1- پودینگ چیا موز شکلاتی
- 3 قاشق غذاخوری (36 گرم) دانه چیا
- 3/4 فنجان (180 میلی لیتر) شیر بادام یا هر شیر دلخواه شما
- 1 قاشق غذاخوری شربت افرا
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1/2 موز، له شده
برای لایه رویی:
- برش های موز
- خرده های شکلات یا آجیل
طرز تهیه پودینگ موز شکلاتی
- در یک کاسه، موز را له کنید، دانه های چیا، شربت افرا، پودر کاکائو و شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- اجازه دهید 5-10 دقیقه بماند، به فنجان یا شیشه منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
- قبل از سرو با برش های موز و برش های شکلات تلخ روی آن را تزئین کنید.
2- پودینگ چیا توت فرنگی
- 3 قاشق غذاخوری (36 گرم) دانه چیا
- 3/4 فنجان (180 میلی لیتر) شیر جو دوسر یا هر شیر دلخواه شما
- 1 قاشق غذاخوری شربت افرا
- 3 الی 4 توت فرنگی تازه یا منجمد
برای لایه بالایی:
- توت فرنگی
- گردو
طرز تهیه پودینگ توت فرنگی
- در یک کاسه، توت فرنگی ها را له کنید، دانه های چیا، شربت افرا و شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- اجازه دهید 5-10 دقیقه بماند، به فنجان یا شیشه منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
- قبل از سرو با توت فرنگی تازه و آجیل آن را تزئین کنید.
3- پودینگ چیا زغال اخته لیمو
- 3 قاشق غذاخوری (36 گرم) دانه چیا
- 3/4 فنجان (180 میلی لیتر) شیر جو دوسر/شیر بادام یا هر شیر دلخواه
- 1 قاشق غذاخوری شربت افرا
- 1/3 فنجان (30 گرم) زغال اخته، تازه یا منجمد
- 1 قاشق چایخوری پوست لیمو
برای لایه رویی:
- بلوبری
- بادام ها
طرز درست کردن پودینگ زغال اخته لیمو
- در یک کاسه، دانه های چیا، شربت افرا، زغال اخته، پوست لیمو و شیر را مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- اجازه دهید 5-10 دقیقه بماند، به فنجان یا شیشه منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
- قبل از سرو با زغال اخته و بادام آن را تزئین کنید.
4- پودینگ چیا نارگیل
- 3 قاشق غذاخوری (36 گرم) دانه چیا
- 3/4 فنجان (180 میلی لیتر) شیر نارگیل
- 1 قاشق غذاخوری شربت افرا
- 2 قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده/خرد شده
برای لایه بالایی:
- نارگیل خشک/خرد شده
روش تهیه پودینگ نارگیل
- در یک کاسه، دانه های چیا، شربت افرا، نارگیل خشک شده و شیر را مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- اجازه دهید 5-10 دقیقه بماند، به فنجان یا شیشه منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
- قبل از سرو با نارگیل خشک شده روی آن را بپوشانید.
5- پودینگ قهوه چیا
- 3 قاشق غذاخوری (36 گرم) دانه چیا
- 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) شیر جو دوسر/شیر بادام یا هر شیر دلخواه
- 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) قهوه
- 1 قاشق غذاخوری شربت افرا
برای لایه رویی:
- گردو
روش تهیه پودینگ قهوه
- در یک کاسه، دانه های چیا، شربت افرا، قهوه و شیر را مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- اجازه دهید 5-10 دقیقه بماند، به فنجان یا شیشه منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
- قبل از سرو با نارگیل خشک شده روی آن را تزئین کنید.
چند نکته نهایی در مورد تهیه دسر لذیذ پودینگ چیا:
• پودینگ چیا را می توان تا 5 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد.
• برای هر یک از این دستور العمل ها می توانید از هر نوع شیر یا مایع دیگری استفاده کنید.
• به عنوان یک شیرین کننده می توانید از شربت افرا، عسل، شربت آگاو، استویا مایع یا هر شیرین کننده دیگری به انتخاب خود استفاده کنید. همچنین می توانید شیرینی را با افزودن بیشتر یا کمتر شیرین کننده کنترل کنید.
سپاس از آموز ش هلی بسیار مفید و کاربردی شما وقتی رژیم داری و دلت یه دسر خوشمزه میخواد بی نظیر میشههههه مرررسییییی از شما کسب و رندگیتون پربرکت مرسی از این آموزش با کیفیت