1- مافین بلغور جو دوسر موزی:
مواد لازم:
- 4 فنجان (350 گرم) جو رول شده
- 1/2 فنجان (170 گرم) عسل / شربت افرا / شربت خرما
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 فنجان موز له شده (حدود 3 عدد موز بزرگ)
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) شیر
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- تکه های شکلات تلخ برای رویه (اختیاری)
طرز تهیه مافین موزی و بلغور جو دوسر:
- فر را با دمای 360 فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- در یک کاسه بزرگ، موز را له کنید، تخم مرغ، شیر، عسل و عصاره وانیل را اضافه کنید. همه را با هم هم بزنید.
- در یک کاسه دیگر جو دو سر حلقه شده، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
- مواد مرطوب و خشک را با هم ترکیب کنید، فقط تا زمانی که ترکیب شوند، مخلوط کنید.
- فنجان های کاغذی مافین را در قالب مافین بریزید (اختیاری) و روی فنجان های کاغذی مافین را با روغن پخت و پز بپوشانید.
- خمیر را به طور مساوی بین فنجان های مافین تقسیم کنید، روی آن را با تکه های شکلات قرار دهید.
- آن را به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا مافین ها مایل به قهوه ای طلایی شوند.
- مافین ها را روی توری خنک کننده قرار دهید تا خنک شوند و میل کنید.
2- پنکیک بلغور جو دوسر موزی:
عناصر لازم برای تهیه پنکیک بلغور جو دوسر
- 2 عدد موز رسیده
- 2 عدد تخم مرغ
- 2/3 فنجان (60 گرم) آرد جو دوسر
- 2/3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/4 قاشق چایخوری دارچین
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نمک بزنید
- 1 الی 2 قاشق چایخوری روغن نارگیل
- شربت افرا برای سرو (اختیاری)
روش تهیه پنکیک موزی و بلغور جو دوسر:
- در یک کاسه بزرگ، موز را له کنید، تخم مرغ ها را اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. عصاره وانیل، دارچین، نمک، آرد جو دوسر و بیکینگ پودر را اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل را آب کنید. خمیر را در ماهیتابه بریزید و 1 الی 2 دقیقه بپزید. پنکیک را برگردانید و 1 الی 2 دقیقه دیگر بپزید.
- شربت افرا را به آن اضافه کنید.
3- کوکیهای بلغور جو دوسر با افرا و شکلات:
مواد لازم برای تهیه کوکی بلغور جو دوسر:
- 1/4 فنجان (100 گرم) جو خرد شده
- 3/4 فنجان (90 گرم) آرد
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/3 فنجان (106 گرم) شربت افرا
- 1 عدد تخم مرغ
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/2 فنجان (90 گرم) شکلات چیپسی
روش درست کردن کوکی بلغور جو دوسر:
- فر را با دمای 340 فارنهایت (170 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- در یک کاسه بزرگ، جو، آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید.
- در کاسه ای دیگر تخم مرغ، شربت افرا، روغن نارگیل و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.
- مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. شکلات چیپسی را اضافه کنید و آخرین هم بزنید.
- خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. به شکل توپ بغلتانید. روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید. کمی صاف کنید.
- به مدت 12 تا 13 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای رنگ شود، بپزید.
گرانولا میله ای سالم و مقوی:
اقلام لازم برای تهیه گرانولا
- 3 فنجان (270 گرم) جو رول شده
- 1 فنجان (140 گرم) بادام
- 1/3 فنجان (40 گرم) بادام زمینی
- 1/2 فنجان (60 گرم) زغال اخته خشک یا آلبالو
- 2 قاشق غذاخوری (12 گرم) نارگیل خشک/خرد شده
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 فنجان + 1 نصف قاشق غذاخوری (200 گرم) عسل یا شربت آگاو
- 1/3 فنجان + 1 قاشق غذاخوری (80 گرم) روغن نارگیل
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
روش درست کردن گرانولا خوشمزه:
- فر را با دمای 340 فارنهایت (170 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک تابه 10 در 8 اینچی (25 × 20 سانتی متری) را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ همه مواد خشک را مخلوط کنید. مواد مرطوب را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
- آن ها را در قالب پهن کنید و خیلی محکم فشار دهید.
- به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. بگذارید کاملا خنک شود.
- از ماهیتابه خارج کنید و به صورت نواری برش دهید.
مرتبط با "4 دستور العمل ساده برای تهیه بلغور جو دوسر مقوی"
نظر دیگران درباره "4 دستور العمل ساده برای تهیه بلغور جو دوسر مقوی"
هیچ نظری ارسال نشده است.