طرز درست کردن غذای نهار و شام مرغ با رسپی تند هندی

آیا می خواهید از خوردن یک غذای مرغ خوشمزه و دلچسب در خانه لذت ببرید! ما در اینجا رسپی و طرز درست کردن یک غذای مرغ بسیار لذیذ را به شما آموزش می دهیم که می توانید به راحتی در خانه به پخت آن مشغول شوید. یک غذای مرع سوخاری بسیار لذیذ با ادویه های متنوع و فلفل زیاد، بسته به سلیقه خودتان، که می توانید از خوردن آن در هرجایی با خانواده یا دوستان لذت ببرید.

مواد لازم برای درست کردن مرغ تند سوخاری:

  • روغن آشپزی 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز خلال شده 1 پیمانه
  • سیر خرد شده 2 حبه
  • زنجبیل خرد شده به مقدار لازم
  • پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری یا بیشتر
  • زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
  • گشنیز بو داده له شده 1 قاشق چایخوری
  • گارام ماسالا 1 قاشق چایخوری
  • کاری مرغ 500 گرم
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • فلفل قرمز خرد شده 2 عدد
  • ماست ساده 1/4 فنجان
  • شنبلیله خشک 1 قاشق چایخوری
  • 1/2 فنجان یا بیشتر به میزان لازم آب کنید
  • خامه 1/4 پیمانه
  • پودر زیره بو داده 1/4 قاشق چایخوری
  • برگ گشنیز 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل تهیه مرغ سوخاری هندی:

  1. پیازهای خلال شده را در تابه ای با روغن تفت دهید تا روی حرارت ملایم طلایی شود.
  2. سیر خرد شده، زنجبیل خرد شده، فلفل قرمز، زردچوبه، گشنیز، گارام ماسالا را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود.
  3. تکه های مرغ را هم بزنید و 10 دقیقه دیگر روی حرارت متوسط ​​رو به بالا تفت دهید.
  4. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سبز، ماست ساده، شنبلیله خشک و آب را به میزان لازم اضافه کنید.
  5. به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم با درب بپزید.
  6. خامه بریزید، زیره آسیاب شده و برگ گشنیز تازه خرد شده را بپاشید.
  7. اکنون غذای شما برای لذت بردن آماده شده است!

مرتبط با "طرز درست کردن غذای نهار و شام مرغ با رسپی تند هندی"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز درست کردن غذای نهار و شام مرغ با رسپی تند هندی"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *