات گرد کوچک برش دهید.
  6. کاملا خشک کنید و به آرامی ضربه بزنید تا پف کند و رنگ آن طلایی روشن شود.
  7. برای سس، تمر هندی را به همراه 2 پیمانه آب بریزید و بگذارید بجوشد.
  8. سس تمر هندی را در یک کاسه شفاف صاف کنید، 1 فنجان آب، نمک، نمک سیاه، گشنیز، فلفل قرمز، زیره، شکر و لیموترش اضافه کنید.
  9. سس تمر هندی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  10. در یک کاسه جدید، نخود سفید پخته شده، سیب زمینی آب پز، پیاز قرمز، چیلی سبز، گشنیز آسیاب شده، زیره سبز، فلفل قرمز، گشنیز تازه، نمک به مزه و آبلیمو را به همراه 2 قاشق غذاخوری سس تمر هندی اضافه کنید.
  11. اکنون اسنک هندی پانی پوری شما برای لذت بردن آماده است!

مرتبط با "طرز تهیه پانی پوری، اسنک هندی با سس مخصوص! 🥙"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه پانی پوری، اسنک هندی با سس مخصوص! 🥙"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *