طرز پخت مافین پوره سیب زمینی با ژامبون و پیازچه

این مافین های خوشمزه پوره سیب زمینی در فر با فیلینگ ژامبون و پیازچه پخته می شوند. سطحی ترد دارند و به عنوان پیش غذا یا دورچین غذاهایی همچون مرغ یا گوشت و یا به همراه سالاد میتوان آن را میل کرد.

در این دستور شما ۱۲ عدد مافین خواهید داشت. شما میتوانید میزان این دستور را دوبرابر کرده و باقیه موافین ها را فریز کنید.

این مافین ها یک پیش غذای سالم و بسیار خوشمزه هستند.

مواد تشکیل دهنده

  • سیب زمینی ۱ کیلوگرم
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • ژامبون ۱۷۰ گرم (۱/۵ لیوان)
  • پیازچه خردشده ۲۵ گرم (۱/۲ لیوان)
  • کره ۸۰ گرم
  • جوزهندی ۱/۴ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل
  • روغن زیتون
  • آرد سوخاری یا نان خشک خرد شده ۱/۴ لیوان

طرز پخت

سیب زمینی ها را پوست بگیرید. بشویید، درشت خرد کنید. و داخل آب و مقداری نمک بگذارید بجوشد و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزد.

پس از پخت سیب زمینی ها آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.

فر را روشن کرده وروی دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید.

با استفاده از یک گوشتکوب یا غذاساز یا یک رنده سیب زمینی ها را به خوبی پوره کنید.

کره را آب کرده و به پوره سیب زمینی اضافه کنید.

ژامبون خرد شده، پیازچه خرد شده، جوز هندی رنده شده، نمک و فلفل و در پایان زرده های تخم مرغ را به پوره اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید.

در این مرحله اگر قالب های مافین دارید میتوانید با این خمیر سیب زمینی که ساختید پر کنید.

در غیر این صورت، به صورتی که در آموزش می بینید با قاشق از مخلوط سیب زمینی بردارید داخل کاتلر را پر کنید آن را به خوبی فشار دهید و در حالی که با قاشق پوره را به سمت پایین فشار می دهید کاتر را بردارید.

آرد سوخاری را روی سیب زمینی ها بریزید و با انگشتان خود کناره های مافین ها را صاف کنید. روی مافین ها روغن زیتون بپاشید.

سینی را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا مافین سیب زمینی شما بپزد.

مافین های سیب زمینی شما آماده سرو است.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت مافین پوره سیب زمینی با ژامبون و پیازچه"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت مافین پوره سیب زمینی با ژامبون و پیازچه"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *