مواد لازم برای درست کردن مرغ کره ای سوخاری:
- مرغ
- 2 نصف پوند بال های مرغ
- 1 قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل
- نصف قاشق چایخوری پودر خردل
- 1 قاشق چایخوری رب زنجبیل
- 1 فنجان آرد آپ
- 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
- ربع قاشق چایخوری نمک
- 1 ربع فنجان آب
مواد مورد نیاز برای سس مرغ:
- 1 نصف قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
- 3 حبه سیر
- گوچوجانگ 2 قاشق غذاخوری
- 2 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 قاشق غذاخوری سرکه
- 3 قاشق غذاخوری سس کچاپ
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- نصف قاشق چایخوری دانه کنجد
- 1 قاشق چایخوری پیاز سبز
دستورالعمل تهیه غذای مرغ خوشمزه:
- بال مرغ را با نمک، فلفل، پودر خردل و خمیر زنجبیل مخلوط کنید.
- به مدت 30 دقیقه مرینت کنید.
- در یک کاسه شفاف، آرد آپ را با آرد ذرت، نمک و آب مخلوط کنید.
- تکه های مرغ را در خمیر بپوشانید.
- در روغن پخت و پز به مدت 6 دقیقه با دمای 375 فارنهایت سرخ کنید.
- در تابه ای جداگانه سس را با اضافه کردن روغن، سیر خرد شده، گوچوجانگ، سس سویا، سرکه، سس کچاپ و شکر آماده کنید.
- مرغ سرخ شده را در سس بریزید.
- با کنجد و پیاز سبز تازه تزئین کنید.
- اکنون غذای مرغ شما برای لذت بردن آماده است!
مرتبط با "طرز تهیه مرغ سرخ شده کره ای ترد و خوشمزه"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه مرغ سرخ شده کره ای ترد و خوشمزه"
هیچ نظری ارسال نشده است.