اگر شما هم مثل من از عاشقان عطر و طعم لیمو باشید،
قطعا بعد از اولین تکه ای که از این تارت هیجان انگیز می خورید طعم و عطر بهشتی آن شما را حسابی اسیر خودش میکند.
برای گرفتن بهترین نتیجه، استفاده از ترازوی آشپزخانه برای پخت این تارت لیمو کاری ضروری است.
همینطور توجه کنید که تمام چیزهایی که گفته می شود را با دقت اجرا، و نکات را موبهمو رعایت کنید.
این دسر یکی از دلپذیر ترین و خاص ترین دسرهایی است که می توانید درست کنید.
طریقه آماده سازی و پخت هر لایه را مرحله به مرحله با تمام نکات در ادامه به شما خواهم گفت.
این دستور پخت با تمام جزئیات و به صورت کامل به شما آموزش داده شده است.
با پخت این تارت خوشمزه و حرفه ای همراه ما باشید.
مواد تشکیل دهنده
پایه بیسکویتی بادامی
- آرد همه منظوره ۱۳۰ گرم
- پودر قند ۴۵ گرم
- پودر بادام ۲۰ گرم
- کره بدون نمک ۸۰ گرم
- تخم مرغ ۳۰ گرم
- نمک کمی (چنانچه کره شما نمک دارد میتوانید از زدن نمک صرف نظر کنید)
کرم بادامی
- پودر بادام ۵۵ گرم
- کره بدون نمک ۵۵ گرم
- پودر قند ۵۵ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد کیک پزی(همه منظوره) ۸ گرم
کرم لیموی تازه
- تخم مرغ ۲ عدد
- آب ۲۰ گرم
- شکر ۸۵ گرم
- نشاسته ذرت ۱۵ گرم
- کره بدون نمک ۵۰ گرم (یک ساعت قبل از استفاده در دمای محیط باشد)
- رنده پوست دو عدد لیمو ترش ۱۵ گرم
- آب دو عدد لیموترش متوسط ۸۰ گرم
- نمک کمی
سس لیمو
- ژلاتین یک گرم
- خامه غلیظ ۵۰ گرم
- شکلات سفید ۸۵ گرم
- لعاب خنثی (nappage) ۳۵ گرم
- رنگ خوراکی (اختیاری)
خامه
- خامه غلیظ قنادی ۱۰۰ گرم
- شکر ۱۰ گرم
طریقه پخت تارت
آماده سازی پایه بیسکویتی بادامی تارت
ابتدا تخم مرغ را درون یک ظرف ریخته و هم میزنیم و آماده کنار میگذاریم.
آرد و پودر بادام را درون یک کاسه بزرگ الک میکنیم و نمک را به آنها اضافه میکنیم و مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم.
کره های یخ زده که به صورت مربع خرد کرده ایم را به آرد اضافه میکنیم و به وسیله یک کاردک آشپزخانه آرد و کره را به صورتی که کره ها را خرد کنیم با هم مخلوط میکنیم. (در این مرحله می توانید آرد و کره را داخل غذاساز هم میکس کنید)
۳۰ گرم تخم مرغ (باقی تخم مرغ را نگه دارید در ادامه لازم داریم) را به آرد و کره اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم.
پس از آن به صورتی که در فیلم میبینید به کمک دستتان خمیر را تبدیل به یک تکه کامل کنید.
خمیر را روی یک سطح صاف گذاشته و با دستتان خوب ورز دهید.
زمانی که خمیر یکدست شد داخل یک سلفون گذاشته و آن را گرد و صاف میکنیم.
به مدت یک ساعت خمیر را داخل یخچال بگذارید.
تهیه کرم بادامی
کره نرم را داخل کاسه ریخته و پودر قند را روی آن الک میکنیم، شکر و کره را با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
پودر بادام را روی کره و شکر الک میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم.
تخم مرغ را اضافه کرده و باز مخلوط میکنیم.
آرد را روی مواد بالا الک کرده و باز به خوبی هم میزنیم و با یک لیسک مواد را صاف میکنیم.
سطح کرم بادامی تارت را با یک سلفون یا نایلون می پوشانیم. و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. (با قرار دادن کرم داخل یخچال، هنگام پخت کرم بیش از حد متورم نمی شود و حجم آن ثابت می ماند)
قرار دادن خمیر داخل قالب
در کف و اطراف قالب تارت به صورتی که در فیلم میبینید یک لایه نازک کره بمالید، تا زمانی که از قالب استفاده کنید آن را داخل یخچال بگذارید.
خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطحی صاف قرار دهید.
اگر شما هم از کاغذ مخصوص استفاده می کنید نیازی به آرد پاشی نیست.
با کمک یک وردنه خمیر را تا حدی که ضخامت آن به ۳ میلیمتر برسد باز کنید.
اندازه قالب خود را با میزانی که خمیر را باز کرده اید حتما بررسی کنید.
به صورتی که در فیلم هم مشاهده می کنید با دقت و به آرامی خمیر را به سمت دیواره به داخل قالب فشار دهید.
وقتی این کار را انجام می دهید مطمئن شوید که خمیر به خوبی درون قالب جا افتاده و هیچ فضای خالی بین خمیر و قالب وجود ندارد.
این کار را به آرامی انجام دهید و نایلون را از خمیر جدا کنید، توجه داشته باشید که نایلون را محکم نکشید.
به صورتی که در فیلم هم مشاهده می کنید با کمک دست ابتدا خمیر را روی قالب بخوابانید و پس از آن با وردنه خمیر اضافی را جدا کنید.
مراحلی که میبینید را با کمک انگشتتان روی خمیری که داخل قالب خوابانده اید انجام دهید.
تمام کف خمیر با یک چنگال سوراخ ایجاد کنید.(به صورت که در فیلم میبینید) و به مدت یک ساعت داخل فریزر بگذارید.
خمیر باقی مانده را داخل کاغذ روغنی به حالت لوله ای در آورید و داخل فریزر بگذارید، میتوانید در پخت کوکی های خود استفاده کنید.
تهیه کرم لیموی تازه و شیرین
در اینجا فررا روشن کرده بر روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد میگذاریم.
پوست دو عدد لیموی متوسط را با استفاده از یک رنده، رنده کنید.
حدود ۸۰ گرم آبلیموی تازه برای تهیه کرم لیمو نیاز داریم.
آبلیموی به دست آمده را از صافی رد می کنیم.
نشاسته و شکر و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
دو عدد تخم مرغ را داخل ظرفی دیگر شکسته و با همزن دستی هم میزنیم.
مواد خشکی که با هم مخلوط کردیم را به تخم مرغ اضافه میکنیم و با همزن خوب هم میزنیم.
پوست لیمو، آبلیمو، و ۲۰ گرم آب را به مواد اضافه میکنیم، و با همزن خوب هم میزنیم.
حالا مواد را روی حرارت ملایم میگذاریم تا زمانی که مایع غلیظ شود به هم زدن ادامه میدهیم.
کرم لیمویی بدست آمده را درون یک کاسه ریخته و زمانی که از حرارت افتاد کره نرم را به آن اضافه کرده و با هم خوب مخلوط می کنیم.
سطح روی کرم لیمویی را با نایلون یا سلفون پوشانده و کنار میگذاریم.
پخت پایه تارت و کرم بادامی
پس از یک ساعت قالب و خمیر را از از فریزر خارج کرده روی سطح خمیر به صورتی که در فیلم میبینید کاغذ روغنی کشیده بر روی کاغذ یک چیز سنگین گذاشته یا حبوبات میریزیم. (این کار برای این است که خمیر از قالب بلند نشود و سطحی صاف داشته باشد)
خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا بپزد.
قالب را از فر خارج کرده و روی بیسکویت تارت، تخم مرغی که در ابتدای تهیه خمیر باقی مانده بود را روی تمام سطح بیسکویت بادامی بمالید.
در این مرحله کرم بادامی را داخل یک قیف ریخته و به صورتی که در فیلم میبینید به کمک قیف روی بیسکویت بریزید و سطح آن را صاف کنید.
مجدداً بیسکویت و کرم بادام ای را داخل فر ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ الی ۲۸ دقیقه بپزید.
آماده سازی نهایی تارت
کرم لیمو را روی کرم بادامی داخل بیسکویت تارت ریخته و سطح آن را صاف میکنیم.
تارت را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم.
تهیه سس لیمو
شکلات و خامه داغ را داخل یک کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم تا شکلات داخل خامه آب شود.
لعاب خنثی را یک دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید.
شکلات و خامه داغ را با استفاده از لیسک به خوبی با هم حدود یک الی دو دقیقه هم بزنید تا به خوبی باهم حل شوند.
لعاب خنثی نرم شده را به شکلات و خامه اضافه میکنیم و باز با هم مخلوط میکنیم.
پس از آن ژلاتین بن ماری شده را به مخلوط بالا اضافه میکنیم.
و در آخر به صورت اختیاری رنگ خوراکی زرد را به سس اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.
سس به دست آمده را با میکسر به خوبی میکس کنید یا با استفاده از یک آسیاب الک کنید.
سس را روی سطح تارت بریزید و روی آن را به خوبی صاف کنید، و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
حالا میتوانید تارت را از قالب جدا کنید.
روی سطح تارت لیمویی خودرا با خامه غلیظی که به همراه ده گرم شکر فرم گرفته تزیین می کنیم.
تارت لیمویی خوشمزه شما آماده است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت تارت لیمو با کرم بادامی وسس لیمو با نکات کامل"
هیچ نظری ارسال نشده است.