
در انتخاب مرغ برای پخت این مرغ فرانسوی از تکه های مرغ متوسط استفاده کنید.
در تهیه این غذا از بهترین مواد اولیه که می توانید استفاده کنید تا نتیجه بهتری داشته باشید.
می توانید این مرغ های خوشمزه را به همراه پاستا یا برنج سرو کرده و میل کنید.
مواد تشکیل دهنده
- سینه مرغ ۲ عدد
- آرد ساده نصف یک لیوان
- تخم مرغ ۲ عدد
- جعفری تازه یک مشت
- پنیر پارمزان ۵۰ گرم
- آب مرغ ۱ لیوان
- آب ۱ لیوان
- عصاره سبزیجات ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
- کره ۴ قاشق غذاخوری
- آبلیموی نصف یک لیموی تازه
- نمک و فلفل
طریقه پخت
تخم مرغ ها را درون یک ظرف که کمی از مرغ ها بزرگتر باشد بشکنید و نمک، فلفل سیاه، جعفری خرد شده و پنیر پارمزان داخل آن ریخته وبه خوبی با هم مخلوط کنید.
با استفاده از یک چاقوی تیز مرغ را به حالت پروانه ای برش دهید و مانند یک کتاب باز کنید و مثل چیزی که در آن فیلم می بینید با استفاده از یک استیک کوب مرغ ها را بکوبید تا ضخامت آن نازک تر شود.
آب مرغ و آب و عصاره سبزیجات را کنار ماهیتابه بگذارید.
تابه را روی حرارت متوسط گذاشته داخل آن کره بریزید تا آب شود.
آرد را درون بشقاب ریخته و مرغ را درون آن بغلتانید.پس از آن مرغ را داخل مخلوط تخم مرغی کامل غلتانده و در ماهیتابه داخل کره ۴ دقیقه هر طرف آن را سرخ کنید.
مرغ از تابه خارج کنید.
آب مرغ، آب و عصاره سبزیجات را داخل تابه ریخته و سیر رنده شده و آبلیمو و جعفری و کره را به آن اضافه کنید. و دو دقیقه اجازه دهید روی حرارت زیاد بجوشد.
در حالی که حرارت را کم کرده اید باقی جعفری و کره را به سس اضافه کنید.
بعد از آن مرغ را به سس برگردانده و به مدت ۳۰ ثانیه اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغ داخل سس بماند.
مرغ را داخل بشقاب گذاشته و با جعفری تازه تزیین کنید.
مرغ فرانسیس کرهای و خوشمزه شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت مرغ فرانسیس فرانسوی با طعم تند و عطر کره"
هیچ نظری ارسال نشده است.