دستور تهیه تارت کیک خامه ای به شکل اعداد یا حروف

درست کردن کیک علاوه بر یک سرگرمی می تواند نشان دهنده علاقه شما باشد. درواقع شما می توانید با درست کردن کیک و هدیه دادن آن به بقیه محبت خود را ابراز کنید. این قضیه در تولد ها و جشن های خاص نمود بیشتری دارد. شما می توانید برای تولد عزیزانتان یا حتی تولد خودتان کیک های جذابی درست کرده و هدیه کنید. در اینجا نیز ما طرز تهیه تارت کیک عددی را با شما به اشتراک می گذاریم که می تواند بهترین گزینه برای کیک تولد یا حتی سالگرد باشد. با یادگیری طرز تهیه این تارت کیک خامه ای خوشمزه شما مطمئنا ترغیب خواهید شد که از این به بعد خودتان کیک جشن ها را آماده کنید. پس برای آشنایی با طرز تهیه تارت کیک خامه ای جذاب ادامه مطالب را دنبال کنید.

مواد مورد نیاز شما برای تهیه کیک تارت:

مواد لازم برای خمیر کیک تارت

  • آرد ۳۰۰ گرم معادل ۲.۵ پیمانه و ۱ قاشق غذاخوری
  • بادام آسیاب شده ۷۵ گرم معادل ۵/۸ پیمانه
  • پودر شکر ۷۵ گرم معادل ۲/۳ پیمانه
  • کره سفت شده ۲۰۰ گرم
  • عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نمک به مقدار کم

اقلام مورد نیاز برای تهیه خامه تارت کیک

  • پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۴۰۰ گرم
  • خامه غلیظ ۴۰۰ میلی لیتر
  • پودر شکر ۱۵۰ گرم
  • عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزیین کیک

  • شکلات
  • ماکارون
  • توت فرنگی
  • تمشک
  • گل

طرز تهیه تارت کیک خامه ای:

تهیه خمیر کیک تارت

آرد، بادام آسیاب شده و پودر شکر را درون مخلوط کن بریزید.
کره را نیز مکعبی برش داده و به آنها اضافه کنید.
حال مواد را کاملا مخلوط کنید تا حالت بگیرد.
پس از آن مقدار کمی نمک به خمیر اضافه کنید.
تخم مرغ را درون یک ظرف بشکنید و عصاره وانیل را به آن اضافه کرده و با چنگال آنها را هم بزنید.
تخم مرغ و وانیل هم زده را روی مواد درون مخلوط کن ریخته و آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد.
مقداری پلاستیک دور خمیر بکشید و آن را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.
پس از این مدت خمیر را روی یک کاغذ پوستی پهن کنید و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه آن را درون یخچال قرار دهید.
در این مدت فر را روشن کرده و روی دما ۱۸۰ درجه سلسیوس یا ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
حال خمیر را از یخچال خارج کرده و با الگو عدد یا حروف آن را برش دهید.
باقی مانده خمیر را جمع کرده و دوباره روی یک کاغذ پوستی پهن کنید و ۳۰ دقیقه دیگر درون یخچال قرار دهید.
سپس آن را با همان الگو برش دهید. زیرا برای این تارت کیک شما به دو لایه خمیر نیاز دارید.
خمیر ها را به همراه کاغذ پوستی درون سینی فر قرار داده و هر کدام را به مدت ۱۰ تا ۱۳ دقیقه یعنی تا زمانی که کناره خمیر طلایی شود، در فر بپزید.
سپس آنها را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شوند.

تهیه خامه تارت کیک

درون یک کاسه بزرگ پنیر اسکارپونه یا پنیر خامه ای را به همراه پودر شکر با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
سپس عصاره وانیل و خامه غلیظ را به آنها اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد حالت فومی و خامه ای بگیرند.
حالا این خامه به دست آمده را درون قیف بریزید.
تهیه تارت کیک خامه ای
روی یک لایه از خمیر پخته شده با قیف مانند آنچه در ویدیو مشاهده می کنید، خامه بگذارید.
لایه دیگر را روی خامه قرار داده و دوباره روی سطح آن نیز خامه بگذارید.

تزیین کیک

حالا می توانید با توت فرنگی، تمشک، ماکارون، گل و یا چیز های دیگر کیک را مطابق آنچه مشاهده می کنید یا بنابر سلیقه خود تزیین کنید.
حالا شما یک تارت کیک خامه ای جذاب و خوشمزه دارید.
نوش جان.

مرتبط با "دستور تهیه تارت کیک خامه ای به شکل اعداد یا حروف"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستور تهیه تارت کیک خامه ای به شکل اعداد یا حروف"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *