طرز تهیه دسر رسمالای هندی، یک شیرینی خوشمزه پسته ای!

رسمالای یک دسر سلطنتی و خوشمزه هندی است که در همه جا محبوبیت دارد. این بار در آشپزی با چی دستور پخت این شیرینی خوشمزه را ببینید. رسمالای یکی از محبوب ترین دسرهای این کشور است که طرفداران زیادی دارد و به عنوان یک شیرینی لذیذ و عالی هر شخصی را شگفت زده خواهد کرد. ما در اینجا مواد لازم و طرز تهیه این شیرینی پسته ای بی نظیر را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که شما از این دستور پخت آسان رسمالای خانگی خوشتان بیاید.

مواد لازم برای تهیه سس مالایی شیرینی:

  • شیر کامل 3 پیمانه
  • بادام کوبیده ۱ قاشق چایخوری
  • پسته کوبیده ۱ قاشق چایخوری
  • هل 1/2 قاشق چایخوری
  • شیر تغلیظ شده شیرین 1/4 فنجان

طرز تهیه سس شیرینی رسمالای:

در یک تابه بزرگ، شیر را حرارت دهید تا به جوش بیاید. به هم زدن ادامه دهید تا شیر ته نشین شود. شیر تغلیظ شده شیرین، پسته خرد شده، بادام و پودر هل را اضافه کنید. با حرارت متوسط ​​بپزید تا شیر به 2 لیوان کاهش یابد.

مواد مورد نیاز برای تهیه چانا و شیرینی اصلی رسمالای:

  • شیر کامل 1 لیتر
  • سرکه سفید 1/4 پیمانه
  • آب 1/4 پیمانه
  • نشاسته ذرت 1/2 قاشق چایخوری

روش تهیه شیرینی پسته ای خوشمزه:

شیر را در یک قابلمه بزرگ با شعله متوسط ​​بجوشانید. به هم زدن ادامه دهید تا شیر ته ظرف نسوزد. وقتی شیر به جوش آمد، حرارت را خاموش کنید و سرکه + آب (سرکه و آب را مخلوط کنید) به مقدار کم اضافه کنید تا شیر کاملاً منسجم شود و به آرامی هم بزنید. با مخلوط شدن شیر آب کمی سبز می شود.

آب اضافی چانا را با استفاده از یک پارچه پنیر تخلیه کنید و آن را به خوبی زیر آب سرد بشویید تا مزه اسیدی سرکه از بین برود. آب اضافی چانا را بگیرید.
بگذارید 15 دقیقه بماند. آن را به مدت 10 دقیقه با نشاسته ذرت خوب ورز دهید و آنها را به شکل توپک های پنیری کوچک بغلتانید. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید.

در تابه ای دیگر 4 پیمانه آب و 1 پیمانه شکر اضافه کنید. بگذارید با حرارت زیاد بجوشد و توپک های پنیر را اضافه کنید. با درب بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد. توپ های پنیر اندازه آن دو برابر می شود.
حرارت را خاموش کنید و بگذارید 10 دقیقه خنک شود.

پس از خنک شدن، آب هر توپ پنیر را بگیرید و آن را در ظرف سرو قرار دهید. این کار را برای همه توپ های پنیر تکرار کنید. مالای گرم را روی توپک های پنیر اضافه کنید و بگذارید چند ساعت بماند. در نهایت می توانید این دسر لذیذ را با پسته و بادام خرد شده تزیین کنید.

مرتبط با "طرز تهیه دسر رسمالای هندی، یک شیرینی خوشمزه پسته ای!"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه دسر رسمالای هندی، یک شیرینی خوشمزه پسته ای!"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *