دستور پخت پته تن ماهی خوشمزه با پروتئین بالا

این یک غذای بسیار لذیذ، مقوی و مغذی، سالم و خوشمزه است که با تن ماهی و بلغور جو در سر تهیه شده و می توان گفت تا حدودی شبیه به فلافل به نظر می رسد، اما از این جهت تفاوت دارد که ماده اصلی آن تن ماهی است. شما می توانید در اینجا دستور پخت این غذای سالم و با پروتئین بالا را یاد بگیرید. درست کردن این غذای عالی بسیار آسان است، همچنین می توانید برای ناهار، صبحانه، میان وعده یا بعد از تمرین این غذای مقوی و لذیذ را میل کنید. پس اگر به دنبال دستور العمل تهیه یک غذای عالی و سالم با کنسرو تن ماهی هستید، این دستور غذا برای شما مناسب است.

مواد لازم برای تهیه 9 عدد پته ماهی::

  • 2 قوطی (280 گرم) ماهی تن
  • 1 فنجان (90 گرم) جو رول شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/2 یا نصف پیاز بزرگ
  • 2 حبه سیر
  • 1/4 دسته پیازچه
  • 1/4 دسته جعفری
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل چیلی یا فلفل سیاه
  • 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

روش درست کردن غذای پته تن ماهی:

  1. روغن (یا آب) قوطی ماهی تن را تخلیه کنید. در کاسه ی بزرگی قرار دهید.
  2. پیاز، پیازچه و جعفری را ریز خرد کنید. سیر را خرد کنید. به کاسه اضافه کنید.
  3. جو را در غذاساز بریزید و 2 دقیقه آن را پردازش کنید. آرد جو را به کاسه اضافه کنید.
  4. نمک و فلفل چیلی یا فلفل سیاه را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
  5. در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها را بزنید و به مخلوط ماهی تن اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. به شکل پاتیل و فلافلی در آورید.
  6. روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. آن ها را از هر طرف حدود 3 الی 4 دقیقه بپزید. یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. به بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی منتقل کنید تا آب یا روغن آن گرفته شود.
  7. اکنون می توانید این غذای بی نظیر را میل نمائید.

مرتبط با "دستور پخت پته تن ماهی خوشمزه با پروتئین بالا"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستور پخت پته تن ماهی خوشمزه با پروتئین بالا"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *