این یکی از بهترین دستورهای پخت حلقه های پیاز سوخاری است که مطمئنن نظر هر شخصی را به خودش جلب خواهد کرد. این حلقه های پیاز سرخ شده بسیار ترد، آبدار و اعتیاد آور هستند و می توانند دهان شما را به آب بیاندازند. آنها نه تنها پس از سرخ شدن بلکه برای مدت طولانی ترد می مانند ، پس می توانید بعد از مدتی نیز آنها را دوباره میل نمائید. درست کردن این میان وعده سوخاری بسیار آسان است و یک دستور غذای گیاهی و بدون تخم مرغ است که شما نیز میتوانید در خانه به تهیه آن مشغول شوید.
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری لذیذ:
2 عدد پیاز بزرگ
1 فنجان (125 گرم) آرد همه منظوره
1/3 فنجان (42 گرم) نشاسته ذرت
1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری فلفل کاین
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 1/3 فنجان (320 میلی لیتر) آب گازدار سرد
2 فنجان (220 گرم) آرد سوخاری پانکو
روغن برای سرخ کردن
دستورالعمل درست کردن پیازهای ترد سوخاری:
پیازها را به ورقه های 1/4 اینچی (1/2 سانتی متری) برش دهید و به صورت حلقه ای جدا کنید.
در یک کاسه بزرگ آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، فلفل قرمز، پودر سیر، نمک و فلفل را هم بزنید. آب را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و غلیظ شود.
حلقه های پیاز را در خمیر آغشته کنید، سپس با آرد سوخاری بپوشانید. با تمام حلقه ها تکرار کنید.
روغن را تا دمای 350تا 360 فارنهایت (170 تا 180 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
حلقه پیاز را به صورت دسته ای تفت دهید تا طلایی و ترد شود، حدود 1 تا 2 دقیقه. به دستمال کاغذی منتقل کنید تا روغن آن خالی شود. اکنون می توانید آن را گرم گرم سرو کنید.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه پیاز سخاری حلقه ای ترد! 🧅"
هیچ نظری ارسال نشده است.