برای پخت این اسپاگتی شما نیاز به سس آنچوی دارید (اگر در دسترس نداشتید می توانید صرف نظر کنید)
چیزی که اسپاگتی و شما را بسیار خاص و فوق العاده می کند تف دادن مقداری آرد سوخاری در روغن زیتون است.
برای تهیه پاستا می توان از هر کنسرو تن ماهی که مورد پسند خودتان است استفاده کنید.
مقداری از آب اسپاگتی که در آن پخته شده است را برای زمانی که پاسدارا داخل خصوصی که ساختید اضافه میکنید نگه دارید.
همچنین یکی از چاشنی های خوشمزه دیگر این اسپاگتی دانه های کیپر است. (اگر در دسترس ندارید میتوانید صرف نظر کنید و باقی مراحل را انجام دهید) شما همچنان یک اسپاگتی خوشمزه خواهید داشت.
مواد تشکیل دهنده
- پاستای اسپاگتی ۱۷۰ گرم
- تن ماهی ۱۸۵ گرم
- کیپر نمکی شسته و آبکش شده ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری ۱/۴ لیوان
- سیر ۳ حبه
- آنچوی ۶ عدد
- فلفل چیلی ۲ یا ۱ عدد
- پوست لیمو رنده شده ۱ عدد متوسط
- جعفری خرد شده ۱ مشت
- نمک و فلفل
طریقه پخت
داخل یک قابلمه آب جوش ریخته و داخل آب جوش نمک میریزیم.
درون یک تابه روغن زیتون بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید.
پس از داغ شدن روغن، آرد سوخاری را اضافه کرده و تا جایی که آرد شما برشته شود به هم زدن ادامه بدهید، پس از آن آرد سوخاری را درون یک ظرف ریخته و کنار بگذارید.
ابتدا داخل فلفل چیلی را تمیز کرده و ریز خرد میکنیم پس از آن سیرها را پوست گرفته و با استفاده از یک چاقوی تیز نازک برش می دهیم.
داخل تابه روغن زیتون ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم. سیر و فلفل خرد شده و آنچوی را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت میدهیم.
اسپاگتی را به آب جوش اضافه میکنیم تا بپزد.
تن ماهی را به همراه مایع داخل آن به سیر و فلفل اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه تفت میدهیم.
پس از آن دانه های کیپر و پوست لیمو را اضافه میکنیم.
پاستاهای آبکش شده را مستقیماً به تن ماهی داخل تابه اضافه میکنیم و سریع اسپاگتی را با مواد مخلوط میکنیم.
پس از ۲ دقیقه کمی از آب پاستا و نمک به آن اضافه میکنیم و دو دقیقه دیگر روی حرارت اسپاگتی را هم میزنیم.
پس از اینکه اسپاگتی را داخل ظرف سفر کردید می توانید با جعفری خرد شده و آرد سوخاری بلافاصله تزیین کرده و میل کنید.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت اسپاگتی تن ماهی با طعم سیر و فلفل چیلی"
هیچ نظری ارسال نشده است.