روش تهیه کیک جو دوسر شکلاتی با 3 مواد اصلی

این دستور کیک شکلاتی با 3 ماده اصلی، مناسب وگان، بدون گلوتن، بدون تخم مرغ، بدون لبنیات و بدون نیاز به پخت است. همچنین این کیک شکلاتی کم شکر می باشد و فقط 10 دقیقه زمان می برد تا آن را درست کنید. طعم این کیک به طرز شگفت انگیزی خوب است. اگر به دنبال یک کیک آسان، سبک و سالم هستید، باید این کیک را امتحان کنید.

عناصر لازم برای تهیه کیک شکلاتی جو دو سر:

  • 6 اونس (170 گرم) شکلات تلخ، با کیفیت بالا
  • 375 میلی لیتر شیر نارگیل پر چرب
  • 2 فنجان سرخالی (220 گرم) جو دو سر

روش دست کردن کیک شکلاتی سالم و مقوی:

  1. یک قالب کیک گرد 7 اینچی (18 سانتی متری) را با کره/روغن چرب کنید، کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. روغن پوست را نیز چرب کنید. کنار بگذارید.
  2. شکلات و توری را در یک کاسه ضد حرارت خرد کنید.
  3. در یک قابلمه کوچک شیر نارگیل را به جوش بیاورید، سپس روی شکلات بریزید. بگذارید 2 دقیقه بماند سپس هم بزنید تا ذوب و یکدست شود.
  4. جو دوسر را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.
  5. خمیر را داخل تابه بریزید. بگذارید تا دمای اتاق خنک شود، سپس در یخچال قرار دهید تا حداقل 4 ساعت سفت شود.
  6. اکنون شما می توانید با میوه های تازه آن را نوش جان کنید.

نکته در مورد تهیه کیک شکلاتی با جو دوسر:

• این کیک آنقدر شیرین نیست و ما از شکری به جز شکلات استفاده نمی کنیم، اگر کیک کمی شیرین تر را ترجیح می دهید، 1 یا 2 قاشق غذاخوری شکر یا هر شیرینی دیگر را در حین جوشیدن شیر نارگیل اضافه کنید.
• همچنین این کیک خوشمزه می تواند تا 5 روز در یخچال نگهداری شود.

مرتبط با "روش تهیه کیک جو دوسر شکلاتی با 3 مواد اصلی"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "روش تهیه کیک جو دوسر شکلاتی با 3 مواد اصلی"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *