عناصر لازم برای تهیه کیک شکلاتی جو دو سر:
- 6 اونس (170 گرم) شکلات تلخ، با کیفیت بالا
- 375 میلی لیتر شیر نارگیل پر چرب
- 2 فنجان سرخالی (220 گرم) جو دو سر
روش دست کردن کیک شکلاتی سالم و مقوی:
- یک قالب کیک گرد 7 اینچی (18 سانتی متری) را با کره/روغن چرب کنید، کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. روغن پوست را نیز چرب کنید. کنار بگذارید.
- شکلات و توری را در یک کاسه ضد حرارت خرد کنید.
- در یک قابلمه کوچک شیر نارگیل را به جوش بیاورید، سپس روی شکلات بریزید. بگذارید 2 دقیقه بماند سپس هم بزنید تا ذوب و یکدست شود.
- جو دوسر را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.
- خمیر را داخل تابه بریزید. بگذارید تا دمای اتاق خنک شود، سپس در یخچال قرار دهید تا حداقل 4 ساعت سفت شود.
- اکنون شما می توانید با میوه های تازه آن را نوش جان کنید.
نکته در مورد تهیه کیک شکلاتی با جو دوسر:
• این کیک آنقدر شیرین نیست و ما از شکری به جز شکلات استفاده نمی کنیم، اگر کیک کمی شیرین تر را ترجیح می دهید، 1 یا 2 قاشق غذاخوری شکر یا هر شیرینی دیگر را در حین جوشیدن شیر نارگیل اضافه کنید.
• همچنین این کیک خوشمزه می تواند تا 5 روز در یخچال نگهداری شود.
نظر دیگران درباره "روش تهیه کیک جو دوسر شکلاتی با 3 مواد اصلی"
هیچ نظری ارسال نشده است.