مواد لازم برای تهیه شیرینی رزبورا:
اقلام تهیه روزبورا
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نصف فنجان بلغور
- سه چهارم فنجان شیر + 2 قاشق غذاخوری
- ربع قاشق چایخوری پودر هل
- ربع قاشق چایخوری جوش شیرین
مواد مورد نیاز تهیه مایع یا شربت:
- 1 فنجان شکر
- 1 لیوان آب
- ربع قاشق چایخوری پودر هل
روش درست کردن شیرینی رزبورا:
- بلغور را به مدت 4 تا 5 دقیقه روی حرارت ملایم در روغن سرخ کنید.
- در حین هم زدن شیر را به تدریج به آن اضافه کنید.
- وقتی سمولینا حالت خمیر پیدا کرد به جایی منتقل کنید تا آن را کنار بگذارید.
- در یک قابلمه جداگانه، با حل کردن شکر در آب شربت را آماده کنید.
- پودر هل را هم بزنید.
- از روی حرارت بردارید.
- شیر و پودر هل را به بلغور اضافه کنید.
- 6 تا 7 دقیقه آن را ورز دهید و 2 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.
- شکل های گرد کوچک مسطح با ضخامت نصف اینچ ایجاد کنید.
- آن را در روغن پخت و پز سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
- بلغور سرخ شده را قبل از سرو به قابلمه شربت منتقل کنید تا خیس بخورد
- اکنون این شیرینی برای لذت بردن آماده است!
مرتبط با "طرز تهیه شیرینی خاص و خوشمزه با آرد سمولینا و شیر"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه شیرینی خاص و خوشمزه با آرد سمولینا و شیر"
هیچ نظری ارسال نشده است.