طرز پخت کروکت های سیب زمینی ترد و پفکی

این کراکت های پفکی خوشمزه بسیار ترد هستند.این کراکت ها از داخل کره ای و خامه ای هستند و از بیرون ترد و پفکی که طعمی بسیار جذاب دارند.

از این کراکت های سیب زمینی میتوانید به عنوان دورچین غذای اصلی یا در کنار سالاد به عنوان یک غذای گیاهی استفاده کنید.

شما می توانید این کراکت های خوشمزه سیب زمینی را قبل از اینکه سرخ کنید فریز کنید و هر زمانی که لازم بود آنها را سرخ کنید.

این دورچین های جذاب و خوشمزه میتوانند به عنوان یک میان وعده یا غذای جانبی قابل انجماد برای شما مورد استفاده باشند.

مواد تشکیل دهنده

  • سیب زمینی ۸۰۰ گرم (۷ عدد متوسط)
  • کره ۷۰ گرم(۵ قاشق غذاخوری)
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد همه منظوره ۲۰۰ گرم
  • آرد سوخاری ۲۰۰ گرم
  • جوز هندی
  • نمک و فلفل
  • روغن سرخ کردنی به مقدار زیاد

طریقه پخت

سیب زمینی ها را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۶۰ دقیقه بپزید.

هر ۲۰ دقیقه یک بار سیب زمینی ها را بپرخانید تا تمام سیب زمینی ها یک دست پخته شود.

سیب زمینی های پخته شده را از فر خارج کرده با پوست آنها را بکنید.

با استفاده از گوشت کوب یا رنده یا غذاساز یا خرد کن تمام سیب زمینی ها را پوره کنید تا یکدست شود.

توجه داشته باشید که سیب زمینی ها نباید خیلی نرم باشند و هیچ آبی نداشته باشند.

(این توصیه برای این است که کراکت های شما خراب نشوند)

کره را خود کنید و به همراه: جوز هندی رنده شده، نمک و فلفل به سیب زمینی اضافه کرده و با هم به خوبی مخلوط کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، زرده ها را پوره سیب زمینی اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید.

پوره ای که که ساختید را داخل قیف بریزید، و به صورت نواری به صورتی که در آموزش میبینید روی سینی که نایلون پهن کردید بریزید.

و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

نوارها را به طول ۲/۵ سانت مانند چوب پنبه به صورتی که در فیلم میبینید برش دهید.

سفیده تخم مرغ را کمی هم بزنید. و آرد سوخاری و آرد همه منظوره را کنار آن بگذارید.

کراکت ها را ابتدا در آرد، پس از آن داخل سفیده تخم مرغ، و در آخر درون آرد سوخاری بغلتانید.

روغن در حالی که روی حرارت گرم میشود کراکت هایی که در آرد و تخم مرغ غلتاندیم را داخل یخچال قرار میدهیم.

زمانی که دمای روغن به ۱۷۰ درجه سانتیگراد رسید کراکت را به آرامی داخل روغن می گذاریم.

(برای اینکه روغن کمتری استفاده کنید، میتوانید از یک قابلمه نسوز کوچک استفاده کنید البته باید هر دفعه کراکت های کمتری داخل روغن بریزید)

کراکت ها را به آرامی هم بزنید تا ته نشین نشوند و یک طرف آنها نسوزد.

بعد از اینکه کراکت ها سرخ شدند آنها را روی دستمال بچینید تا روغن آنها جذب دستمال شود.

نکته سرو

در آخر می توانید مقداری پارمزان رنده شده سیر و جعفری روی کراکت ها به عنوان طعم دهنده آن استفاده کنید.

کراکت های خوشمزه شما آماده سرو است.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت کروکت های سیب زمینی ترد و پفکی"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت کروکت های سیب زمینی ترد و پفکی"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *