مواد لازم برای درست کردن مرغ تند سوخاری:
- روغن آشپزی 3 قاشق غذاخوری
- پیاز خلال شده 1 پیمانه
- سیر خرد شده 2 حبه
- زنجبیل خرد شده به مقدار لازم
- پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری یا بیشتر
- زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
- گشنیز بو داده له شده 1 قاشق چایخوری
- گارام ماسالا 1 قاشق چایخوری
- کاری مرغ 500 گرم
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل قرمز خرد شده 2 عدد
- ماست ساده 1/4 فنجان
- شنبلیله خشک 1 قاشق چایخوری
- 1/2 فنجان یا بیشتر به میزان لازم آب کنید
- خامه 1/4 پیمانه
- پودر زیره بو داده 1/4 قاشق چایخوری
- برگ گشنیز 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل تهیه مرغ سوخاری هندی:
- پیازهای خلال شده را در تابه ای با روغن تفت دهید تا روی حرارت ملایم طلایی شود.
- سیر خرد شده، زنجبیل خرد شده، فلفل قرمز، زردچوبه، گشنیز، گارام ماسالا را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود.
- تکه های مرغ را هم بزنید و 10 دقیقه دیگر روی حرارت متوسط رو به بالا تفت دهید.
- رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سبز، ماست ساده، شنبلیله خشک و آب را به میزان لازم اضافه کنید.
- به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم با درب بپزید.
- خامه بریزید، زیره آسیاب شده و برگ گشنیز تازه خرد شده را بپاشید.
- اکنون غذای شما برای لذت بردن آماده شده است!
مرتبط با "طرز درست کردن غذای نهار و شام مرغ با رسپی تند هندی"
نظر دیگران درباره "طرز درست کردن غذای نهار و شام مرغ با رسپی تند هندی"
هیچ نظری ارسال نشده است.