طرز تهیه ساندویچ مرغ شبیه همبرگر!

در اینجا با یک رسپی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر برای تهیه ساندویچ های مرغ آبدار آشنا خواهید شد که شبیه به ساندویچ همبرگر تهیه شده و علاوه بر طعمی لذیذ، ظاهری دلچسب و فوق العاده دلپذیر دارد. این ساندویچ های ترد مرغ خوشمزه همچنین با سس مخصوص قابل خوردن می باشند که مطمئنن هر شخصی را به خودشان علاقه مند خواهند کرد. پس با ما همراه باشید تا طرز تیهه این ساندویچ مرغ ترد و بسیار خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.

مواد مورد نیاز برای تهیه ساندویچ مرغ ترد و لذیذ:

مواد لازم برای سس:

  • 1/2 یا نصف فنجان (125 گرم) سس مایونز
  • 1 قاشق غذاخوری سس تند (اختیاری)
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو

برای ماریناد مرغ:

  • 2 فنجان (480 میلی لیتر) دوغ
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 5 تا 6 عدد ران مرغ

برای پخت نان:

  • 2 فنجان (250 گرم) آرد
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • فلفل سیاه برای مزه
  • 1 الی 2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری پودر پیاز

برای اضافه کردن به ساندویچ مرغ:

  • ترشی
  • کاهو
  • نان های همبرگری
ساندویچ مرغ

روش درست کردن ساندویچ مرغ و برگر لذیذ:

ماریناد مرغ را درست کنید:

  1. در یک کاسه بزرگ دوغ، نمک، پودر سیر را با همزن بزنید. ران های مرغ را اضافه کنید، مطمئن شوید که روی مرغ را پوشانده، با پلاستیک بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

پخت نان را آماده کنید:

  1. در یک کاسه کم عمق آرد، نمک، پاپریکا دودی، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز را با هم مخلوط کنید. مرغ مرینیت شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و بغلتانید تا کاملا آغشته شود. اضافی را از بین ببرید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا پوشش تمام تکه های مرغ تمام شود.

سرخ کردن مرغ:

  1. یک قابلمه را با روغن نباتی پر کنید. روغن را تا 350 درجه فارنهایت-375 درجه فارنهایت (175-190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. مرغ سوخاری را هر بار 2 تا 3 قطعه داخل روغن داغ بریزید. حدود 6 تا 7 دقیقه سرخ کنید، تا زمانی که روکش قهوه ای طلایی شود و مرغ به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت (75 درجه سانتیگراد) برسد.
  3. به توری سیمی یا حوله کاغذی منتقل کنید تا روغن آن تخلیه شود. قبل از سرو اجازه دهید 10 دقیقه بماند.

در همین حین سس را درست کنید:

  1. در یک کاسه، همه مواد سس را با همزن بزنید تا در نهایت سس آماده شود.

میکس نهایی ساندویچ مرغ:

  1. نان ها را از وسط نصف کرده و برشته کنید. سس را در دو طرف نان بریزید. چند تکه ترشی، کاهو و سایر موادی که دوست دارید بچینید. مرغ را بچینید، سپس نیمه دیگر نان را روی آن قرار دهید.
  2. اکنون می توانید این غذا را سرو کنید و لذت ببرید!

مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ مرغ شبیه همبرگر!"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه ساندویچ مرغ شبیه همبرگر!"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *