طرز تهیه شیرینی خاص و خوشمزه با آرد سمولینا و شیر

این یک نوع شیرینی لذیذ و بسیار خوشمزه بنگالی است که به نام رزبورا (Rosbora) شناخته می شود. طرز تهیه این شیرینی عالی نیز راحت می باشد. می توانید با موادی ساده مانند آرد سمولینا و مقداری شیر این شیرینی بسیار معروف و لذیذ کشور بنگلادش را در خانه خود درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی رزبورا:

اقلام تهیه روزبورا

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف فنجان بلغور
  • سه چهارم فنجان شیر + 2 قاشق غذاخوری
  • ربع قاشق چایخوری پودر هل
  • ربع قاشق چایخوری جوش شیرین

مواد مورد نیاز تهیه مایع یا شربت:

  • 1 فنجان شکر
  • 1 لیوان آب
  • ربع قاشق چایخوری پودر هل

روش درست کردن شیرینی رزبورا:

  1. بلغور را به مدت 4 تا 5 دقیقه روی حرارت ملایم در روغن سرخ کنید.
  2. در حین هم زدن شیر را به تدریج به آن اضافه کنید.
  3. وقتی سمولینا حالت خمیر پیدا کرد به جایی منتقل کنید تا آن را کنار بگذارید.
  4. در یک قابلمه جداگانه، با حل کردن شکر در آب شربت را آماده کنید.
  5. پودر هل را هم بزنید.
  6. از روی حرارت بردارید.
  7. شیر و پودر هل را به بلغور اضافه کنید.
  8. 6 تا 7 دقیقه آن را ورز دهید و 2 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.
  9. شکل های گرد کوچک مسطح با ضخامت نصف اینچ ایجاد کنید.
  10. آن را در روغن پخت و پز سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
  11. بلغور سرخ شده را قبل از سرو به قابلمه شربت منتقل کنید تا خیس بخورد
  12. اکنون این شیرینی برای لذت بردن آماده است!

مرتبط با "طرز تهیه شیرینی خاص و خوشمزه با آرد سمولینا و شیر"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه شیرینی خاص و خوشمزه با آرد سمولینا و شیر"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *