مواد لازم برای تهیه کیک جو دوسر سیب:
- 6 عدد سیب بزرگ
- 2 الی 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 1سه چهارم فنجان (160 گرم) جو دوسر نورد شده
- 1 2/3 فنجان (210 گرم) آرد همه منظوره
- کره سرد 150 گرم
- 3/4 فنجان (150 گرم) شکر + 1 قاشق غذاخوری برای رویه
- 1 قاشق چایخوری دارچین
طرز درست کردن کیک جو دوسر سیب لذیذ:
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 فارنهایت) گرم کنید. یک قالب فنری 9 اینچی (22 تا 23 سانتی متری) را با کاغذ روغنی بپوشانید و با کره چرب کنید.
- در یک کاسه بزرگ آرد، جو و شکر را مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه سیب های پوست گرفته را رنده کرده و با آب لیموی تازه مخلوط کنید. آن را کنار گذاشته.
برای اولین لایه کیک:
دو قاشق غذاخوری (30 گرم) کره سرد را کف قالب رنده کنید، 3 الی 4 قاشق غذاخوری از مخلوط جو را بپاشید، سپس کمی فشار دهید. 1/3 سیب های رنده شده را به طور مساوی با آب آن پخش کنید.
همین کار را 2 بار دیگر تکرار کنید:
مخلوط جو دوسر (1/3 باقیمانده)، مخلوط سیب، مخلوط جو دوسر، مخلوط سیب، مخلوط جو دوسر و. 120 گرم کره سرد باقیمانده را روی کیک رنده کنید و 1 قاشق غذاخوری شکر بپاشید.
به مدت 35-40 دقیقه بپزید، تا زمانی که روی آن طلایی شود. بگذارید 20 دقیقه خنک شود، از ماهیتابه رها کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه کیک بلغور جو دوسر سیب خوشمزه"
هیچ نظری ارسال نشده است.