طرز تهیه گرانولا خانگی آسان ، صبحانه ای مقوی و سالم

اگر ما را همراهی کنید ، در اینجا با روش تهیه یک صبحانه و میان وعده عالی آشنا خواهید شد که علاوه بر خاصیت های غذایی مفید، بسیار خوشمزه و لذیذ نیز است. این غذای گرانولا خانگی بسیار مقوی و مغذی می باشد که با موادی مانند گردو، بادام، جو پرک دوسر و برخی از چیزهای ساده دیگر تهیه شده. پس اگر می خواهید روش تهیه گرانولا سالم و مقوی را بیاموزید، حتمی ما را در ادامه مطلب همراه کنید. البته که در نظر داشته باشید، می توانید هرگونه آجیل و دانه های مورد علاقه خودتان را نیز به این رسپی اضافه نمائید.

مواد لازم برای درست کردن گرانولا:

  • 4 فنجان (360 گرم) جو دوسر نورد شده
  • 1/2 یا نصف فنجان (65 گرم) گردو
  • 1/2 فنجان (55 گرم) بادام خلال شده
  • 1/2 فنجان (65 گرم) تخمه آفتابگردان
  • 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) روغن زیتون
  • 1/2 فنجان (170 گرم) عسل یا شربت افرا
  • 1/2 فنجان (65 گرم) زغال اخته خشک
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین

روش تهیه صبحانه مقوی گرانولا:

  1. فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. در یک کاسه بزرگ جو، آجیل، دانه ها، دارچین و نمک را مخلوط کنید.
  3. در روغن زیتون و عسل بریزید. خوب مخلوط کنید، تا زمانی که همه پوشش داده شود.
  4. مخلوط را در یک لایه نازک روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید، پخش کنید.
  5. حدود 30 دقیقه بپزید، هر 8 تا 10 دقیقه هم بزنید تا به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید.
  6. از فر خارج کنید، کرن بری را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس گرانولا را با دستان خود تکه تکه کنید، در نهایت به ظرف در بسته منتقل کنید.

نکته ای در تهیه گرانولا:

• این گرانولا را می توان تا 2 هفته در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کرد.

مرتبط با "طرز تهیه گرانولا خانگی آسان ، صبحانه ای مقوی و سالم"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه گرانولا خانگی آسان ، صبحانه ای مقوی و سالم"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *