طرز پخت کوردن بلوی مرغ سوخاری بسیار آسان

این غذای خوشمزه تشکیل شده از سینه مرغ آبدار که شکم آن را با پنیر و ژامبون پر کرده ایم و روی تردی که با آرد سوخاری آن را ساخته ایم. یک غذای آسان و بسیار خوشمزه که بچه ها عاشق آن می شوند.

مواد تشکیل دهنده

پودر سوخاری

  • آرد سوخاری پانکورا ۱ لیوان
  • اسپری روغن

مرغ

  • سینه مرغ بدون استخوان (فیلم هر کدام ۱۸۰- ۲۰۰ گرم)  ۲ عدد
  • پنیر ورقه ای ۴ عدد
  • ژامبون   ۴-۶ ورق

روش ۱: فوق العاده آسان

  • سس سفید ۳ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱/۵ قاشق غذاخوری 

روش ۲: بسیار سریع

  • تخم مرغ ۱عدد
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری

سس خامه ای دیژون (این میزان یک لیوان سس به شما میدهد)

  • کره ۱/۵ قاشق غذاخوری
  • آرد۱/۵ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ لیوان
  • سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری

مرتبط با "طرز پخت کوردن بلوی مرغ سوخاری بسیار آسان"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت کوردن بلوی مرغ سوخاری بسیار آسان"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *