طرز تهیه مرغ سرخ شده کره ای ترد و خوشمزه

پخت و پز یک غذای مرغ لذیذ می تواند یکی از پرکاربردترین و پرمصرف ترین موارد آشپزی باشد که مطمئنن بسیاری از مردم سراسر جهان آن را ترجیح می دهند. از همین جهت، ما در این مطلب دستور تهیه یک غذای مرغ بسیار لذیذ را با شما در میان می گذاریم که می توانید در خانه ، برای مهمانی ها و یا برای میل با دوستان و خانواده به درست کردن آن مشغول شوید. این غذای مرغ سوخاری ترد کُره ای است که بدون شک هر شخصی از طعم بی نظیر آن لذت خواهد برد.

مواد لازم برای درست کردن مرغ کره ای سوخاری:

  • مرغ
  • 2 نصف پوند بال های مرغ
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • نصف قاشق چایخوری پودر خردل
  • 1 قاشق چایخوری رب زنجبیل
  • 1 فنجان آرد آپ
  • 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • ربع قاشق چایخوری نمک
  • 1 ربع فنجان آب

مواد مورد نیاز برای سس مرغ:

  • 1 نصف قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
  • 3 حبه سیر
  • گوچوجانگ 2 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه
  • 3 قاشق غذاخوری سس کچاپ
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری دانه کنجد
  • 1 قاشق چایخوری پیاز سبز

دستورالعمل تهیه غذای مرغ خوشمزه:

  1. بال مرغ را با نمک، فلفل، پودر خردل و خمیر زنجبیل مخلوط کنید.
  2. به مدت 30 دقیقه مرینت کنید.
  3. در یک کاسه شفاف، آرد آپ را با آرد ذرت، نمک و آب مخلوط کنید.
  4. تکه های مرغ را در خمیر بپوشانید.
  5. در روغن پخت و پز به مدت 6 دقیقه با دمای 375 فارنهایت سرخ کنید.
  6. در تابه ای جداگانه سس را با اضافه کردن روغن، سیر خرد شده، گوچوجانگ، سس سویا، سرکه، سس کچاپ و شکر آماده کنید.
  7. مرغ سرخ شده را در سس بریزید.
  8. با کنجد و پیاز سبز تازه تزئین کنید.
  9. اکنون غذای مرغ شما برای لذت بردن آماده است!

مرتبط با "طرز تهیه مرغ سرخ شده کره ای ترد و خوشمزه"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه مرغ سرخ شده کره ای ترد و خوشمزه"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *