چگونه کیک جو دوسر آسان و سالم درست کنیم!

اگر کیک و دسر دوست دارید اما نگران رژیم غذایی خود هستید، این کیک جو دوسر سالم با میوه های خشک ممکن است راه حلی مناسب برای شما باشد. این یک رسپی و دستور تهیه کیک سالم ، بدون شکر فرآوری شده، بدون گلوتن، بدون کره یا چربی است و واقعاً برای تهیه آسان و راحت می باشد. با ما همراه شوید تا مواد لازم و طرز تهیه این کیک سالم و مقوی را با شما در میان بگذاریم.

موارد مورد نیاز برای تهیه کیک جو دوسر:

  • 2ربع فنجان (200 گرم) جو دوسر نورد شده
  • ربع فنجان (100 گرم) جو سریع
  • 1/2 (170 گرم) فنجان شربت عسل/افرا
  • 1 1/3 فنجان (270 میلی لیتر) شیر
  • 2 تخم مرغ
  • 1 نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 3 قاشق غذاخوری (40 گرم) روغن نارگیل
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 50 گرم زغال اخته خشک
  • کشمش 50 گرم
  • 50 گرم زردآلو خشک
  • کره برای چرب کردن

دستور تهیه کیک جو دوسر خوشمزه:

  1. در یک کاسه بزرگ همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. در کاسه ای جداگانه، تمام مواد خیس را با همزن بزنید.
  3. مخلوط مرطوب را روی مواد خشک بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند. بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند تا مایعات جذب شوند.
  4. فر را با دمای 360 فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. قالب 8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید و لبه های آن را با کره چرب کنید.
  5. خمیر را در قالب بریزید و به مدت 35-40 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.
  6. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه روی توری سیمی خنک شود، سپس از تابه رها کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

نکته هایی برای تهیه کیک بلغور جو دوسر:

• همه مواد باید در دمای اتاق باشند.
• می توانید از هر نوع میوه خشک استفاده کنید.

مرتبط با "چگونه کیک جو دوسر آسان و سالم درست کنیم!"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "چگونه کیک جو دوسر آسان و سالم درست کنیم!"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *