در صورت علاقه می توان از پوست ماهی سالمون به عنوان یک تکه سوخاری جذاب در کنار ماهی آبدار خود استفاده کنید.
در غیر این صورت می توانید از این مرحله که در ادامه خواهیم گفت صرف نظر کنید.
مواد تشکیل دهنده
- ماهی سالمون با پوست ۲ تکه
- موسیر(یا سیر) ۲ عدد
- آب مرغ ۳/۴ لیوان
- خامه غلیظ ۳/۴ لیوان
- جعفری تازه ۱ مشت
- کره ۴۰ گرم
- نمک و فلفل
- روغن زیتون
طریقه پخت
تهیه پوست سوخاری ماهی
پوست ماهی را با احتیاط و بدون پارگی با استفاده از یک چاقوی تیز جدا کنید. (اگر دوست دارید پوست ترد سوخاری داشته باشید فر را روشن کرده و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بگذارید)
اگر تصمیم به استفاده از پوست ها کرده اید، یک ورقه روغنی روی سینی فر پهن کنید به صورت که در فیلم میبینید پوست ها را روی کاغذ روغنی بچینید.
روی پوست روغن زیتون بمالید و نمک بپاشید و یک ورقه دیگر کاغذ روغنی روی آنها قرار دهید.
یک ظرف سنگین مناسب فر بر روی کاغذ روغنی قرار دهید. (تا پوست ها به صورتی که تغییر شکل ندهند سرخ شوند)
به مدت ۳۰ دقیقه سینی را داخل فر قرار دهید.
پخت ماهی
موسیر ها را پوست کنده و ریز خرد می کنیم.
جعفری ها را ریز خرد میکنیم
کره را داخل تابه ریخته روی حرارت متوسط میگذاریم.
روی دوطرفه ماهی ها نمک و فلفل سیاه پاشیده. و دو طرف آن را داخل تابع سرخ میکنیم.
برای لعاب سس، آب مرغ را روی ماهی ها ریخته و آبلیمو، موسیر، خامه و نمک را به ماهی اضافه میکنیم.
حدود ۳ دقیقه طول میکشد تا ماهی داخل سس بپزد، اگر می خواهیم ماهی اسان در حد زیاد پخته شود ۵ دقیقه زمان دهید.
با استفاده از یک کفگیر به آرامی و با احتیاط ت ماهی ها را از داخل تابه خارج کرده و در بشقاب بگذارید.
درون سس خامه ای جعفری های تازه خرد شده را اضافه کنید و بعد از یک دقیقه سس را از روی حرارت بردارید.
سس خامه ای را روی ماهی ها بریزید.
پوست ماهی های سرخ شده را از فر خارج کرده و روی ماهی های پخته شده سرو کنید.
ماهی سالمون خوشمزه شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت ماهی سالمون سرخ شده با سس خامه ای کره و لیمو"
هیچ نظری ارسال نشده است.